פינת הנוסטלגיה

Dana Mi

New member
../images/Emo221.gifפינת הנוסטלגיה../images/Emo221.gif

האמת, שכל השבוע שברתי את הראש, כי אני רוצה לשים בפינות האלה את הדברים הנוסטלגיים שהם פחות ברורים. ניסתי לחשוב וםתאום נזכרתי באחד השירים שלהם.. Britney אוי, בריטני. לא ברור אם לבנים באמת היה קראש עליה או שזה סתם היה פעלול יח"צני, אבל מה שבטוח זה שבכל ראיון שני הזכירו אותה. כשהורדתי את השיר הזה, הורדתי אותו בגלל השם, סתם עניין אותי לדעת מה הם כתבו עליה, אבל בדרך גיליתי את אחד השירים היותר כיפיים של באסטד. אני לא בטוחה שלכולכם זה נוסטלגי, ואני מצטערת על זה מראש, אבל בשבילי זאת ממש ממש ממש ההתחלה של באסטד אצלי. הנה ההופעה היחידה של השיר ב-CD:UK http://www.youtube.com/watch?v=4s538Fdmdwg (אני רוצה להגיד לייב, אבל זאת הפעם הראשונה שגיליתי שגם באסטד יודעים לעשות ליפ-סינק. או שלא. מישהו צריך להגיד לג'יימס שאם עושים פרצופים תוך כדי שירה זה אמור לשנות את הקול, וכיין שהקול לא משתנה בפלייבק זה לא ממש נראה אמין) תהנו!

McSon of Busted

New member
חחחח אוי אחד השירים!

פעם ראשונה ששמעתי אותו חשבתי שזה מגניב P: ובקשר לקליפ. ווואוו! עוד לפני שהם מתחילים לשיר שומעים שזה פלייבק. גאד. אני שונאת את זה. אני אוהבת שהם שרים לייב עם כל הזיופים וזה P:

1AnastaciA1

New member
XDDDDDDDD../images/Emo99.gif

אני מתה על השיר הזה! כ"כ מצחיק
למה הם צריכים לעשות ליפסינג?!

Decay Dance

New member
../images/Emo7.gif

אני כל כך מתגעגעת אליהםםםם אחד הדברים שתמיד יזכירו לי אותם ויהיו ייחודיים מבחינתי זה הקפיצות שלהם שכל הופעה הם היו נותנים... בריטני זה אחד השירים החזקים... כל כך קליט וקיצבי וכל כך כיף לשמוע אותו...אין מה להגיד התקופה עם באסטד הייתה אחת התקופות היפות בחיי (אני נשמעת כאילו אני חברה שלהם חחח)

m i c k e y 15

New member
איןאיןאין איך אני אוהבת את ההופעה הזאת../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

איןןןןןןןן אני הכי הכי חולה על ג'יימס כשהוא אומר בשיר "BABY" בצורה כזאת סקסית
אין איןןן עליוו חחח אני חולה חולה על השיר הזה
אחד השירם הבאמת שהם כיפים....אני יכולה לשמוע אותו שוב ושוב ושוב..ולקפץ ופשוט הכלל "i want you britney eh eh i need you here with...ME!" עשיתן לי חשקק
תודה.

כשהשיר הזה יצא... כלכך רציתי להיות היא! XD

הם כלכך הרבה יותר טובים בלייב! ואני לגמרי מסכימה לגבי ליפ-סינק
הקפיצות

חשבתי על זה... ונכון השורה copy everything yo

*copy everything you do תארו לכם את ג'יימס עם קרחת

למעלה