|שיר בהרחבה|

milkshakit

New member
../images/Emo221.gif|שיר בהרחבה|../images/Emo221.gif

הפעם השנייה של פינתי החביבה
הפעם בחרתי בשיר This Fortress Of Tears
ניתוח של השיר:
זהו עוד אחד מהשירים היחסית שקטים של HIM, שנמצא - איך לא - בדיסק Love Metal המושלם. שיר יפהפה, מילים נהדרות. מה שאהבתי מההתחלה בשיר הזה זה את הצליל של הגיטרה בהתחלה (קראתי איפשהו שגם לילי אוהב את זה
) בשיר, וילה מספר לאהובתו שאף אחד לא יכול לפגוע בה. הוא בנה מבצר של דמעות מהפחדים שלו, במיוחד בשבילה, כדי להגן עליה. בבית השני הוא מספר שאף אחד לא יכול לשחרר אותה עכשיו, יש לה שלשלאות בלב והיא ריקנית, אז הוא דואג לה ואומר לה שתנשום עמוק עמוק בדרך למטה (כלומר, בדרך לאבדון שאליו היא הולכת). בכלליות - מה שוילה בעצם מנסה לומר בשיר, זה שזאת כבר עובדה שהיא הולכת לאבדון, אבל אולי עדיין יש לה עוד סיכוי,אז הוא בנה לה בכל זאת מבצר, שתסתתר בו ותרגיש בטוחה. |*תרגום בעברית
אף אחד לא יכול לפגוע בך עכשיו, בנמל הזה, שמורה ובטוחה אף אחד לא יכול לשמור אותך עכשיו, מהחסד הזה שאת טובעת בו רק החזיקי את נשמתך בדרך למטה מבצר הדמעות הזה, בניתי אותו מהפחדים שלי, בשבילך. המבצר הזה לא ייפול, בניתי את זה חזק, בשבילך. אף אחד לא יכול לשחרר אותך עכשיו, מהשלשלאות סביב ליבך אל תפחדי עכשיו, רק תצללי בתוך הריקנות הזאת ותחזיקי את נשימתך בדרך למטה מבצר הדמעות הזה, בניתי אותו מהפחדים שלי, בשבילך. המבצר הזה לא ייפול, בניתי את זה חזק, בשבילך.

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifהאמת, אני לא

מכירה את השיר הזה. אבל קריאת המילים, התרגום וההרחבה- גורמת לי לרצות לשמוע את השיר הזה כל כך
אני עוד אשמע. שיר מקסים, כמו הרבה שירים של HIM
יום טוב

הו, אהבתי!../images/Emo140.gif

מסכימה איתך.. גם אני חושבת ככה בנוגע לשיר. :] השיר הזה מאוד מזכיר לי את אנבל-לי של אדגר אלן פה. רואים את ההשפעות שלו על הכתיבה של וילה.
כמו שבאנבל-לי אדגר מספר על העולם שלהם למול הים הערפילי זה כאילו שהם מתבודדים להם מהעולם בארמון שהוא בנה לה ורק הם קימים. :] זה נורא נורא מזכיר את זה. התמימות, האהבה המוחלטת... רק יש משהו בזה שוילה אומר שהוא בנה את הארמון מ*דמעות* ו*פחדים*. רמז לכך שהאהבה קצת לא מושלמת כמו שהיא נראת ממבט ראשון. שאולי היא פגעה בו הרבה והוא בכל זאת אוהב אותה? אולי עבר עליהם משהו? *מפסיקה את הזיוני שכל כאן*

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

ת'אמת שלי יש ניתוח שלם לשיר הזה, שהולך בכיוון של השורה האחרונה שרשמת, אבל לא פיתחתי אותו מספיק *עדיין*
. ומסכימה לגבי הקטע של אדגר אלן פו
[
]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo12.gif

לא אמרתי שתגנבי

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

תודה על ההוספה, לא חשבתי על זה. טוב נו אני לא ממש מומחית כמו שאומרים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif יפה יפה../images/Emo23.gif

אהבתי את הניתוח שלך מאוד! ח"ח
. 1. יש מצב שאת שמה גם ניתוחים של אחרים בפינה הזאת? 2. אני מעלה את שתי הפינות למאמרים [לא לטאגליינס, למאמרים]

milkshakit

New member
תודה מותק שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo189.gif

1. בכיף אני אשים!! מי שרוצה לנתח, שישלח לי ניתוח של שיר שעוד לא היה ואני אשים בכיף
2. תודה!!!

הוו.. אהבתי:)../images/Emo163.gif

את מוכשרת, אהובתי
והניתוח נשמע לי די נכון סה"כ. עוד פעם [כרגיל
] מופיע אלמנט המוות (או האבדון, שמרמז על כך באופן מובהק), בשילוב עם האהבה. ו.. מי אני שאתנגד?

Tashkin

New member
=)

חאא תירגום מצויין אני בידיוק בסשאן הופעות HIM ובידיוק שומעת את זה חחחחחחחח

JosT Me

New member
../images/Emo99.gif

אני ממש ממש ממש אוהבת את השיר הזה... רררר.... שמעתי אותו עכשיו פעם ראשונה ואני מאוד אוהבת אותו!!
...

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif אהבתי ^^

אני ממש אוהבת את השיר הזה ועכשיו שאני ממש מבינה את פירוש המילים אני עוד יותר אוהבת ^^ קבלי ח"ח ^^ +
+
+

למעלה