קיבלת את הזכות

3yuval3

New member
../images/Emo221.gifקיבלת את הזכות../images/Emo221.gif

קיבלת את הזכות, להיות חלק מלבי קיבלת את הזכות, להיות חלק מה"אני" שלי קיבלת את הזכות, להיות מנת חלקי אבל למה כשההוא חזר, לרסיסים שברת אותי? הרסת את כל מה שבנינו במשך השנים, היה כל כך לא צפוי-כמו טורנדו ביום חמסין ודווקא, דווקא בזמן שאני הכי צריך אותך, את יותר לא שלי, ואני לא שלך

3yuval3

New member
שכחתי תאריך ../images/Emo2.gif

תדעו שזה נורא חשוב לרשום
נכתב ב14.3.06 אחה"צ

למעשה

אני לא אוהב שאתה אומר "קבלת את הזכות" ..זה מראה כאילו אתה שולט עליה וכו'..לא יפה...

ואני בתור אישה...

זה לא מקומם אותי,המשפט הזה קיבלת את הזכות... לדעתי-זו תמיד זכות מופלאה,להיות נאהב עי' מישהו... זה לא חובה,זו זכות... זה שמישהו אוהב אותי,לא מחייב אותי לאהוב אותו/להיות איתו... אבל זו איזה שהיא זכות... ומתוך נסיון אישי שלי- גם כשאני לא אוהבת חזרה את הצד האוהב, עדיין זו הרגשה מופלא,של 'זכיתי,התברכתי'.זה לא דבר של מה בכך,שאדם נותן את ליבו.. אבל מעניין לשמוע את דעתן של הבנות האחרות פה... ייתכן שהמשפט הזה כן יקומם אחרות...

למעשה

יצאתי דביל...(אני מצטער יובל) קראתי את המשפט הזה מהר ופרשתי אותו כמו: אני נתתי לך את הזכות לאהוב אותי..כאילו הוא מאשר לה לאהוב אותו ומסכים עם זה..ולא כמו שהוא באמת כתוב - שהבחורה הרוויחה את אהבתו של יובל. 'צטער

../images/Emo13.gif לא יצאת דביל!

אני בטוחה שחלק כאן חשבו כמוך. אגב-אחרי שכתבתי את ההודעה,שוטטתי קצת בפורום,וקראתי הודעה שלך-שייש מישהי מבוגרת ממך שאתה אוהב אותה.. אז היא זכתה,במשהו גדול מאוד. נסה להסתכל על זה ככה... גם אם היא לא אוהבת אותך,וודאי יחמיא לה מאוד,ויהיה יקר בעיניה לדעת,שאתה אוהב אותה... (ואגב-בהצלחה איתה)

3yuval3

New member
אין מה להצטער../images/Emo13.gif

דבר ראשון, אני צריך ללמוד לקבל ביקורות (בונות)
דבר שני, כל אחד מפרש שיר שנתון לו, אחרת, וזה מקובל עליי ב100%
לשנות את הדעה שלך אתה יכול
אבל אני לא אחליט על מה שאתה חושב
הכוונה שלי ("אמא של שירה היחידה" קלעה בול
" קבלת הזכות להיות נאהבת, להיות בלב של מישהו אחר
אבל יש משהוקטן יחסית במה שאתה אומר
כי במערכות יחסים שהיו לי עד עכשיו, הייתי הנשלט
יובל

3yuval3

New member
הגרשיים האחרונות אמורות להיות

סגירת סוגריים )

שיר מדהים

וצריך לפתח כאלה מערכות יחסים בהם אין שולט ונשלט אלא יש שני אנשים שנהיים אחד (הלוואי וכולנו היינו מגיעים לזה..) לא הייתה לי מערכת יחסים שכזאת, אבל יום יבוא היא תופיע

3yuval3

New member
הכינוי שלך כל כך מתאים להודעה../images/Emo8.gif

בע"ה היא עוד תגיע
ותודה רבה

למעלה