פאנפיק שכתבתי

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif פאנפיק שכתבתי../images/Emo221.gif

(אחרי שתקראו את כל הפיק מקווה שתבינו במה מדובר
)
שם: מכתב פתוח
סוג: דרמה, תיעודי(?)
דמויות: ג'רארד, דן
דירוג-A אנגו'י:)

Rose131

New member
אוו זה יפה|../images/Emo29.gif

זה באמת מה שהשיר מספר עליו?
תכתבי עוד^^

J u s t M a y a

New member
יפה! ../images/Emo9.gif

עוד לא נתקלתי בפיקים על MCR מהסוג הזה, וזה ממש מעניין לקרוא משהו חדש
אהבתי מאוד. השיר באמת מדבר על זה?

קרניjack

New member
אממ..../images/Emo58.gif

כן, אפשר להגיד שהשיר מדבר על זה. ברור שזה לא היה בדיוק ככה כמו שכתבתי, אבל בעיקרון הייתה לו איזה מישהיא שהוא היה דלוק עליה הרבה זמן והיא אז הטלמה בעירום בגלל זה השורה בIM NOT OK the photograph your boyfriend took שזה התמונה בעירוןם, וגם ג'רארד קפץ מהקומה השנייה, לא בטוחה שזה אמיתי אבל בפורום הרישמי אמרו שהוא היה תחת הפשעת אלכוהול/סמים , למרות שזה בכלל לא בטוח, לי לפחות זה נראה דיי מוזר..... והוא גם סיפר שהיה לו רק חבר אחד טוב, והקטע של היומן שהוא באמת בגיל 8 "הבין" את המשמעות של המוות (זה לא קשור לשיר) וזהו בערך...... הוא כתב את IM NOT OK על מקרה שקרה לו, כמו שאמרתי הפרטים לא ברורים אבל זה בערך........ ותודה

J u s t M a y a

New member
../images/Emo9.gif *ספוילר*

לא ידעתי שהשורה the photograph your boyfriend took נכתבה על מישהי שהצטלמה בעירום
מה אתם אומרים, בכל יום לומדים משהו חדש.

קרנע........ יא גוש כישרון......

אני ממש אוהבת את הפאנפיקים שלך!!!!!! הם יפים......
מוכשרת מאוד!!!!!

Dooritos

New member
נייס

ממש מגניב. זה היה כתוב גם בצורה זורמת והסיפור ממש עניין אותי [= גם המשמעות של זה וכל העובדות שנמצאות בסיפור הופכות את הסיפור הזה לממש טוב [= קיפ אפ דה גוד וורק

keisamit

New member
דאממ. 3> ../images/Emo187.gif

הרעיון כלכך יפה. נורא נורא נורא אהבתי.
אגב פאנפיקים.. שמתם לב שצדקתי? קדחת הפאנפיקים עברה. משעמם לי, אני הולכת לכתוב פאנפיק.

J u s t M a y a

New member
כן.

והאמת? חבל.
אני עדיין חושבת שזה רעיון פחות טוב (זמנים קבועים לפיקים). נראה לי שהרבה אנשים כותבים פחות בגלל זה.

קרניjack

New member
את מרגישה ככה?

מישהוא מרגיש שזה ממש מוריד לו את הרצון לכתוב? זה יותר מסודר ונוח לדעתי ימים לזה בשבוע, אחרי זה הפורום מוצף בפאנפיקים וזה "מפריע" לאנשים.....

J u s t M a y a

New member
זה באמת יותר מסודר ככה. ../images/Emo3.gif

לי, אישית, זה קצת מוריד את החשק לכתוב
, אבל בסך הכל זה רק עושה את הפורום מסודר יותר, אז אני מתלוננת סתם. עזבי.

לי זה לא מוריד את החשק לכתוב...

יש לי כבר שניים בדרך.....זה דווקא עושה את הפורום יותר מסודר.... כשהיה מלא פאנפיקים אז זה עשה בלגן ולא נתן לכל פאנפיק את הזמן שמוקדש לו.....(משהו כזה, תנסו להבין
)

GUILTY

New member
אני כבר אמרתי לך מה אני חושבת של זה

אבל זה אף פעם לא מזיק להגיד שוב
אני מאוד אהבתי את הסיפור במיוחד איך שכתבת את זה והסברת את החיים שלו ואת השיר, ממש מגניב. וגם אהבתי את הקטע של היומן. יש לך רעיונות ממש טובים לפיקים!!

למעלה