שבוע חדש - סיפור חדש

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שבוע חדש - סיפור חדש ../images/Emo63.gif

- עוד פעם את
- כן, שוב אני. - לא נמאס לך
- מה פתאום, אני רק התחלתי! - אבל פתחת את הפינה באיחור
- אה, זה... טוב.. יש לי הסבר. - אני מחכה. - טוב...שכחתי. - אהא
ידעתי
- רגע! זה לא הכל! דיברתי עם דני על הפינה... - ו...
- שניה, אני מגיעה לזה! והחלטנו על "שדרוג" קטן. - מנהל אחר לפינה
- למה השנאה? אפשר לסיים את המשפט בבקשה? - כן.. סליחה... - תודה רבה! אז מה שיקרה זה שאם הסיפור מהפינה שעברה לא גמור, הוא יעבור גם לפינה השבוע (מה שיקרה הפעם). במידה והסיפור נפסק באמצע, אני אפרסם תקציר שלו עד לנקודה בה הוא נעצר, ומשם נמשיך אותו. - הרעיון של מנהל חדש עדיין עדיף. למה שלא תנסי אותו
- בסדר, בסדר. וזה מוביל להודעה השנייה שלי - ביום ד' הקרוב אני אטוס ללונדון למשך 11 ימים. אני אשמח מאוד עם מישהו (או מישהי) אחר (או אחרת) ינהל (או תנהל) את הפינה במשך שהותי שם. - אז יש מנהל חדש
- אני מקווה, אבל זה רק זמני. אז... אפשר להתחיל? - לא
- מה עכשיו? - שכחת את החוקים
ואת קוראת לעצמך מנהלת...
- אני רציתי להגיע לשם! זו לא אשמתי שכל הזמן מפריעים לי באמצע!
החוקים:
אין להמישך יותר מפרק אחד בכל תגובה.
אין לפרסם תוכן פוגע (כגון, העלבת מישהו \ מישהי מהפורום).
אין להמשיך תגובה שהומשכה.
והכי חשוב - תיהנו!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה-

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שבוע 2: "האישה המסתורית" ../images/Emo63.gif

- לא סיימנו את הסיפור משבוע שעבר, אז נמשיך אותו השבוע! - יאי
- אולי די כבר, טרול? - פף, אני
טרול
- לא, אתה טרולולולולול. אפשר להתחיל? - טוב, טוב... תקציר מאירועי השבוע שעבר: טום חולם על אישה מסתורית, בעלת עור בהיר, עיניים ירוקות, שיער שחור כעורב וצחוק פעמונים הרודפת אחריו. ביל והוא דנים בינהם על פתרון אפשרי, וביל מציע ללכת למגדת עתידות. טום, בלית ברירה, מסכים להצעה והם מגיעים לביתה של אגת'ה גלוק, (רואים מה עשיתי שם? אגת'ה זה שם שפירושו גוט [טוב] וגלוק = מזל!) וביל ישב בחדר ההמתנה בעוד טום נכנס לשיחה איתה. "היא חייכה והתיישבה מולי, מניחה קופסת קלפים מיוחדים וספר קטן. היא הניחה את העיתונים והספרים בצד וחזרה לשבת מולי. "ספר לי." דרשה. " * הסיפור מ-POV \ זווית הראייה של טום. בהצלחה!

e t a

New member
../images/Emo118.gifאיך חיכיתי לפינה ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

הרגשתי מחנק במורד הגרון. פי התייבש, פתאום לא ידעתי מאיפה להתחיל. "טוב, אה..", גמגמתי. "הכל התחיל בלילה. חלמתי חלום מוחשי מאוד, מעולם לא הרגשתי ככה בחלום. בחלום הייתה נערה בעלת יופי שלא נתקלתי בו מעולם.. העור שלה היה צח כשלג, עיניה ירוקות מבריקות. והשיער.. הו, השיער הוא בהחלט הדבר המושך ביותר בה. שיער שחור, מבריק, חלק. מתנופף ברוח בעודה רצה לעברי, קוראת בשמי." "מעניין..", אמרה מיד אג'תה, כאילו לא חידשתי לה דבר. "טוב, יש משהו שאני צריכה להראות לך". בהצלחה למי שממשיך אותי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifממשיכה! :)

"מ..מה?" שאלתי, מסוקרן. היא ערבבה את הקלפים במהירות, מוציא כמה על השולחן וחושפת אותם. ממלמלת לה כול מיני דברים ומגלגלת את עיניי, מגחכת. "כמו שחשבתי." אמרה בשעשוע קל וקמה, אוספת את הדברים ופותחת את האור באנחה. "אני מתנצלת מראש." אמרה ופתחה את המגרה, מוציא תמונה ומגישה לי. לקחתי את התמונה ללא היסוס והבטתי בה בפה פעור, לא מאמין למראה עיניי! "זאת היא!!" קראתי והצבעתי בהתלהבות על התמונה,"איך יש לך אותה?!" שאלתי, לא מבין מה קורה פה. "היא הנכדה שלי, כנראה שיחקה בחלומות של אנשים והייתה קרובה למקום שישנת בו. והיא הגיע אליך.. ונתקעה." אמרה בחיוך,"מי יודע, אולי אתה מוצחיין בעייניה." צחקה ואז פניה נהיו רציניות,"אני באמת מצטערת, אני אנזף בה ואומר לה להפסיק." הבטיחה. הייתי כול כך המום שלא ידעתי איך להגיב לזה, הנכדה שלה פרצה לי לחלום? משחזרת לי אותו שוב ושוב? אבל למה? מה היא באמת רוצה מימני? --------- סורי נסחפתי.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח ליהי, תיהי בריאה ../images/Emo6.gif

"אני..", ניסיתי לאזור אומץ להגיב לכל מה שקרה הרגע. "אני רוצה הסבר! מה זאת אומרת פרצה לחלום? איך זה יכול להיות?". "הו, בני", עכשיו אגת'ה נראתה משועשעת מתמיד. "אני חוששת שיהיה לך קשה לקבל את האמת כפי שהיא. אולי עדיף ש.. תלך הביתה עכשיו. אטפל בעניין בעצמי." בלי להגיד מילה, קמתי, וסובבתי את גבי לעבר אגת'ה. הדבר האחרון שעשיתי לפני שעזבתי את המקום המפחיד הזה, הסתבר כדבר הנכון ביותר שעשיתי בחיים שלי. לקחתי איתי את התמונה.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifתודה, אני צריכה את זה.../images/Emo6.gif

הבטתי בה, לא מסוגל להוריד את עיניי מהתמונה עד שהתנגשתי בדבר קשיח מעט, נופל אחורנית במהירות,"אוו'ץ!" סיננתי והרמתי את מבטי במהירות, רוצה לראות במה נתקלתי. פי נפער ועיניי התרחבו, לא מאמין למראה עיניי. "א..את!!" קראתי לעברה, זאת היא, אותה נערה. עוד ליפני שהפסקתי להוציא עוד מילה, או לזוז היא נעלמה, רצה קדימה לחדר של אגת'ה. קמתי במהירות ובאתי לרוץ אחריה כשלפתע ידי נתפסה והסתובבתי בחדות, מקבל סחרחורת כבר ומחזיק את ראשי. "מה יש לך? נו מה היה?" שאל ביל, מרים את גבתו ועוזב את ידי. "אני.." מלמלתי, מבולבל כבר,"הנערה הזאת, היא הנכדה שלה! והיא השניה עברה פה." אמרתי,"היא.. חייכה לעברי ופשוט רצה מי פה! אני חייבת לדבר איתה!" אמרתי ובאתי לחזור לחדר אך ביל תפס בי שוב. הוא גיחך, נראה משועשע,"טום, הייתי פה כול הזמן, לא הייתה פה אף אחד." התחיל לומר ומבטי ניהיה עוד יותר מבולבל,"אתה סתם הלכת ונתקעת בשידה ואז התחלת לרוץ." מלמל,"אתה בטוח שאתה בסדר?" שאל.
החרא הזה כיף!!XD

למעלה