פינת הנוסטלגיה

Dana Mi

New member
../images/Emo221.gifפינת הנוסטלגיה../images/Emo221.gif

והפעם, התכנית שעשתה לכולנו שמח על הלב: America Or Busted - הסדרה שתיארה את הנסיון הלא הכי מוצלח של באסטד להצליח באמריקה ולהוציא שם אלבום, ובדרך, נתנה לנו כמה שעות טובות של שלושה בריטים עושים שטויות. אני לא זוכרת איפה שמעתי עליה פעם הראשונה, אבל פתאום גיליתי שהיא משודרת באמטיוי היטס!! בגלל שאז הוט לא היו ממש מסודרים עם הלוח שידורים שלהם, הצלחתי לראות רק איזה שני פרקים.. אז הורדתי מהאינטרנט
אחרי כמה חודשים זה הגיע לאמטיוי אירופה! ומזל שזיהיתי כי התרגום שלהם של השם לעברית היה ממש גרוע, אני כבר לא זוכרת מה זה. ואחרי שהיה לי אמטיוי היטס הפסקתי לראות אמטיוי אירופה, אז באמת מזל ששמתי לב - כי אז גם הוידאו שלי היה מוכן!! ואני חושבת שחוץ מפרק אחד הכל מוקלט לי, אז אני גאה בעצמי!! אבל, enough about me.. מה איתכן?? ראיתן? מה חשבתן? אהבתן/לא אהבתן? קטע שאתן זוכרות במיוחד?? קדימה, לשפוך הכל
את כל הסדרה לא העלו את ליוטיוב, אבל העלו חלק די גדול ממנה! אז אני אשים פה את הפרק הראשון ומי שתרצה תוכל להמשיך לראות באתר.. פרק ראשון - חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=n2ncW67BLg8 חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=6WT_GNlWhmA ולסיום - חלקים שזכורים לי במיוחד מהתכנית: - באסטד מקבצים נדבות עם Crashed The Wedding. אז פעם ראשונה תהיתי למה מאט לא מנגן בגיטרה כל הזמן?? - צ'ארלי מתקשר לקמילה והיא מתחילה להתבכיין לו שאצלה רק 5 בבוקר - הנקודה בה התחלתי ממש להתעצבן עליה. - ג'יימס אוכל גלד של מאט ועושה איתו התערבות. אחד המגעילים!! - ג'יימס דופק את הראש בקנה של תותח או משהו מאט אומר לא watch yout head אז ג'יימס אומר לו thanks for telling me now!! אותי זה הצחיק.. - ג'יימס מתאר את קארה נוהגת - הרג אותי!! טוב, על מי אני עובדת, הרשימה הזאת לא תיגמר.. התכנית הזאת הייתה מעולה!!!!

Bleed for Me

New member
בכלל באסטד הם כבר נוסטלגיה../images/Emo3.gif

אבל תודה!! איך התגעגעתי לזה! לא אמרו שישדרו את זה שוב בMTV HITS??

Dana Mi

New member
לא יודעת ../images/Emo12.gif

לא שמעתי על זה אבל הלוואי שהם ישדרו שוב בהיטס.. אני מתגעגעת.. ובאסטד הם באמת די נוסטלגיה בעצמם.. אבל אני בהכחשה

m i c k e y 15

New member
אווווו../images/Emo99.gif

אני זוכרתתתת שהם היו בחדר....וניסו לדוג
חח משו כזהה ושהם במלון והחדרנית נכנסת ומאט עשה משו מה זה מצחיק! חחח וגם את זה שהם מקבצים נדבות היה מצחיק! חחח כל מה הזכרת אני זוכרת חחח דווקא אהבתי את התכונית....הם כאלה חמודים!!..עם המבטא שלהם...אחחח וכמובן שראיתי את זה ביוטוב בא לי שובבב... קיצרר אחלה תוכנית

m i c k e y 15

New member
עצרו הכללל עצרו הכלל

עוד עודדד חחח יש איזה פרק שהם נוסעים במכונית בלוס אנג'לס..והם נתקעים במשו..ומאט כזה "fucking hell!" חחח כמה צחקתיייייייי עם המבטא וזהה והם טעו בצד של הכביש והכלל חחחח יאללה איזה סתומים חחח וכשהם נתפסו היה כזה כתוב BUSTED!! חחח יאווו ושהם היו באחוזת פלייבוי ויש איזה אחת שעושה כזה עם הציצי ומאט כולו בוהה מחייך מוחא כפיים חחח ושמאט מחקה את צ'ארלי מדבר עם חברה שלו..."הלו? קמילו?..הלו קמילו.."
נשפכתיייייייי מהקול שהוא עשה רקק חחחח אני אוהבת לשמוע את מאט מקלל
חחח

Dana Mi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו!! איך שכחתי מקמילו????????. את לא מבינה כמה צחקתי שראיתי את זה!! והקטע עם צ'ארלי במכונית.. באמת שכחתי מהקטע הזה.. את כל כך אוהבת את זה, ראיתי את הקטע הזה כל כך הרבה פעמים!! כשעוצרים אותו, הוא מתחיל לקלל והוא מביא שם קללה כזאת מצחיקה.. משהו crap sticks fucking shit.. אני מתה על הקטע הזה! ומה שרשמת מקודם עם מאט והחדרנית - זה קטע גדול!! היא נכנסת ומאט וג'יימס כמו יזה שני מפגרים מתחילים לקפוץ ולצעוק fit fit fit fit !! או שהם רוכבים על סוסים ומאט (נראה לי) מת מפחד אז ג'יימס בכוונה מפחיד את הסוס של מאט וגורם לו לדהור יותר מהר ומאט נכנס להיסטריה.. חחחח

m i c k e y 15

New member
הקמילו הזה כל כך מצחיק!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif

די אני חולה על מאט שם! הוא כזה חמודדד
וכן זה מה שצ'ארלי אומר..חח נקרעתי עליו! והקטע עם הסוסים אני גם זוכרתת מה זה אהבתי את זה חחח וואייי נוסטלגיהה והקטע עם החדרנית...ענקק...ומאט גם עושה מין תנועה כזאתי ומזה הכי נקרעתי

למעלה