שבוע חדש - סיפור חדש!

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שבוע חדש - סיפור חדש! ../images/Emo63.gif

- שוב פעם את? - כן! התגעגעתם אלי? - לא נמאס לך? - מה...למה? - כי איחרת. - אני עשיתי מה? לא, אני לא איחרתי!! ^^" - עובדה. דני אמר לך לפתוח את הפינה א~ת~מ~ו~ל~! - חשבתי שדיברנו על זה כבר. - נו, ו...? - מה שאני מנסה להגיד זה.... *צועקת* איאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן!!!!!!!!!!!!!!!!! *מצביעה* *סופרת מ-3 עד 1 ומהנהנת* *איאן ואני צועקים* SHUT. UP!!!!!11 - ........ *אוזניים שרופות ועיניים דומעות* ככה נפטרים מטרולים. ^^" לא הייתי........מרושעת מדי................נכון? ^^" ב.......כלמקרה! חזרתי והפינה שוב שלי!! *צחוק מרושע* תודה רבה להיילי שניהלה את הפינה במקומי כשהייתי בלונדון! (לאביוהיילז3>) ובלי הקדמות נוספות....
החוקים:
אין להמשיך יותר מפרק אחד בכל תגובה.
אין לפרסם תוכן פוגע (כגון, העלבת מישהו \\ מישהי מהפורום).
אין להמשיך תגובה שהומשכה.
והכי חשוב - תיהנו!!!
ב
ה
צ
ל
ח
ה
D:

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שבוע חדש - סיפור חדש! שבוע 4../images/Emo70.gif ../images/Emo63.gif

כרגיל, ממשיכים את "האישה המסתורית". תקציר: טום חולם על אישה עם עור בהיר, שיער שחור כעורב, עיניים ירוקות וצחוק פעמונים. הוא וביל מתלבטים מה לעשות, וביל מציע לו ללכת למגדת עתידות. טום נפגש עם אגת'ה גלוק, מגדת העתידות, ובסוף השיחה, מתברר לו שהאישה היא הנכדה שלה, שאוהבת לשחק בחלומות של אנשים אחרים. בסוף השיחה, טום הבחין באותה האישה בחדרה של אגת'ה, רצה לעבר הדלת. טום ניסה לעצור אותה, אבל היא ברחה לחדר אחר. הוא ניסה לרדוף אחריה, אבל נתקע בשידה ונפל. הוא סיפר לביל שהוא ראה את האישהף אבל ביל טען שהוא הוזה, ויום למחרת הלך לבדוק את העניין. כשהם חזרו לביתה של אגת'ה, הם לא ראו את האישה, ולא את הדלת שדרכה טום ראה אותה בורחת. טום לא האמין למראה עיניו. "איך?" לחשתי לביל. הייתי מפוחד כהוגן. ביל מצמץ בשתי עיניו לאות הבנה, והחל להסתובב בחדר. אגת'ה לא הגיבה כלל. "תחזור לכאן, ביל, זה יכול להיות מסוכן!". השתדלתי לשמור על לחישה, אך הלחישה שלי כבר נשמעה כמו נהימות חזקות. כאב עז פילח את חזי.. פתאום החדר האפל נהיה אפל יותר, והשחיר במהירות עד שהכל נהיה שחור.

e t a

New member
../images/Emo118.gifהמשך../images/Emo63.gif

"טום..." "טום..." שמעתי את הלחישות קוראות בשמי, מרוחקות.. "טום" עיניי נפתחו אט אט, חושפות בפניי את את אותה האישה המסתורית. "לא, את לא באמת כאן!" צעקתי בשארית כוחי אל האישה. "אתה בסדר? לא התכוונתי ש.." יגון החל לבלוט בקולה. "רק רציתי להכיר אותך קצת.." היא באמת פה? פקחתי את עיניי לרווחה, והתיישבתי. להפתעתי, הייתי בחדר מואר מאוד, שמעולם לא ראיתי. מעליי ניצבת נברשת מהודרת, ככל הנקראה מקריסטלים, בחדר עם קירות לבנים ורהיטים מעוטרים בצבעי זהב וברונזה. ארון זהוב גדול של ספרים נעמד לשמאלי, עם הרבה כרכים ישנים שנראים עתיקים ביותר. "טום. דבר אליי." הנערה היישירה מבטה אליי. עיניה הירוקות כאילו הדליקו משהו בתוכי. "אל תדאגי, אני בסדר" הרגשתי מיד צורך להרגיע אותה. היא התנפלה עליי בחיבוק, עורה הרך נגע בגופי והמיס אותי. "אני.. לא מבין. מה קרה?" האישה השפילה מעט מבטה, אך הבחנתי בחיוך קטן.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif טו-אוב דני! D:

היא לא ענתה. חיוכה רק התרחב לאיטו, עד שנשמע צחוק הפעמונים שלה. משהו קפץ בתוכי. זו הייתה הרגשה שאף פעם לא הכרתי... הרגשה כזו שאי אפשר לתאר במילים. היא הייתה כה קרובה אליי, שתלתליה השחורים ליטפו את פניי בעת שנעו כשצחקה והנידה את ראשה. היא קמה באיטיות וצעדה לעבר מכתבה מפוארת מעץ מהגוני, שבה הבחנתי רק הרגע, והתיישבה על כיסא גדול שהיה מולה.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח את כל פעם קורעת אותי מחדש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה