פינת הנוסטלגיה

Dana Mi

New member
../images/Emo221.gifפינת הנוסטלגיה../images/Emo221.gif

5....4....3....2....1,
Thunderbirds Are Go
באסטד עשו קצת הפסקה לפני שהם הוציאו את הסינגל הזה, אבל לדעתי זה היה שווה את זה! במיוחד השילוב של זה עם 3AM. מבחינתי, זה היה אחד הסינגלים היותר טובים שלהם ושיר שלגמרי עשה לי את הקיץ בין י"א לי"ב. השיר הפך להיות שיר הנושא של הסרט "כנפי הרעם" - בגרסא המודרנית שלו. ועכשיו, באמת - מי מכן ראתה את הסרט בשביל זה?? לי יש וידוי! אמנם לא הלכתי לקולנוע בשביל זה, אבל שגיליתי שזה הגיע להוט ממש התלהבתי וישבתי לראות את כל הסרט רק בשביל הכתוביות בסוף עם השיר הזה.. אני יודעת, אני נוראית, אבל זה היה דווקא די כיף..וגם אחרי שרואים את הסרט מבינים יותר טוב את השיר.. ועכשיו.... אתן!

Dana Mi

New member
ועוד משהו..

פרסמתי את הפינה היום כי ביום חמישי אני כנראה לא אוכל.. ואף אחת לא עשתה פינה היום אז חשבתי שזה בסדר.. אם לא - תגידו לי ואני לא אעשה את זה שוב.

דווקא יש להם יותר טובים../images/Emo4.gif

אחד השירים שאני פחות אוהבת אבל אני חייבת להודות שהשילוב עם 3AM היה פצצה! אני גם צריכה להתוודות... ראיתי חלק מהסרט, הוא שעמם אותי ופשוט העברתי ערוץ ולא חיכיתי לכתוביות

בנוגע לסרט..

כשהוא היה בהוט באחת הפעמים הראשונות ראיתי אותו כי לא היה לי מה לראות ואז אני קולטת בסוף את באסטד עם טנדבירדס אר גו ואני כולי נכנסתי לאטרף והתחלתי להתלהב וכולי "ייאאא! לא נכון!!" ומתחילה לשיר.. ואז אחרי איזה כמה חודשים זה היה עוד פעם אז ראיתי רק בשביל השיר
וגם בשביל האלן הזה.. הוא דיי חתיכי
חח

McSon of Busted

New member
חחח ווואייי אחד ה-שירים!!

אני זוכרת ממשממש ממזמן שזה יצא ראיתי תקליפ...וכאילו אז לא ממש הייתי מודעת לבאסטד.. אבל הסרט נראה לי די משעמם אז אף פעם לא ראיתי אותו P: וגם לפני איזה חודשיים זה היה הצלצול של בפלאפון ואבא שלי כזה: "אה! זה כנפי הרעם!" ואני כזה :O:O:O:O:O:O:O ואז הוא סיפר לי שזו סידרה ישנה P: עכשיו הצלצול של הפלאפון זה ת'אנדרבירדז של SOD כי אני פשוט ממש אוהבת את הקצב של זה P: אבל האורגינל יותר יפה :)

m i c k e y 15

New member
אני ממש לא ראיתי את הסרט בגלל זה..לא ידעתי

אפילו לא ידעתי שזה שיר הנושא לסרט חחחח ותכלס באמת לא הבנתי על מה השיר הזה חח עד שראיתי ת'סרט אבל מה שלא יהיה אני חולה חולה חחולה על השיר הזה
3AM

מלאני4

New member
אני ראיתי!!!

אני אני אני!! וגם אני ראיתי את זה רק בשביל הכתוביות טרללהללה

simpsonit

New member
../images/Emo3.gif

לדעתי זה אחד ה-שירים שיר תותחי ואמ........כן ראיתי ת'סרט בגללם >< חחח תמיד חכיתי לסוף כדי לשמוע את ג'יימס שר XP
נווו מה?!!זאת הייתה אובססיה

למעלה