עלה האתר של "חצויה" לרשת.

yonatan samiya

New member
אתר די מושקע...

בכלל, זונראית סדרה ממש מושקעת. מה שכן אני א אוהב סדרות שכל הקאסט שלהן כולל אנשים מפורסמים. צריכים להביא איזה חקן לא מוכר. או שניים. או שלושה. כולם כולל כולם מוכרים!

8דושנקה8

New member
אם הם שחקנים טובים אני לא חושבת שזה אמור

לשנות משהו, הרי עם עליית הסדרה אף שחקן לא היה נשאר אלמוני

0OמומיןO0

New member
עוד 2 שאלות בקשר לסדרה

אני רואה עכשיו שוב את האי ולא הבנתי משהו: מה כל הקטע הזה עם ג'וני,שהטיימרים אמרו למנהיג שירצחו אותו ולג'וני אמרו שלא,וגם המחתרת קשורה לעניין(כי ראו אותם שואלים מה עם ג'וני ואז מיילו אמר ששוטרים חיכו לו ורצחו ואתו). אז איך המחתרת קשורה לזה ומה בעצם קרה שם? ועוד משהו שנזכרתי בו: בפרקים האחרונים אשתו של בן אומרת שהיא תכננה הכל עם אבא שלה ושהיא בכלל לא אוהבת אותו, אז למה היא בכלל רצתה להיות עם בן במה הוא עוזר לה? ושניהם בעצם הגיעו אחד לשני ובכלל לא אהבו אחד את השני?

חסוי90

New member
תשובות

1.הציידים אמרו לג'וני שהמחתרת מנסה להתנקש במנהיג אבל במקום לירות במנהביג הם פוגעים בו והאופציה היחידה שלו להינצל זה לא להיות נוכח באירוע,ביום של הטקס הציידים אומרים למנהיג (שזה חלקית שקר) שג'וני התחמק מהאירוע מבלי לומר לו שעומדים להתנקש בחייו (של המנהיג) אז אדי שולח משטרה לעצור את ג'וני והם יורים בו,והמחתרת הייתה מרוצה כי הם המתינו לזה בגלל שהם מעוניינים להכניס את בן לתפקיד במקום ג'וני 2.המקרה של בן ושל השנייה הוא שהמחתרת אמרה לבן להיתקל בה ברחוב ואז זה כאילו אהבה ממבט ראשון... דיי מהר היא מגלה שהוא עם המחתרת ומבינה שהוא יכול למשוך תשומת לב ע"מ שהיא ואבא שלה ימשיכו בתוכניות שלהם בשקט,וכשמישל מציע לבן שאדי יהיה החותן שלהם אז זו גם אחלה הזדמנות לחסלו,והסיבה שהיא לא עזבה את בן זה כנראה שביל שמשיך לעשות את העבודה שלו ע"מ שאדי יותר יתייחס אליו ולא ישגיח יותר מדי על מישל מקווה שעזרתי :)

0OמומיןO0

New member
תודה על התשובות../images/Emo13.gif

עכשיו זה ברור. לא זכרתי שאישתו של בן מגלה שהוא במחתרת.כנראה שעוד לא הגעתי לזה.או שהיא מגלה ולא אומרים? בכל מקרה אני בטח יגיע לפרק הזה בקרוב. תודה

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif עונה כי אין ברירה אחרת..

מיד אחרי תקופת החגים כלומר אוקטובר/נובמבר 2009. וכמובן שתהיה עונה שלישית כבר דיברו על זה כבר מאמצע העונה השנייה

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gifלאחת שלא ראתה..

את העונה השנייה (כי לא היה זמן) אז אין לי מושג - אבל אם אתה אומר שהעונה 2 לא משהו , אז למה עושים עוד עונה ?

גלבטרון

New member
פשוט ../images/Emo130.gif (כסף) ו-../images/Emo47.gif (רייטינג)

הסידרה מביאה רייטינג להוט כי היא בלעדית להוט + היא משודרת חינם ב-VOD אבל השימוש ב-VOD בכלל כרוך בתשלום חודשי שעולה משנה לשנה + זו סידרה די פופולרית כך שהיא מושכת צופים שהם = לקוחות למוצרים נילווים ושאר התכנים של הוט. הספיישל בסוף הסידרה למעשה סגר כמעט את כל הקצוות, הספר של זואי סגר עוד קצה אחד ובאמת אין צורך לעשות עוד עונה מבחינת עלילה חמרות שלכל סיפור יכול להיות אך עדיף לסיים גבוהה ולא נמוך. העונה השנייה היתה מלאה בטעויות עלילה וסיפור רקע שלא בוצע כהלכה כלל אולי היוצרים רוצים להתנצל על העונה הזו וליצור עונה טובה יותר אני בספק. רצוי שההפקה תעבור לסידרה הבאה אלא אם כן זו כבר התחילה (חצויה)

למעלה