אז ככה :אני רוצה להכין עבודה ששאלת המחקר שלה תהיה "איך המוזיקה היפנית המסורתית משפיעה על המוזיקה המודרנית?" או "איך הנוער היפני מושפע המוזיקה היפנית" הנושאים האלו מאוד מעניינים אותי אבל לא מצאתי מספיק חומר בנושא ואני גם לא כל כך מתמצאת במוזיקה יפנית אני הייתי רוצה המלצות לאתרים\כתבות בנושא או המלצה לרדת ממנו כי אין מספיק חומר לעשות ממנו עבודה תודה מראש, אני נ.ב. אם יש לכם הצעות לנושאים לעבודה ששאלת המחקר בה מתחילה באיך ואתם סופר חמודים אז אני פתוחה להצעות (בסה"כ רציתי לעשות עבודה על גאקט ומאליס מיזר אבל המורה שלי לא הרשתה לי לעשות עבודה ששאלת המחקר שלה היא "איך גאקט ומנה כ"כ חמודים?" T.T)
כולה פרוג'קט מסכן של 4 עמודים ל5 יחידות אנגלית למה אף אחד לא עונה לי T.T אתם לא אמורים להבין במוזיקה יפנית ??? אני צריכה כולה שני כתבות למה שאני אלמד מדעי החברה איק ,בזבזתי 3 שנים בחוג פסיכולוגיה וזה הספיק לי אם זה היה במדעי החברה הייתי יכולה לעשות מיליון עבודות רק על המצב של הנוער ביפן שלא לדבר היפנים כחברה
בהצלחה בעבודה^_^ לא אין שום דרך לעזורX: מצטערת^^; נמ..אנחנו צריכים באנגלית לעשות עבודה על מפורסם שאנחנו מעריצים ואני לא יודעת על מי לעשות;-; אני חושבת לעשות על אוטסקה איי, אבל זה בטח יהיה מוזר אם אני אעשה על זמרת יפנית..מה אתם חושבים?