שאלה לגבי "כיסונים" במיני אלבום

SUMMER8

New member
../images/Emo221.gif שאלה לגבי "כיסונים" במיני אלבום

רציתי לדעת איך עושים את הכיסונים במיני אלבום ובכלל באלבומים, שיוצאות מהן תגיות ? האם פשוט מדביקים דף מעט יותר גדול מהתווית ומכניסים אותה לתוכו, או שיש איזה קיפול והדבקה מיוחדים בשביל שיהיה מקום לתגית שתישלף בקלות ? אשמח לתשובות ואם יש הסבר מצולם או מפורט - עוד יותר טוב

מימס

New member
אם התגית לא עמוסה....../images/Emo140.gif

בקישוטים שמוסיפים עובי ונפח הכיס לא חייב להיות גדול יותר. אני מדביקה אותו לדף ב 3 צלעות בעזרת דבק דו"צ והכי טוב כמה שיותר צר. במידה ואת רוצה ליצור כיס שיכיל תגית עם נפח צריך ליצור לכיס דופן וגםלשונית פנימית שבעזרתה תדביקי את הכיס לדף.

adrian -dz

New member
הנה מקישורי הפורום

משיעורים בעיצוב למתקדמים - מלא רעיונות לכיסים

SUMMER8

New member
תודה ../images/Emo140.gif ועוד שאלה לגבי אלבום

אני רוצה להכין את המיני אלבום מקרטון ביצוע. קראתי באחד השרשורים בפורום שמישהי צבעה את קרטון הביצוע לפני שהיא ציפתה אותו בדפים. 1. האם חייבים לצבוע לפני הדבקת הדפים ? 2. אם לא צובעים, באיזה דבק מומלץ להדביק את הדפים לקרטון ביצוע ? עם דבק דו"צ או דבק ג'ל ?

אני ישר מדביקה

את הניירות על הקרטון. הסיבה לצבוע היא בעיקר הדופן של הקרטון- בעיני זה לא משמעותי כלל. אני מדביקה עם דבק "עכבר" (סוג של דבק דו"צ עדין) אבל בפינות מחזקת עם דבק ג'ל. לא מומלץ להשתמש בדבק ג'ל על כל השטח, הוא לח ועלול ליצור גלים בנייר.

SUMMER8

New member
אז זהו, שלא צבעתי...

השתמשתי בסוף בקרטון רגיל של אריזה כלשהי... והדבקתי את הדפים לקרטון עם דבק ג'ל. בפעם הבאה אעשה את מה שהצעת, זה הרבה יותר חסכוני !!! למזלי, אין גלים בנייר... תודה על הטיפ

adrian -dz

New member
כדי שלא יהיו גלים בדף

שמה דבק על הקרטון מחליק אותו עם מגנט של פרסומות על כל השטח - לא נוצרים גלים.

למעלה