שאלות לorangemusic

maor1818

New member
שאלה דחופה!!!

לא הבנתי מה קורה כאן...יש את 7 הפיינליסטים של 7 הערים.. אז למה אורנג' מגיעים גם לת"א?? גם ת"א תיכנס לתחרות..?? (מקווה מאוד שכן כי אם לא זה ממש לא פייר שלא הגעתם לאיזור המרכז..רחובות, ת"א, ראשל"צ) עזרההה

ofiron00

New member
מופנה לשופטי התחרות

תשמעו חברייס...כן אתם.. אלו שמנהלים פורום זה או שופטי התחרות שמי אופיר אני מנהל פורום בעצמי את אחד הגדולים בארץ זה שמחקתם את הודעתי מפורום זה היא מעליבה ומתחמקת הדברים שנאמרו כאן הם דברים נכונים. לא חיפשתם פה כוכב ולא כשרון והאנשים ששיבצתם בגמר הם פשוט זלזול בשאר האנשים הכשרוניים שהתחרות הביאה... האם לדעתכם:(הדוגמה שהבאתי על נציג חיפה) הילד שמזייף ושר במבטא ללא כל כשרון בכלל ראוי לתפוס מקום בגמר???? חבל שבמקום להתייחס לדבריי את ממהרת למחוק את הודעתי ולא להתייחס הבחירה של הנבחרים כאן לא הוגנת ומבזה את כל הכשרונות שהושמעו פה שמגיע להם להבחר.... אנא ממכם גולשים יקרים תגיבו לדבריי בכבוד רב אופיר. נ:ב מקווה שניסחתי את דבריי בצורה יותר "נאה" הפעם ולא מתחקי את הודעתי במקום להתייחס.

Music3D

New member
הם היו באיזור המרכז

צומת גלילות זה יחסית מאוד מרכזי

Music3D

New member
שבעת הביצועיים הסופיים

היי אופיר, לא אנחנו המנהלים ולא אף אחד מאורנג' או מתפוז בחר את שבעת הביצועים שהגיעו לגמר. אלו שנבחרו נבחרו כי הגולשים בחרו בהם ונתנו להם את מירב ההצבעות ומירב הצפיות בקליפ. אולי לדעתך יש כמה ביצועים שלא מגיע להם להיות בגמר - והדעה שלך מאוד מכובדת אבל חשוב שתזכור, זאת רק הדעה שלך
ואם משהו שונה ממנה, זה לא אומר שהוא לא נכון. מקווה שעיניתי לך על השאלות.

אושRתי

New member
ההודעה שלך נמחקה כיוון ש..

לא היתה נאותה ואפילו משמיצה... אפשר לבקר ולתת ביקורת.. אבל צריך לדעת איך לבקר אנשים בצורה נאותה ומכובדת ולא בצורה פוגעת....

../images/Emo4.gifהיתכוונתי לאורנג' מיוזיק

התגובות לאלה ששרים (בבודקה הזה של הקניונים)עכשיו בטח מבין

Music3D

New member
תגובה לקליפ שלהם באתר../images/Emo35.gif

לא עולה כסף להוסיף תגובה

אושRתי

New member
../images/Emo221.gifשאלות לorangemusic../images/Emo26.gif

אתם מתבקשים-לשרשר את השאלות שלכם לשירשור הנ"ל. כמו כן-הנכם מתבקשים לשמור על כללי השתתפות נאותה בפורום, לא לנבל, לא להשמיץ ולא להשתמש באמצעים פסולים כלשהם. במקרה של הודעות כאלה ההודעות ימחקו. אנא המתינו בסבלנות למתן תשובה. המשך גלישה נעימה. ובהצלחה לכולם בתחרות!

תקשיבו ממש לא נעים לי..../images/Emo4.gif אבל יש

פה חתיכת רמאות... בתחרות.. ראיתי גם מקודם שכתבו על זה וזה היה נראה לי מופרך... אבל היום נכנסתי וראיתי שזה ממש הגיוני מה שנרשם פה!!!!!! אני נמצאת בתחרות כבר חודש מאז אילת והגעתי לרמה מכובדת בהחלט של 43 אלף צפיות.. ואילו הילד הזה מחיפה שנמצא בתחרות בערך שבוע וחצי אולי שבועיים הגיע בבת אחת לכמעט 44 אלף צפיות... בדרך כלל לא הייתי מדברת.. אבל תקשיבו זה ממש לא הגיוני!! איך זה יכול להיות שבכזו מהירות הוא הגיע לצפיות כאלה גבוהות.. לדעתי זה ממש הזוי.. לא נראה לי שהילד מכיר כל כך הרבה אנשים!! בכל אופן תבדקו את זה.. כי זה פשוט לא פייר..

כנסו שניה..שאלה

נרשמתי לתאריך מסויים ושעה מסויימת..וגם בסוף ההרשמה נשלחה לי הודעה של המקום הזמן והתאריך שאני צריכה להגיע. בכל אופן חברה שלי גם נרשמה..ושהיא הגיעה לשלב של השעה, היה כתוב בשעה שאני בחרתי "פנוי" איך זה יכול להיות???

למעלה