פינת הנוסטלגיה

Dana Mi

New member
../images/Emo221.gifפינת הנוסטלגיה../images/Emo221.gif

כדי להעלות קצת את המצב העגום של הפורום.. והפעם.. Hurra Hurra Die Schule Brennt. השיר במקורו היה של להקה גרמנית שנקראת Extrabreit, ובאסטד חידשו אותו, הקליטו אותו, והוסיפו אותו כבי-סייד לסינגל Crashed The Wedding. אחת הסיבות העיקריות שאני עושה את הפינה דווקא על השיר הזה היא שגיליתי לא מזמן שבאסטד צילמו לשיר קליפ ושיחררו אותו כסינגל בגרמניה.. את השיר הכרתי, אבל לא ידעתי שצולם לו קליפ.. המשמעות של שם השיר היא "הידד! הידד! בית הספר נשרף". כשאני שמעתי אותו פעם ראשונה מזמן, לא הכי התלהבתי.. כששמעתי אותו שוב לפני שבוע בערך הבנתי שהוא אחד החזקים שלהם, ומאז אני שומעת אותו די הרבה. הקליפ הופעה בטופ אוף דה פופס הגרמני המילים

McSon of Busted

New member
הע!!

זה שיר כזה מגניב XD ועכשיו שאני יודעת את הפירוש שלו זה עוד יותר מגניבDD: וג'יימס נראה ממש טוב בקליפ
תודה

shimritwillis

New member
../images/Emo152.gifוואייי זה כזה יפה בחיים לא ראיתי את זה

זה ממש מוצלח לדעתי אוףףף זה גורם לי לבכות.....
מגעגועים

Bleed for Me

New member
אחח הנוסטלגיה..

אני זוכרת שהלכתי לברר מה המשמעות של השיר וחזרתי לפה מרוצה מעצמי עם תוצאות!XD אלו היו ימים..חחחח

Dana Mi

New member
../images/Emo45.gif בהחלט אלו היו ימים

רק חבל שלא ממש זוכרים את זה.. למשל, אתמול בהיטס היה בהילוך חוזר של 2004 והיו שם רק זמרים אמריקאים.. זה היה ממש מעצבן בהתחשב לזה ש-2004 הייתה ה-שנה של באסטד..

גם אני ראיתי אותו! אבל מהאמצע..

בדיוק חזרתי הביתה והטלויזיה של אח שלי הייתה דלוקה על היטס ואני כזה "באסטד!!" ורצה אצה לחדר שלו ומגבירה ת'ווליום ויושבת מול הטלויזיה בעיניים גדולות וחיוך דבילי ><

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif אוו מעולם לא ידעתי שיש לזה קליפ.. קוול ><

שוב חידוש מדהים, הם פשוט מעולים בזה.. XD הייתה לי תחושה שהפירוש של schule זה בצפר אבל אף פעם לא טרחתי לבדוק..
ומממ.. הם לא הוציאו את השיר כסינגל שבתוכו היו גם את You said no ו - Last Summer כבי-סייד-ים?

אני מכירה תמונות מהקליפ אבל אף פעם לא ידעתי

שזה משם
איזה שם מגניב לשיר

למעלה