שאלון סוף חופש

../images/Emo221.gifשאלון סוף חופש../images/Emo221.gif

אז... הגיע לצערינו סוף החופש.... ;'( והנה שאלון שיבאס אתכם
החופש: אז איך עבר עליך החופש? הצבת לעצמך מטרות? הגשמת אותן? נסעת לחופשה בחו"ל? איפה? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? תן ציון לחופש בין אחד לעשר: נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל
? תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: לאכול: לטייל: טלוויזיה: מחשב: באיזה חודש של החופש הכי נהנית? בכמה קילו אתה משער שהשמנת? ובסה"כ, נהנית? ביצפר: עולה לכיתה: שם בית ספר הקודם: שם בית ספר חדש (אם יש כזה): התגעגעת לביצפר? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מרוצה מהמחנך/ת שלך? ומהמערכת? יש בגרויות השנה? במה? מטרות שאתה מציב לך להשנה:

IשחרI

New member
עונה...ואפשר 2 שאלונים אני חושבת=]הם שונים

אגב..אני פרה של שוקולד.... אז איך עבר עליך החופש? לא משו הצבת לעצמך מטרות? פסיכומטרי שנה הבאה...אולי אפסיק להיות פגה.... הגשמת אותן? שנה הבאה אגשים נסעת לחופשה בחו"ל? פסח:S איפה?תורכיה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? עברתי דירה
תן ציון לחופש בין אחד לעשר: תאמת?2 נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל? בערך..פעמיים.לוד ובת ים:S תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: 25 לאכול:2 לטיל:28 טלוויזיה:10 מחשב35: באיזה חודש של החופש הכי נהנית? אוגוסט בכמה קילו אתה משער שהשמנת? לא קצת:D ובסה"כ, נהנית? לא ממש ביצפר: עולה לכיתה: יא שם בית ספר הקודם: דנציגר שם בית ספר חדש (אם יש כזה) דנציגר: התגעגעת לביצפר? מאוד! מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: לשון מרוצה מהמחנך/ת שלך? מהכל חוץ מזה שהיא נכנעת מהר מהלאגן בכיתה ומענישה קולקטיבי:S ומהמערכת? לא..היתי רוצה יותר שעות מתמטיקה ופחות שעות לשון ואנגלית יש בגרויות השנה? כה במה? לא זוכרת.. מטרות שאתה מציב לך להשנה: להגיע לעוד מאה בבגרות..רק שהפעם בכולם

linoy7

New member
יאללה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

החופש: אז איך עבר עליך החופש? כיףףףף
הצבת לעצמך מטרות?
הגשמת אותן?
נסעת לחופשה בחו"ל? אילת נחשב חו"ל?
מה, מול ירדן ומרחק נגיעה ממצרים
איפה? ^^ מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? עבדתי חודש שלםםםםםםםם
וכמובן, העבודה בקייטנה זה דבר מטורף
תן ציון לחופש בין אחד לעשר: 9 נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל? ^^ תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: 5
לאכול: 7 לטייל: 10!!!!!!!!!!!!!!!111111 טלוויזיה: 7 מחשב: 8 באיזה חודש של החופש הכי נהנית? אוגוסטטט
בכמה קילו אתה משער שהשמנת? דווקא הורדתי
ובסה"כ, נהנית?
ביצפר: עולה לכיתה: י"ב
שם בית ספר הקודם: שו קודם? שם בית ספר חדש (אם יש כזה):
התגעגעת לביצפר? לחברות שלא ראיתי
מקצוע אהוב: נווווווו מקצוע שנוא: אינלי כוח
מרוצה מהמחנך/ת שלך? לאאאאאאא
ומהמערכת? יום ראשון אני אדע יש בגרויות השנה? כןןןןןןןןןןן במה? הכללללללל מטרות שאתה מציב לך להשנה: לנצל אותה עד הסוף! בהכל!

CarmitF

New member
עונה

החופש: אז איך עבר עליך החופש? מעולה! הצבת לעצמך מטרות? כן הגשמת אותן? חלק מהן.. נסעת לחופשה בחו"ל? לא אבל הייתי באילת =] איפה? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? לא עשיתי כמעט כלום תן ציון לחופש בין אחד לעשר: 8 נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל? כן תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: 20% לאכול: 40% חחחח לטייל: 10% טלוויזיה: 35% מחשב: 35% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? יולי בכמה קילו אתה משער שהשמנת? לא הרבה למרות שאכלתי המוןןןן ובסה"כ, נהנית? כןכןכן ביצפר: עולה לכיתה: י"א שם בית ספר הקודם: שם בית ספר חדש (אם יש כזה): התגעגעת לביצפר? לא!! מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספורט,היסטוריה,לשון מרוצה מהמחנך/ת שלך? בערך.. ומהמערכת? בקושי יש לי שיורים ככה ש..כן יש בגרויות השנה? כן הרבה!! במה? לוזוכרת במה בדיוק אבל יש 8 מטרות שאתה מציב לך להשנה: קודם להקשיב בשיעורים ואח"כ נראה..

the is258

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אז איך עבר עליך החופש? נחמד
הצבת לעצמך מטרות? לגמור לקרוא את "אנה קרנינה"
[אמרו לנו בביתספר] הגשמת אותן? אכן
וממש בסוף החופש גם נזכרו לעלות לנו לאתר של הביתספר עבודה במחשבים וסיימתי
נסעת לחופשה בחו"ל?
איפה?
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש?
תן ציון לחופש בין אחד לעשר: אממ... היה נחמד לנוח והכול אבל די רציתי שהוא יגמר בערך מאז שהוא התחיל [ויש לי סיבות, אל תצחקו
] אממ.. 7 זה מספר מזל, לא?
נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל?
תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: 35% לאכול: 18% לטייל: 0% טלוויזיה: 2% מחשב: 45%
באיזה חודש של החופש הכי נהנית? אותו דבר בכמה קילו אתה משער שהשמנת? לא השמנתי בכללבכלל
ובסה"כ, נהנית? כבר אמרתי *דילשאולאתאותהשאלההמוןפעמים*, היה נחמד ביצפר: ד'
עולה לכיתה: י"א7
שם בית ספר הקודם: ד'
שם בית ספר חדש (אם יש כזה): עדיין ד'
התגעגעת לביצפר? אכן
מקצוע אהוב: מחשבים/לשון שגמרתי/מתמטיקה שגמרתי/פיזיקה מקצוע שנוא: ספרות שאני מתחילה ללמוד השנה/ספורט מרוצה מהמחנך/ת שלך? אותה אחת משנה שעברה, והיא סוגשל לאממשמתייחסתאלי
כאילו לא ככה.. נו אי אפשר להסביר
ומהמערכת? בסדר, חוץ מזה שיש לי 3 פעמים בשבוע ספרות
[שיעורים של שעה וחצי] טוב נו אבל זה חייב להיות.. בכל זאת לומדים את זה רק שנה אחת ועושים בגרות
יש בגרויות השנה? כמובן
במה? היסטוריה/ספרות/מחשבים/אולי פיזיקה אם נספיק/אנגלית.. נראה לי שזהו מטרות שאתה מציב לך להשנה: כמו שסיכמתי בפורום אחר- לקבל מעל 95 בכל הבגרויות ולא לבכות כשאני אראה את הציונים שנה הבאה

מממממ

אז איך עבר עליך החופש?לא משהו
הצבת לעצמך מטרות?אה כן הגשמת אותן?אה לא
נסעת לחופשה בחו"ל?ממ לא איפה?- מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש?
תן ציון לחופש בין אחד לעשר:מינוס משהו נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל?אההה כן אבל לא ממש בשבילים תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון:10 לאכול:40 לטייל:5 טלוויזיה:5 מחשב:40 באיזה חודש של החופש הכי נהנית?אף אחד בכמה קילו אתה משער שהשמנת?בטונות זה יהיה יותר מדוייק ובסה"כ, נהנית? לא
ביצפר: עולה לכיתה:י"ב שם בית ספר הקודם:- שם בית ספר חדש (אם יש כזה):- התגעגעת לביצפר?בערך מקצוע אהוב:- מקצוע שנוא:- מרוצה מהמחנך/ת שלך?לא ומהמערכת?רגע נראה
יש בגרויות השנה?או-הו במה?ספורט, תנ"ך ועודדדדד מטרות שאתה מציב לך להשנה:להצליח

RayoDeLuz

New member
עוד לא סוף החופש אצלי אבל אענה..

אז איך עבר עליך החופש? היה נחמד. הצבת לעצמך מטרות? לא הגשמת אותן?... נסעת לחופשה בחו"ל? אני גרה בחו"ל... זה נחשב?
איפה? בקנדה דהה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? אין תן ציון לחופש בין אחד לעשר: 6 נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל? לא.. תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: 30 לאכול: 10 לטייל:20 טלוויזיה:20 מחשב:20 באיזה חודש של החופש הכי נהנית? השני בכמה קילו אתה משער שהשמנת? לא השמנתי. ובסה"כ, נהנית? כע ביצפר: עולה לכיתה: יב' שם בית ספר הקודם: היו בויד שם בית ספר חדש (אם יש כזה): אין התגעגעת לביצפר? כע מקצוע אהוב: ספרדית, צילום מקצוע שנוא: מדעים מרוצה מהמחנך/ת שלך? אין לי מחנכת. ומהמערכת? לא יודעת אותה עדיין. יש בגרויות השנה? כן בערך.. זה די דומה לבגרויות אצלנו.. במה? אנגלית, גיאורגפיה ומתמטיקה. מטרות שאתה מציב לך להשנה: למצוא חברות חדשות, להצליח לשמור על קשר עם החברות הישנות, להנות מהשנה האחרונה בבית ספר ולהצליח בלימודים.

just adiki

New member
רוצה בצפר../images/Emo99.gif

החופש: אז איך עבר עליך החופש?כיף
הצבת לעצמך מטרות?לא
הגשמת אותן?לא הצבתי אותן.. נסעת לחופשה בחו"ל?האמת שלא, שכי עבדתי. איפה?- מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש?נסעתי על אופנוע
דוגרי זה הבר הכי מטורף, אין לי משו יותר טוב כרגע
תן ציון לחופש בין אחד לעשר:5 כי בסופו נכנסתי לדכאון. נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל?לא.. ממש לא נצלתי את החופש לטיולים. תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: איכס מתמטיקה
. לישון:50% לאכול:20% לטייל:0%
טלוויזיה:10% מחשב:20% באיזה חודש של החופש הכי נהנית?הראשון. בכמה קילו אתה משער שהשמנת?פףף.. הרבה
ובסה"כ, נהנית?היה טוב. ביצפר: עולה לכיתה:י"ב
|שוק||הלם| שם בית ספר הקודם:הבצפר הקודם.. נשמע כ"כ פעם.. חטיבה הייתי בבן צבי ואז סגרו אותה אז זה נהיה אלון
מזעזעע
בן-צבי=
אלון=
. וביחד-בלונצבי
שם בית ספר חדש (אם יש כזה):אני בתיכון רבין.. התגעגעת לביצפר?קצת..
מקצוע אהוב:אנגלית
ונקווה שלמרות מה שקרה זה ימשיך ככה. מקצוע שנוא:מתמטיקה. מרוצה מהמחנך/ת שלך?כן
ומהמערכת?היא סבבה
יש בגרויות השנה?ברור.. במה?אממ.. מתמטיקה, אנגלית, גאוגרפיה, ספרות, ספרות מ., היסטוריה ונראה לי שזהו. מטרות שאתה מציב לך להשנה:להצליח

danduni

New member
שלי ../images/Emo27.gif../images/Emo23.gif

החופש: אז איך עבר עליך החופש? מהר!!
הצבת לעצמך מטרות? לא, לא ממש. הגשמת אותן? לא הצבתי. נסעת לחופשה בחו"ל? לא. איפה? לא. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? אוי.. בדיוק שכחתי לעשות דברים מטורפים!
תן ציון לחופש בין אחד לעשר: 10! נסעת לטייל בשבילי ארץ ישראל? לא ממש תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון: 30% לאכול: 5% לטייל: אפס. טלוויזיה: שואף לאפס
ראיתי בערך רק לרדת בגדול
מחשב: 15% + עבודה: 20% + לימודים (פיזיקה ל-15 ביולי ופסיכומטרי): 30% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? הממ סוף יולי. בכמה קילו אתה משער שהשמנת? אבוי. למרות שהאמת שלא השמנתי (אין כבר לאן!
) ובסה"כ, נהנית? כן! מאוד!
ביצפר:
עולה לכיתה: י"ב שם בית ספר הקודם: מקיף אמי"ת ב"ש שם בית ספר חדש (אם יש כזה): - התגעגעת לביצפר? לא, בכלל לא. מקצוע אהוב: היסטוריה, מתמטיקה, ספרות, מחשבים וכימיה (מקצועות שאני די מצליח בהם, קיצור) מקצוע שנוא: פיזיקה וספורט!!!
מרוצה מהמחנך/ת שלך? כן!
ומהמערכת? לא ממש.. יש לי 10 שעות כל יום ועוד 18 שעות לא משובצות
. אני אהיה כמו הרמיוני מ"הארי פוטר" ואצטרך להיות בשני מקומות בו זמנית
. יש בגרויות השנה? כמובן. במה? בהכל! מטרות שאתה מציב לך להשנה: להצליח בפסיכומטרי, בבגרויות, לעבוד, להוציא רשיון
.

למעלה