שאלה של כביסה

ק ר מ י

New member
../images/Emo221.gifשאלה של כביסה../images/Emo221.gif

שלום לכולם :) משום מה, החולצות של בנזוגי יוצאות "לא משהו" אחרי כביסה. הסיבים נראים מיושנים יותר, החולצה עצמה נראית כאילו עברה המון כביסות אגרסיביות גם אם היא עברה רק מספר בודד של כביסות. עכשיו- מדובר בחולצות פשוטות ויקרות כאחד. המכונה (טפו טפו טפו) לא עושה בעיות, אני מכבסת את החולצות על 30 מעלות וסחיטה של 400. אבקת כביסה סוד (אם אני לא טועה, העברתי לקופסא כבר מזמן) ומרכך בדין או קלין לסרוגין. מי יכול להסביר לי את התעלומה? אולי המעלות לא מתאימות, או הסחיטה? אולי צריך כביסה קרה? נוזל כביסה במקום אבקה? אודה לעצה לפני שהבנזוג יתחיל לכבס את כל חולצותיו בגיגית באמבט...

ק ר מ י

New member
הבעיה היא שאם לא סוחטים

ותולים על קולב- החולצה נמתחת ומאבדת צורה.

יכולות להיות כמה בעיות

ראשית האבקה, רוב האבקות המוכרות מכילות חומרים מלבינים לסוגיהם, ולכן במפגש עם הבגד, דוהה צבעו, והוא נראה מיושן ומגעיל, לכן ראשית בכל כביסה צבעונית יש לעבור מיידית לאבקת כביסה שאינה מכילה חומרים מלבינים, ומותאמת לכביסה צבעונית, כמו סנו מקסימה בלאק, אריאל קולור, וכד` בעיה נוספת היא כיבוס לא נכון שיכול להיות, כמות מוגזמת של בגדים, דרגת חום לא מתאימה, וסחיטה מוגזמת. תמיד רצוי לעיין בהוראות הכביסה המוצרפות לכל בגד, בתווית הפנימית, וללמוד אותם. בחלק מן האבקות כביסה(באריאל למשל) יש פירוש מלא ומפורט לכל הציורים האלו כדאי לעיין. צ`או!

ק ר מ י

New member
כל חולצה מקבל טיפול

אני קוראת כל הוראה והוראה בתוויות של החולצות. 400 היא סחיטה עדינה יחסית ו 30 מעלות זה ממש כלום לא? יכול להיות שעדיף פשוט נוזל כביסה?

3תיתי

New member
אולי המכונה

גורמת להתיישנות הבגדים? ולא כתבת אם מיבשים במיבש, שבהחלט שולק בגדים. חוץ מזה, אולי איכות הבגדים ירודה? (ואין כל קשר למחיר!)

ק ר מ י

New member
קשה לי להאמין שזו המכונה.

זו מכונה דיגיטלית של LG בת 3 שנים שעובדת נהדר, אם האשם בה, אין לי מושג איך לבדוק את זה. לא מייבשת במייבש (אין לי בכלל
) ומייבשת אך ורק בצל, מאד מקפידה על כך (אם אין צל אני פורסת סדין בהיר על כל המתקן). לגבי איכות הבגדים- רוב החולצות הן מגולף, האכות שלהם נראית בסדר גמור (אולי אני טועה?). הלכתי וקניתי ג'ל כביסה לכביסה צבעונית (פרסיל) למישהו יש ניסיון עם הג'ל הזה? תודה על התשובות וסליחה על האיחור בהודעה.

3תיתי

New member
יש לי נסיון לא משהו עם גולף

אבל בחיי שאינני יודעת לעזור לך יותר. אני אינני משתמשת בג'ל, אלא רק באבקה, וזו שיש במבצע. הכי זול.

ק ר מ י

New member
אני אנסה את הג'ל

ואדווח, מקווה שיהיה טוב יותר. תודה !
אגב- הניסיון הרע שלך עם גולף מכיל בתוכו את אותה הבעיה שלי- דהיית צבעים או התיישנות בד?

3תיתי

New member
התיישנות בד

ודהית צבע. אבל קרה לפני מספר שנים. מאד אני פשוט לא קונה בגולף, כי התמורה למחיר לא נראית לי כך שאולי מאז הם השתפרו? (או לא?)

למעלה