פרק 93

JeeChan

New member
עוד פילר מעולה ^______^ *_*../images/Emo58.gif

אני אוהב פילרים 3> הקרב בין רוקיה לבאונטואית (שכחתי את שמה X_X), קרב טוב ורוקיה נראית ממש יפה הפרק ^^. הקטע בסוף עם ביאקויה 3> הוא כזה אח טוב 3> נראה שכל זה היה הסחת דעת שקאריה יגיע אל תוך סול סוסייטי. פרק הבא נראה בין משהו רגוע להמון אקשן, מקווה לטוב. השיניגאמיס קאפ ענקים XD הירח XDDD

לבנדר א

New member
וואו ../images/Emo58.gif

נראה לי שזה הפרק הפילרי הטוב ביותר עד עכשיו. הקרב היה מצוין. הקטע עם ביקי בסוף היה ממש במקום. והם לא הרסו את הדמות שלו! D: בינתיים. ._. הפילרים בהחלט משתפרים.

MrsGreen

New member
ווי סופסופ הגעתי אליכם :)

הפרק היה מעולה, סופסופ חזרנו לסולסוסיטי. הקטע אם ביאקויה היה צפוי לחלוטין אבל הם עשו את זה ממש יפה. כל הקטע עם הקרב של רוקיה היה כזה מתסכל, היא מצליחה לפגוע בה ואז אופס היא לוקחת כוח מהאויר ונהיית חזקה יותר, ממש צעד אחד קדימה שניים אחורה פחח

../images/Emo15.gif מדהים!../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif

אמג אמג אמג!!!! פרק שלם על קרב של רוקיה! כמו חלום שמתגשם! (למרות שמה שאני רציתי לראות היה משהו בסגנוןם ביאקויה לוקח את רוקיה לקבר של היסנה ומספר לךה את הסיפור המלא, אבל אני אסתפק ברוקיה נלחמת במשך פרק שלם). רוקיה כזו מאגניבה! אילתורים שליטע! היא עדיין חסרת זאנפקטו אבל זה לא מפריע לה להשתמש בחרב רגילה! והברק הלבן! זה הכישוף האהוב עליי! אני אוהבת את רוקיה, היא דמות גדולה! כל כך רציתי לראות אותה נלחמת ממש! היא קשוחה, ושאפחד לא יגיד אחרת! אני מתה לראות אותה כשכול הכוחות יחזרו אליה... היא בטח תהיה פיצוץ אמיתי! זה היה קרב מדכא למדי, רוקיה מצליחה לפוצץ את הבאונטית ואז הקרפדה השמנה הזו לוקחת אנרגיה מהסביבה וחוזרת להילחם! רוקיה סגידה גם כשהיא פצועה וחלשה- היא עדיין נילחמת! גו רוקיה! וביאקויה! אמ"ג אני אוהבת אותו כל כך... נראה שמה שאיצ'י אמר לו נתקע טוב טוב במוח שלו! כמה סגיד מצידו לעשות שיקאי על הבאונטית הזו! הוא יהפוך אותה לקציץ בשר! גו ביאקויה! והשיניגאמי קאפס XDDDDD צפייה בקרחתו הנוצצת של איקאקו שליטע! (נכון שאני אומרת הרבה שליטע? נכון? כי שליטע זו מילה שליטע!)

מית צאן

New member
הו יאאא*-*../images/Emo119.gif

רוקיה כ"כ חמודה*-* לא פלא שהבאונטו הזאת נדלקה עליהP: "מראה פנייך גורם לי להתרגש כ"כ~~~~~!" OO אהמ.OO; רירין עושה פוזות-.-" היא מתחילה לקרצץ... והסוף... הו- איך ידעתי שזה לא יהיה איצ'יגוP: ביאקויה ני- סאמה*-* ההצלה המושלמת*-* פילר מוצלח~

Mugen bla

New member
ההודעות שלכם עושות לי חשק לראות את

הפילרים... אני חושב שאני כבר יחכה ל100 ויראה במכה.

למעלה