קמפיינים לדיירי האח הגדול

../images/Emo221.gifקמפיינים לדיירי האח הגדול../images/Emo221.gif

לאיזה קמפיינים לדעתכם יקחו את כל אחד ואחד (אם בכלל) מדיירי האח הגדול?

לדעתיי.....

עינב - מתאים לי יוסי- חומוס "אחלה" , חוץ מזה הולך להיות סלב צבר- חברת אופנה (קסטרו מתאים לו) שפרה- דיוטי פרי, ואולי מנחה בתכנית כלשהי שי - לדעתי הולך להיות שחקן+דוגמן איתי- לדעתי חוץ מהאחות הקטנה ישב בבית ונסה- מתאים לה להיות מנחה בערוץ הילדים, למרות שהיא לא ממש חינוכית אשר- אולי למגה קרן- לדעתי תקבל קמפיין דוגמנות בקרוב לאון- הולך להיות סטאררררר
(למרות הבגידה בשי) רנין- תפרסם זעתר ערן- צער בעלי חיים

טלטוש

New member
בשביל להיות דוגמן צריך להיות יפה

שי מכוער, אין לו סיכוי להיות דוגמן. אף קמפיין לא ירצה אותו, והרבה אנשים לא יקנו את מה שהוא מפרסם.

א ו ח נ ה

New member
הוא לא מכוער, הוא פשוט בן אדם דוחה

יש לו אופי מגעיל מה שאוטומטית מקרין החוצה.

Q u a Q u a

New member
מכירים את התוכנית המיותרת הזו בלילה?

מעין שעשועון מטופש עם מנחות מופלצות יש מאין, מוסיקת פטישים ברקע, וכל מיני חידות שאפשר רק בתיאוריה לזכות בכמה אלפים למי שפותר אותן? אז כל אחד מהמשתתפים לדעתי יוכל להשתחל בקלות לנישת המגיש המאגניב בתוכניות האלו, וזהו. חוץ מיוסי, שלדעתי יוכל לפרסם אחרי התוכנית את הסיליבוס של קורס מבוא לאנתרופולוגיה באוניברסיטאות השונות.

א ו ח נ ה

New member
אם כבר, רק ה-3 האחרונים יתברגו במשהו

וגם זה יהיה לזמן קצר מאוד יוסי מן הסתם רק לאיזו פרסומת שתחצין את האישיות שלו ליאון אולי למשהו עם ילדים למרות שבמדינה שלנו אני בספק כי ישר יעשו סיפור מזה שהוא הומו ושזה עלול להשפיע עליהם, אז לא ברור לאיזו נישה הוא יצליח להכנס רנין בטח תשחק בכמה סרטים ישראליים, וצבר המשעמם ישעמם למוות כל תחום שהוא יכנס אליו. כל השאר עממיים מכדי להיות כוכבים להזכירכם ערן היה ניראה הכי טוב שם ואם לא קרה איתו משהו מיידי (פרסומת או משהו כזה) אז אני לא רואה מתי זה יקרה, אלא אם כן הוא חתום בחוזה שהוא לא יתעסק בשום דבר אחר עד שהתכנית תסתיים אבל אני בספק כי התפקיד שלו באח הגדול תם ונשלם מזמן.

למעלה