פינה חד פעמית; אובססיה

A m 0 s

New member
../images/Emo221.gif פינה חד פעמית; אובססיה../images/Emo221.gif

בגלל כל האובססיות שצפות לי בזמן האחרון ובגלל שאני מרגיש שאני משתגע ומתחרפן... קבלו פינה חד פעמים שבה אתם כותבים את האובססיות שלכם בנוגע למוזיקה (כמה אובססיות שבא לכם) - קשור למוזיקה עברית וגם לא קשור העיקר שיהיה קשור למוזיקה!! זה סתם מעניין ואני גם פשוט סתם מתחרפן!! אז קדימה!!

A m 0 s

New member
אני אתחיל הפעם!!

*דנה ברגר -
אהובתי הגדולה מכולן.. נו רוצים עוד פירוט?! *מיקה -
ממש היום - אתמול גיליתי שהוא הפך להיות האובססיה השנייה שלי, למרות שכל החיים אמרתי שאני לא אוהב מוזיקה לועזית, ואני גם כמעט ובכלל לא מבין כלום מהשפה הזאת, יש משהו בבחור הזה שמשך אותי כ"כ!! דבר כזה אולי לא קרה לי אפעם, אני ממש מכיר אותו מעט מעט זמן וכבר... אני שומע אותו כל היום בלופים.. פשוט אסון!! זמר כ"כ טוב, חתיך לא נורמלי.. מה עוד צריך בעולם?!! - - - לדעתי הוא עושה לי יותר רע מאשר טוב!!
*סיון שביט - ממש בזמן הזה סיון שלי ירדה מהמקום השני למקום השלישי, זמרת מופלאה עם קול מדהים.. אוי היא פשוט מדהימה.. ***אני לא מרגיש במיטבי - אני אמשיך כבר פעם אחרת..

amitshilo

New member
יש..יש משו../images/Emo3.gif

פעם הייתה לי אובססיה כזאת, שכשמעתי דיסקים, לקרוא את המילים של השירים בדקדוק רב. זה די נורא
וזה מתחלף..יום אחד יש לי אובססיה ליוני רכטר, יום אחד לרונית שחר, יום אחד לעברי לידר ויום אחד לעמיר רוסיאנו

mekl

New member
דנה../images/Emo8.gif

מעניין כמה שרשורי אובססיות היו פה

מילא הייתי מתעוררת ב6 וחצי ביום שבת, אבל לא..

התעוררתי ב5 בבוקר ביום שבת!!!
עצוב עלי. האובססיות שלי, יש לי 3:
גלעד שגב:
האהבה שלי. אני מכירה כל פסיק וכל נקודה בחיים שלו, אני חושבת שאני באמת יודעת עליו הכל. אני מכירה את כל השירים שלו בע"פ, אחורה וקדימה וחורשת עליהם ללא הפסקה בכלל, הרבה מעבר לרמות נורמליות
. למדתי מהטקסטים שלו הרבה מאוד דברים על החיים,, על כתיבה ועל עצמי. אני חושבת שהוא מוכשר כמו שאין דברים כאלו בכלל ושהקול שלו מדהים, אבל מעבר לזה, שהוא גם בן אדם טוב שעושה ממש כייף להעריץ אותו
.
עברי לידר:
כמו אצל גלעד, גם בחייו של עברי אני מכירה כל פסיק. הדיסקים שלו ועוד עשרות של כתבות, תמונות וכרטיסים להופעות, הספר שירים שלו וכו'..וכ'ו.. שמורים אצלי על המדף במקום כבוד שצריך אישור מיוחד בשביל לגעת בו. אין מישהו שמכיר אותי ולא יודע כמה אני אוהבת את עברי, זה בערך כמו לא לדעת שקוראים לי ים
.
חומר מקומי:
את "חומר מקומי" גילתי עוד לפני שהתכנית עלתה בכלל לאוויר.. ומהרגע שעלתה אני מכורה. יש תקופות שאני יכולה להתחרפן ולצרוח אם אני ב20:00 לא מול המחשב, ויש תקופות שזה קצת פחות בוער לי בורידים.. אבל התכנית הזאת היא כבר כ"כ חלק ממני, וכ"כ הרבה אני מתעסקת במה שמסביבה. אני מכירה עשרות שירים רק מ"חומר מקומי" ונפתחתי להרבה גוונים של מוזיקה בזכותה. "חומר מקומי" בשבילי זה בית וירטואלי, מקלט לצרות שלי, וממש משפחה, שאני כ"כ כ"כ אוהבת

A t z a

New member
טוב זה לא בקשר לאמן כלשהו../images/Emo80.gif

זה פשוט הפרעה כזאת שיש לי באיך שאני מקשיבה לדיסק בפעם הראשונה: קודם כל אני שומעת הכל בכלליות אחר כך אני שומעת שוב ומקשיבה רק לשירה של הזמר\ת אחר כך אני מקשיבה רק ללחן אחר כך אני מקשיבה רק לעיבוד ומפרידה במוח את כלי הנגינה ורק אזזזזזזז יש לי דיעה על כל שיר
.

A m 0 s

New member
פששש...

את הקטע עם הכלי נגינה אהבתי.. תגידי את גם לא מתחרפנת בדרך?! **אבל בסך הכל כל הדברים האלה קורים אצל כולם רק שאצל כל אחד זה בזמנים שונים..
נו תמשיכו לשרשר..

למעלה