שבוע חדש - סיפור חדש!

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שבוע חדש - סיפור חדש! ../images/Emo63.gif

- מה זה אמור להיות? למה פתחת נושא עם שם מוזר כזה? יש שרשור
בשביל זה! אין לנו כבר פינת כתיבה בפורום? - טוב, זו פינת הכתיבה החדשה של הפורום! - את גונבת להיילי את הפינה?! י'מרושעת! - לא, לא, לא! אין מצב! אני לא עושה דברים כאלה! - אז מה זה עושה כאן? - אפשר להסביר
- ברור... - טוב, כמו שהתחלתי לומר קודם, זו פינת הכתיבה שלנו; אבל לא סתם פינת כתיבה! הפינה זו היא בעצם פינה שבה אנחנו יוצרים סיפור בהמשכים בכיכובם של הרביעייה האהובה עלינו! בכל שבוע, אני אפרסם נושא והתחלה של סיפור ואתם, חברי הפורום, מוזמנים להמשיך אותו כאוות נפשיכם...עד יום שבת הבא, בו הפינה תיפתח מחדש עם נושא וסיפור חדש. - אז מה בעצם עושים? - בדיוק הגעתי לזה
כל אחד קורא את ההתחלה של הסיפור. אם אין תגובה מתחת להתחלה - אתם מוזמנים להמשיך אותה. אם דווקא יש תגובה מתחת להתחלה, אתם צריכים להמשיך את הסיפור מהתגובה הזו.
החוקים:
אין להמישך יותר מפרק אחד בכל תגובה.
אין לפרסם תוכן פוגע (כגון, העלבת מישהו \ מישהי מהפורום).
אין לכתוב שתי הודעות ברצף.
אין להמשיך תגובה שהומשכה.
והכי חשוב - תיהנו!!! - אז רגע, מי מנצח ומה הפרס? D:
- אין מנצחים ואין פרסים! אה, רגע! דווקא יש פרס! ההנאה שבכתיבת החומר שלך ושבקריאת החומר של אחרים! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif נושא השבוע: האישה המסתורית ../images/Emo63.gif

ברוכים הבאים לשבוע הראשון של שבוע חדש - סיפור חדש! D: בהצלחה לכל הכותבים! הסיפור: אני לא יודע איך, או למה, אבל פתאום, מצאתי את עצמי בחלל גדול, חשוך וריק. ניסיתי לברוח, אבל לא משנה כמה רצתי, אני לא הצלחתי לצאת משם. כל הדרך ראיתי שוב את אותן פני אישה יפות ומסתוריות: שיער שחור כעורב, עור לבן כשלג ושפתיים אדומות כדם. היא קרצה לי. עיניה הירוקות נראו כמו שתי אבני ירקן הנוצצות בשמש וצחוקה היה כקול פעמונים. הרגשתי שמשהו בתמונה הזאת לא בסדר. התחלתי לרוץ בכל הכוח, הכי מהר שיכולתי, אבל היא לא נעלמה. היא המשיכה לצחוק על מאמציי העלובים לברוח, והתחילה לקרוא לי בשמי. "טום? טום!" הקול שלה התחלף, ולאט לאט הפך לגברי יותר. "טום? תתעורר! טום?!" זיהיתי את הקול. קול שגדלתי איתו כל חיי. קול שהייתי מזהה בכל זמן ובכל מקום. בקושי רב פקחתי את עיניי. הוא ישב על המיטה, זרועו מונחת על כתפי, והסתכל עלי במבט שואל. "חלמת על זה שוב." הוא אמר, כקובע עובדה. "כן..." עניתי לו בקול חלש. "עד מתי זה ימשיך? אני מתחיל להשתגע! אני רואה אותה כל הזמן מול העיניים! היא רודפת את המחשבות שלי! ביל! איך אני יוצא מזה?!" "אני לא יודע, אחי. אני לא יודע. אבל יש דבר אחד שאתה צריך לזכור," הסתכלתי עליו בשאלה. "שאני נמצא לצידך תמיד, לא משנה מה קורה. אנחנו נתגבר על זה. נעבור את זה יחד, תאמין לי." הוא אמר לי וחייך. "אני מאמין לך" אמרתי, ובאותו הרגע, אני בטוח שהבעות הפנים שלנו היו נראות זהות כמו שתי טיפות מים. לא היינו נראים דומים יותר אף פעם, למרות שאנחנו תאומים זהים. תורכם להמשיך! בהצלחה, וסוף שבוע נעים לכולם!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif ממשיכה + כמה הערות.

דבר ראשון, לא הבאת נושא לסיפור בהמשכים. דבר שני, זה סיפור בהמשכים, בדרך כלל כותבים מנקודת מבט אלוהית\ של המספר. אבל זה באמת לא אומר שאפשר מPOV- של מישהו רק חשוב לציין אם את עושה זאת.XD טוב אני מרגישה חרא, מה ראשון שני? יאללה!XD ולא כתבת תקציר בכלל אבל אני זורמת וכותבת ממה שהבנתי פחות או יותר שכתבת.XD אז כותבים מנקודת המבט של טום, OK. אני כותבת POV כי אם מישהו ירצה לשנות נקודתך מבט הוא ישנה מחדש. ---------------- POV- טום. "יש לי רעיון!" אמר לפתע ביל, מקפיץ אותי מההתלהות שלו. החיוך נמרח על פניו בין רגע והוא תפס בידי. "וחשבתי שעליי עובר משהו רע." מלמלתי. "לא! אולי נלך לאיזה אגדת, מגדת עתידות? מה שלא שמה! או קוראת בעתיד? היא תוכל לספר לנו על מה שאתה חולם ומה שזה מסמל." אמר ושפתיי התעקלו לחיוך רחב צחוק שיניים. "כן!! גאון!" אמרתי והתרוממתי לישיבה, משפשף את פניי, מי היה מאמין שכבר עשר בבוקר?

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאפשר להעיר חזרה? ><

היא לא חייבת לציין נושא, דווקא בגלל שזה סיפור בהמשכים. כל העניין פה זה שהסיפור יתפתח למקומות שונים לפי הדמיון של כל אחד שמחליט להמשיך את הסיפור. just saying .....

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח אמרתי את זה כי.

היא אמרה בעצמה שהיא תיתן נושא. יעני בכלליות על מה זה. אני בעד לפי הדמיון! שלא תביני לא נכון. D:

e t a

New member
../images/Emo118.gifלסיכום, קמע עשתה אחלה של עבודה../images/Emo70.gif

כל הכבוד קמע, ממש נהניתי

e t a

New member
../images/Emo118.gifכתיבה פאנפיקית ראשונה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

סלחו לי על מה שהולך לצאת
.. אף פעם לא כתבתי שום סוג של סיפור - על החיים ועל המוות
--------------------------------------------------------------------------- לאחר מספר דקות בלבד הגענו לסמטה צרה, ובסופה מבוי סתום. דלת אחת, מעוטרת יתר על המידה במוביילים וחרוזים, עמדה בקצה השמאלי של הסמטה כמזהירה עוברי אורח להתרחק. "אממ.. ביל?" התביישתי להודות כי נלחצתי מעט. "אתה בטוח בקשר לזה?" "אל תדאג," הרגיע ביל בליווי הקריצה שתמיד עוררה בי בטחון, "אתה יכול לסמוך עליי". הלכנו מספר מטרים נוספים עד הדלת הישנה, ביל מקדים אותי בשני צעדים. נשמתי נשימה עמוקה ודפקתי על הדלת.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif דאנקה חבר'ה! מתה עליכם!

"כן?" שמעתי קול עמום של אישה מבוגרת מעבר לדלת. לפני שהספקתי להגיד משהו, ביל שאל במהירות "את במקרה מגדת עתידות?" (הספקתי להזכיר לו את השם בדרך, כי נמאס לי מהגמגומים שלו) האישה פתחה סדק צר בדלת והצביעה על שלט קטן שהיה תלוי עליה: אגת'ה גלוק, מגדת עתידות. "אגת'ה? חשבתי שיהיה לה שם יותר מסובך, כמו וִיבֵּקֵה, או משהו" ביל לחש לי ואני ניסיתי להסתיר צחוק. "אפשר להיכנס, בבקשה?" ביל שאל, וחייך את החיוך, שלטענתו, שובה את כל הבנות. הוא קרץ לי ואזרתי אומץ. "כמובן," אגת'ה אמרה. "קחו כיסא ותרגישו בנוח." היא פתחה את הדלת. וראינו אישה נמוכה בסביבות גיל השישים, מסתכלת עלינו בעיניים שחורות בורקות. החדר שבו עמדה היה מלא בקישוטים וסמלים של שבטים עתיקים, הנחתי. "מי מכם צריך להיכנס?" היא שאלה. "אני" עניתי לה, בביטחון. "בסדר," היא הסתכלה על ביל והחוותה בידה על כמה כיסאות שעמדו ליד הקיר, "אתה יכול לחכות כאן" היא אמרה לו, אחזה בידי, פתחה דלת לבנה שהייתה מולה, ונכנסה. נגררתי אחריה, מקווה לטוב.

e t a

New member
../images/Emo118.gifמנסה למשיך ../images/Emo67.gif

התמונה האחרונה שראיתי לפני טריקת הדלת מאחוריי היתה הבעת פניו של ביל, שביטאה בבירור שהוא היה מאוד מרוצה מעצמו. החדר הזה היה שונה משאר החדרים בבית. הוא היה מאוד צפוף ומואר אך ורק על ידי שני נרות שניצבו בשני צידי השולחן העגול והעתיק שנעמד בינינו. היא התיישבה על כיסא מהודר בצבע זהב עם מושב אדום ואני מעדתי בפיזור דעת היישר אל השרפרף השחור שנועד, באופן די ברור, לי. "תרצה לשתות משהו, חומד?" שאלה אגת'ה בטון אדיב יותר מדי. לאחר שהנדתי את ראשי לשלילה וחייכתי חיוך מבוייש, נעלמה האישה לחדר צדדי, צעדיה כמעט ולא מורגשים. על השולחן לפניי שכבה לה ערימה של ספרים עבים ומאובקים, ועליהם מספר עיתונים בשפה שמעולם לא ראיתי. במהרה הבנתי מהם העיתונים האלו השוכבים על השולחן.. וקיוויתי שעיני מטעות אותי.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifהמשך!! D:

אך לא, עיניי לא הטעו אותי ואלה היו בטח קישופים בשפות המתות של המאה הזו. אמא'לה - לא תהיה ההגדרה הנכונה שאני מרגיש כרגע. עוד ליפני ששמתי לב היא ניצבה שוב מולי, מבהילה אותי ומפי יצא ציוץ קטן, גורם לעצמי לגחך בבושה. היא חייכה והתיישבה מולי, מניחה קופסת קלפים מיוחדים וספר קטן. היא הניחה את העיתונים והספרים בצד וחזרה לשבת מולי. "ספר לי." דרשה.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח קרעת אותי עם ההסברים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תותחית את

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ממש אהבתי את הפינה ../images/Emo9.gif

וכמו שדני אמר - הרגת אותי עם ההסברים

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif

מחכים להמשך שלך לול

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifיעני פרוייקט אדום החזה ../images/Emo13.gif