פינת הנוסטלגיה

Dana Mi

New member
../images/Emo221.gifפינת הנוסטלגיה../images/Emo221.gif

והשבוע בפינת הנוסטלגיה, סיבוב ההופעות שגרם לכולנו לשנוא את הבריטיות אפילו יותר: A Ticket For Everyone סיבוב ההופעות כלל 24 הופעות ברחבי בריטניה ונחשב לסיבב הגדול ביותר שבאסטד עשו. באסטד גם זכו בפרס גינס בתור הלהקה הראשונה שמכרה את כל הכרטיסים ל-6 הופעות בוומבלי ארינה בלונדון. הלהקה צילמה דיוידי שתיעד את ההופעה במנצ'סטר ב-19.3 ובנוסף גם הוציאה אלבום הופעה חיה עם כל להיטים שלה בהופעה חיה. הנה אחת ההופעות היותר טובות שהיו בסיבוב הזה - Better Than This : http://www.youtube.com/watch?v=gVB4aB3m9MI

McSon of Busted

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

יווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'יימס הזה אני כל כך אוהבת אותו ;[ והשיר הזה גם כל כך יפה!!!!!! ואני כל כך מקנאה בכל מי שהיה שם ;[ אהבתי שמאט טפח לג'יימס על הראשP: ילד טוב!! הDVD...לא.....מגיע......אוף...........צליל האלה......חארות.......נו.......כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo99.gif

אני זוכרת שראיתי חלק מאיזו הופעה מהסיבוב הזה ופשוט קיללתי את כל מי שהיה שם! למה הייתי קטנה פעם?! אמא שלי אמרה שכשאני אהיה בת 14 אני אוכל לטוס להופעות אם אני ארצה
טו לייט אה?!

m i c k e y 15

New member
BTT../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהשיר הכי הכייייייי

איך אהבתי את ההופעה הזאת
עדיין... תודה

למעלה