שאלות שאלות שאלות

אביביאן

New member
קצת נתונים?

יש למישהו מושג מתי מתפרסמים ציוני מבחן מו"ר ואיפה? איך מחשבים את הציון ואיך מתבצע השקלול שלו יחד עם הסכם? האם מבחן מו"ר יכול גם להוריד את הסכם? כמה מקסימום הוא יכול לשפר?- אולי מישהו שמע על זה מסטודנטים שכבר לומדים רפואה. אני ממש נהנה מהפורום הזה, כל הכבוד!! אגב, הייתי במבחני מו"ר ב- 12 ואהיה בראיון בב"ש ב 18. מבחני מו"ר היו קשים ומעניינים. אביב

פיזיו - זקוקה לעזרה.. ../images/Emo53.gif

שלום רב.. אני סטודנטית לפיזיוטרפיה.. (מחוץ לגבולות מדינתנו..) בעוד שבוע יש לי מבחני סימסטר.. אשמח מאוד.. אם למישהו יש סיכומי שיעור / הסבר בעברית.. בנושא אלקטרותרפיה.. איזה סוגי חשמל ו/או תדרים מתאימים לאלו מטרות.. מיקום האלקטרודות.. התוויות נגד ובעד.. מהלך הטיפול.. וכיוצ"ב.. מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי.. אודה לכם אם תגיבו במהרה.. תותית

kontsy

New member
תאריכים לראיון שני

כן כן... אני יודעת שבשביל מישהי כל כך לא אופטימית כמוני זה קצת טיפשי לשאול מה התאריכים של הראיון השני באב"ג, אבל יש לי הצעת עבודה ממש טובה ואני לא רוצה להגיד להם סתם כן, אז מישהו יודע מה התאריכים המדויקים שבהם יתקיימו הראיונות השניים?

איילה6

New member
שאלה לגבי מור ../images/Emo193.gif

שלום לכל המועמדים! הסכם שלי בתל אביב הוא 732 ורציתי לדעת עד כמה מור יכול להוריד לי את הסכם בהנחה שהלך לי ממש גרוע...? אני תמיד נלחצת מאוד בראיונות. בכל מקרה בהצלחה לכולם ואני מקווה שניפגש שנה הבאה
איילה

itsish

New member
שאלה לעתודאים

יש כבר עתודאים שעשו מרק"מ (לא את השאלונים)? כי לי הם שלחו שהם כבר יתקשרו לתאם איתי ולא נתנו לי תאריך..

נתונים

ציוני מו"ר יתפרסמו בסוף יוני-תחילת יולי ככל הנראה, ואולי באתר של המרכז הארצי כמו הפסיכומטרי, אבל אני לא בטוחה לגבי זה, כדאי לשאול במרכז הארצי. חישוב הציון מורכב מציוני השאלונים וכל התחנות של יום המיונים. הציון נע בין 150 ל250. מו"ר יכול בהחלט להוריד את הסכם, זה כבר קרה בשנים קודמות. אין לי מושג כמה הוא יכול מקסימום לשפר, אבל לא יצא לי לשמוע על שיפור של מעל 20 נקודות. שמחה שאתה נהנה מהפורום

asiuta

New member
כן, אחת המזכירות

שנתנה לנו את הטפסים אמרה שהסבב השני יתקיים בין ה25 ל30 בחודש הזה, היא הדגישה שהסבב השני יימשך רק שבוע.

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

לא ידוע בדיוק כמה מו"ר יכול להוריד או להעלות. בשנה שעברה היו שמו"ר הוריד להם ב5 נקודות והיו שמו"ר העלה להם ב10 נקודות. לדעתי, עם הסכם שלך, הרוב המוחץ של הסיכויים הוא שתתקבלי גם אם מו"ר יוריד לך את הסכם.

אביביאן

New member
תודה רבה!

20 נקודות זה המון... אני מקווה שהלך לי טוב- יצאת בהרגשה לא רעה, הייתי הכי טבעי שאפשר. רציתי להביע את הערכתי אליך, על הרצימות וההשקעה בפורום "שאי ברכה ותני בראש" אביב

למעלה