פינת הנוסטלגיה

Dana Mi

New member
../images/Emo221.gif פינת הנוסטלגיה

במסגרת מבצע "הרם את הפורום" החלטתי לפתוח פינה חדשה - פינת הנוסטלגיה! (עזבו, יש לי משהו עם נוסטלגיה....) כל שבוע אני אשים קליפ/שיר/הופעה/תמונה או כל דבר אחד שקשור בבאסטד. והשבוע איך אפשר להתחיל מבלי לשים את הדבר הראשון שכולנו ראינו מבאסטד! What I Go To School For http://www.youtube.com/watch?v=iKuBX62Llkk - איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? - ישר אהבתם או לקח לכם זמן?

1AnastaciA1

New member
אממממממ

- לא שמעתי אותו....ראיתי את הקליפ שלו ביוטובXD - אני לא כל כך אהבתי את הקליפ... השיר בסדר..חחחח - ...

L D N

New member
המממ...

- איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? במחשב. כשהתחלתי להוריד שירים של באסטד וזה היה בן הראשונים ששמעתי שלהם. - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? שיר מגניב. - ישר אהבתם או לקח לכם זמן? ישר

m i c k e y 15

New member
חוהל חולה חולה על הקליפ הזהה והשיררר

- איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? נמנמ הורדתי אותו חח - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? שיר חמוד ביותר!! - ישר אהבתם או לקח לכם זמן? ישר אהבתי..רציני

LovE BuSTeD

New member
אהבתי תפינה

למרות שהיא עושה כואב בלב=[ - איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה?בMTV HITS - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו?שהוא מהממםםםםםםםםםםם - ישר אהבתם או לקח לכם זמן?ישר אהבתי..!!

McSon of Busted

New member
OMG

די, זה לא כיף לי הפינה הזאת ;[ -שמעתי אותו במחשב בהתחלה בהתחלה כשהתחלתי להוריד שירים של באסטד P: -"מי זה המוזר הזה שמתאהב במורה שלו!?
"
-ישר אהבתי, עדיין אוהבת

מלאני4

New member
הלו :)

איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? וי.. באממ mtv2 שעוד היה לי תבל דיגיטל.. :S - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? יש שמה חתיכים! חתיכים עם גיטרה! - ישר אהבתם או לקח לכם זמן? ברור שישר אהבתי :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהומ D:

- איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה?אצל חברה באייפוד, ואמרתי שאני חייבת להוריד שירים שלהם ^^ - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו?שהוא מגניייייב D: - ישר אהבתם או לקח לכם זמן?ישר אהבתי ><

simpsonit

New member
אני ../images/Emo11.gif

חחח נזכרתי שהפורום הזה קיים >< איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? הורדתי מקאזה - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? אמרתי : וואו - ישר אהבתם או לקח לכם זמן? אהבתי ישר בגלל ה-הו יאאא של צ'ארלי בהתחלה XP

simpsonit

New member
זאת יובל מהמשתמש של ספירXD

- איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? הממ חברה השמיעה לי ביום שהיא הכירה לי את באסטדXD - מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? נחמד וזה, התאהבתי אח''כ; - ישר אהבתם או לקח לכם זמן? ישר אהבתי, אבל עכשיו אני אוהבת אותו הרבה הרבה יותר ><

באסטד../images/Emo99.gif

- איפה שמעתם את השיר הזה בפעם הראשונה? כשהתחלתי להוריד שירים שלהם והוא היה אחד הראשונים
- מה הדבר הראשון שחשבתם עליו? "איזה שיר חאמוד!" *מקשיבה למילים* "למה לעזעזל הוא שר על המורה שלו?!" - ישר אהבתם או לקח לכם זמן? ישרררר

למעלה