סכמ"ש פנינה

veredmp

New member
../images/Emo221.gif סכמ"ש פנינה ../images/Emo221.gif

ה-
בהשפעת תמונת הסינגל החדש כמובן
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה? סופ"ש מהמם לכולם, לכו תמצאו פנינים בנהרות ואל תשכחו להצביע

ady18

Well-known member
סופ"ש

שיר השבוע של מירי בקשתי אש שיר השבוע לא של מירי :בא מאכב דניאל סלומון סרט השבוע תני סימן החיים הכי מוצלח מסיבת חנוכה\הדלקת נרות עם משפחה\תל אביב הרס מזג האוויר מחכה שבוע הבא הופעות סופגניות בערך ססביבות ה8 לביבות אכלתי פעמים

סיכום שבועע!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): תמונה וחדשות טובות ועכשיו גם פנינים ונהרות! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קליפה ושיר של קייטי פרי תמונת/פליקס השבוע: התמונה המהממת של הסינגל, אגב זאת רק אני או שהחולצה שמירי לובשת זאת אותה החולצה מהקליפ של "ממי"?! חח אולי זה סתם דומה, או שאני מתחילה לדמיין דברים.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי.. סופסוף ראיתי את זה בטלוויזיה חח ציטוט/י השבוע: אין לי.. או שאני פשוט לא זוכרת. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול, יום ממש כיף נפגשתי עם חברים ומלא דודים באו אלינו והיה לי סטפס.. אבל זה היה יום מתישש! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עומס.. אני שונאת את התקופה הזאת! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: כלום.. אני מנסה להדחיק את החזרה ללימודים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אהההה שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה? נראה לי שיותר מדי. אגב הסופגניות הקטנות האלו הן מכה! הן רק משלות אותך שאתה אוכל פחות אבל בסוף אתה אוכל יותר ממה שהיית אוכל אם היית אוכל גדולות חחחחחחח ובאמת שיהיה סופ"ש מהמם! ושבת שלום לכולם!

veredmp

New member
בשני המקרים מדובר בתחרה שחורה

אבל נראה לי שהחולצה פה פחות שקופה והשוליים שלה נראות טיפה אחרת. מצד שני, היא מסתירה עם הידיים, כך שייתכן
הנה, יש לך מה לשאול אותה פעם הבאה שתפגשו

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):פנינים בנהרות, חדשות טובות, אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע:התמונה ש- ורד העלתה,אין לי כוח להעלות אותה שוב . תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מעורב ירושמי, השרדות (ביי יי הדס) ציטוט/י השבוע:הייתי בגנים יפים וארמונות, ואסירה שבויה תלויה בדמיונות יפה וחדשה עד שסער הלילה, הייתי מגלה פנינים בנהרות וישנה ערה תופרת מחשבות, הלב עכשיו שוכח אותו כוכב אורח. היו גם הרבה דיבורים והסברים על שמלות כלה עם מרב ביום שני... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:מפש ביום שני היה נחמד. אתמול הלכתי לבייתיל ברמת גן מול קניון איילון וקניתי עציץ מעיסת נייר שתלמידי הכינו- הכסף תרומה לבית ספר. הם הכינו דברים מהממים. ההורים של בן זוגי טסו לארה"ב. מחכה למתנות.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כלום.גם לא העובדה שקמת בשש וחצי בבוקר לעבודה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה ביום חמישי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:עבודה. שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה?יותר הכנתי מאשר אכלתי- בכל מיני מילויים- גם עם מיץ תפוזים, הכנתי לביבות תירס. יצא מהממם. סופ"ש מהמם לכולם, לכו תמצאו פנינים בנהרות ואל תשכחו להצביע

תיקון- כן פגשתי את מירי../images/Emo9.gif

חזרתי עכשיו מהופעה של לוס חבייבוס בזאפה הרצליה. היא הייתה שם עם אורי. אין כמו להתחיל את הסופ"ש עם חיבוק ונשיקה ממירי

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רגעים-אביב גפן,חושך-אביב גפן... תמונת/פליקס השבוע: אין לי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול. ציטוט/י השבוע:" עוד ..... לעשור חלולים" חחחחח אני וכל פורום אביב ספרנו לאחור לעשור והיום הגדול הגיע (עוד כמה דקות יוצאת מהבית). איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אממ,היום,מקווה:) תלוי איך תהיה ההופעה.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הרבה עבודה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: למצוא משרה חלקית בתור מטפלת בנוסף לרולדין. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:ח-לו-לים :p שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה? 4 סופגניות,ולהתחשב שאני עבדתי כמוכרת סופגניות והיתי כל יום יותר משש שעות עם השמנמנות האלה, אז זה כלום:) סוף שבוע מעולה לכולם.

veredmp

New member
יש אייקונים של כריסטמס ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אמנם שמעתי אותו רק מרביעי בערב, אבל שמעתי אותו מספר דו-ספרתי של פעמים, ולכן "פנינים בנהרות"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "ביום של הפצצה" של רמי קלינשטיין (שמשום מה הוא לא שר היום בהופעה.......)
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "המפענחת". או בשמה האמיתי "The Closer". (הסדרה היחידה שכשכל שאר הסדרות יוצאות לחופשת חורף, היא חוזרת מחופשת קיץ
)
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שני מפגש, יום שלישי מפגש עם חברים, היום הופעת צהרים של רמי קלינשטיין
שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה? לא מספיק........

veredmp

New member
4 סופגניות ואכלתי רק פעמיים לביבות ../images/Emo10.gif

חג מבוזבז

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כמובן פנינים בנהרות
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Mother earth - Within temptation תמונת/פליקס השבוע: האחיינית המתוקה בת ה-6 שלי אורי
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות ישראלית ציטוט/י השבוע: הכל לטובה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ביקור במעון הרב תכליתי לילדים בסיכון בחולון - עשה טוב לשמח את הילדים:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: קצת עצירויות, אבל עכשיו בסדר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יוצא ביום שלישי לחופש!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עבודה שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה? 2 סופגניות. לביבות לא הזדמן לי לאכול כמה שנים טובות

oranitoosh

New member
מסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "פנינים בנהרות"- ברור
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): על הגשר הישן תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות ומעורב ירושלמי ציטוט/י השבוע: עדיף לאכול סופגניה אחת טובה (שוקולד לבן מעל, בנים ובכל מקום אפשרי..), מאשר כמה מגעילות. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום, חבר שלי בא למיני אירוע משפחתי והכיר את המשפוחה שלי , היה מוצלח ביותר :- D משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לגלות שלא מקצרים לי את השירות.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע אחרון בצה"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי זה שבוע חפש"ש ושחרור!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: נוט סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מדהים שאלת בונוס: ספירת מלאי - כמה לביבות וסופגניות אכלתם החג הזה? סופגניה -1- אבל מעולה!!! לביבות- 0

למעלה