רשימת משתתפות לסדנת ליבוד

smady a

New member
../images/Emo221.gifרשימת משתתפות לסדנת ליבוד

כיס במים וסבון. לא לשכוח הסדנא ברעות ביום שיש ה30.6.2006 בשעה 9 וחצי. נא לאשר michal_sil סימה יאמה עלמה7 גאיליי זגר md55 בנות שימו לב כל מסר שלכן נקרא לגבי כל נושא. אני עונה על כל המסרים. לגבי מסרי רישום לסדנאות אני לא מחזירה תשובה מכיוון שרק כשאני מעלה רשימה מעודכנת זו התשובה. אנא הבנה וסבלנות. תודה ויום נפלא. לגבי חומרים אני אשלח רשימה מסודרת .בכל אופן תארגנו כבר מחצלת ובד טול. היתר אודיע שוב. מחצלת אפשר למצוא באיקאה אני לעבודות קטנות השתמשתי במחצלת של הסושי.

יאמה

New member
ואגב, יש לי המון בד טול, אם

מישהי צריכה שאני אביא לה-אין צורך לקנות....

מחצלת הסושי הינה די גבולית

למי שאין או לא יכולה להשיג כרגע מחצלת בגודל גדול יותר שתביא מגבת. מאד בקרוב סמדי תעלה את הרשימה המלאה של כל הדברים שנצטרך.

nukke

New member
מה איתי? ../images/Emo4.gif

שלחתי לך מסר אתמול, בטח לא קיבלת. גם אני מעוניינת.

smady a

New member
../images/Emo124.gif רשימת חומרים לסדנת הליבוד.

שימו לבבבבבבבבב לסדנא כדאי לבוא בבגדים נוחים ונעליים נוחות. מחצלת לא גדולה בד טול (רצוי אחרי כביסה במכונה) ניילון פצפצים לא גדול (בערך 30/30 ס"מ) סבון סבתא ג´מילה צמר משטחים או מרינו בצבע אחד או בכמה צבעים כ-100 ג´ טוש פרמננטי שחור מספריים.

עלמה7

New member
אני הבנתי שהטול והפצפצים משמשים

לאותה מטרה. אני צודקת?

פיקפאו

New member
בוקר טוב../images/Emo172.gif האם יש אפשרות עדיין

להצטרף לסדנא ברעות??????????????????

האם ירושלמית מתחילה יכולה להצטרף

אם כן אתחיל לחפש את החומרים הנחוצים עד עכשיו ליבדתי חרוזים בלבד מצמר כבשים ישן ששכב בבית ושילבתי בו חרוזים יצא יפה אבל נראה לי שחסר לי המון מידע

בעיקרון כולן יכולות להצטרף, ירושלמי

מתחילות, מנוסות.... רק צריך להרשם אצל סמדי במסר ותלוי אם יש מקום ואם לא אז בפעם הבאה. בעיקרון ברגע שסמדי מפרסמת הודעה על סדנא - כל הקודם זוכה!

efratcn

New member
יש עוד מקום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סמדי השארתי לך הודעה במסר ואני כותבת גם פה... אם יש מקום לי ולעוד חברה אני רוצה להרשם גם.

למעלה