רגע חושבים

../images/Emo221.gifרגע חושבים ../images/Emo221.gif

אני חושבת וחושבת איך לנסח את הדברים, ככה שיתקבלו על הלב... הייתי רוצה לבקש שכל אחד ינסה לעשות טיפה יותר השתדלות ליצירת אווירה נעימה, רגועה, חמה, תומכת ומקבלת יותר. זה לא אומר שאסור לחלוק, למחות, להעמיד דברים על דיוקם וכדו'. אבל תנסו טיפה פחות תוקפנות, התקטננות, העמדת הצד השני באור לא מחמיא... בשביל כולנו
שבוע טוב ומבורך

../images/Emo45.gifקצת באיחור...

אחרי מסכת קטילות ויריות לכל הכוונים קראתי את הבקשה החביבה שלך
אבל איך נאמר? "טוב מאוחר מלעולם לא"... אז אני מצטרפת לכח האו"ם

אכן ../images/Emo45.gif

נכון לעכשיו כל פעם שמישהו מעלה דעה שונה מהשני, הוא זוכה ל'הערות שוליים' במישור האישי...

candy77091

New member
זה רעיון טוב.

אבל הוא לא יצליח כאן. שמתי לב שבפורומים בעל קהל דתי לא ניתן לחלוטין לדבר באופן מתורבת,להציג דעות שנות משל אחרים בלי להיות מותקף. אין חיה כזו.

eti35

New member
אני חולקת עלייך....

אם כל אחד יתייחס לגופו של עניין ולא לגופו של הכותב ניתן להציג דעות שונות מבלי לפגוע באחר.רצוי ואף מומלץ לנהל ויכוחים ולהציג דעות שונות ומנוגדות אך דווקא אנחנו כציבור דתי מחוייבים לשמור על כבודו של האחר.

candy77091

New member
לשמור על כבודו של האחר-מה שלא קורה

אאת צודקת בעניין הזה -איך צריך להתייחס.אבל מויכוחים שהיו לי פה ושראיתי פה ועוד בפורומים אחרים בהם המשתתפים הם דתיים/חרדים.לא ניתן לנהל דיון נורמלי כי כל אחד מרגיש חובה לכפות על השני את דעתו, ולהעביר אותו לצד שלו. תמיד זה גם עובר לפסים אישיים לציניות ול"כמה שיותר לרדת על השני" להשפיל אותו על חשבונך. אני לא יודעת אם אני הולכת להמשיך לכתוב כאן בפורום,כי כבר דיי כמה אפשר.

למעלה