תכנון שבועיD:

ריהותם

New member
../images/Emo221.gifתכנון שבועיD:

יום ראשון:ללמוד לאנלגית ולשון,בי"ס
יום שני:בגרות באנגלית,פסנתר,ללמוד ללשון
יום שלישי:שבועות
,ללמוד ללשון
יום רביעי:ללמוד ללשון
יום חמישי:ללמוד ללשון
יום שישי:מתכונת בלשון-3 שעות וחצי!
יום שבת:ללמוד למשהו. שבוע טוב!

../images/Emo146.gifתכנון תכנון תכנון D: !

ראשון - ללמוד למבחן בהיסטוריה! שני - ארוחת בוקר בכיתה , מצטלמים תמונות כיתתיות לספר מחזור, מבחן בהיסטוריה [בהצלחה] D: שלישי - לנסוע עם הבנות לכפס לקנות בגדים ! אווווו יאההההה סופסוף!! בערב ערב חג .. נוסעת לדודים :) רביעי- רוב היום בבית .. נראה לי אני אקדיש אותו לעבודות של בצפר>< ואז בערב שעווה D: חמישי - קמיים בבוקר ונוסעים לים
שישי - נראה לי בבית בטח לא יהיה לי כוח D: שבת - נוסעים לסבתא \ נשארים בבית :] שבוע טוב ! ♥

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מתכננת:)

יום ראשון - מבחן במדעי המחשב, יומולדת לחברה במקס ברנר:) יום שני - יוצאים בערב:) יום שלישי - צופים, חופשששששששש
יומולדת לחברה :) ארוחת שבועות יום רביעי - חופששששששש, ארוחת בוקר שבועות:) יום חמישי - חופששששששש@!#$ יום שישי - יוצאים, מבחן בספרות. יום שבת - חופשששששששש

../images/Emo204.gifהו, אלוהים.

יום ראשון: קבוצת תמיכה בבוקר (לול), בערך שעתיים בדואר (כי היום ה-16 לחודש ומע"מ וכאלו) ועובדת (~מנסה~) על העבודת בי.אד.
יום שני: לעבוד במשרד (כסף!
) ולכתוב עוד מהעבודת בי.אד. *אנחה*
יום שלישי: עבודת בי.אד? ;; אין לי חיים. ולעזור לאימא בבית, כי זה ערב חג וזה.
יום רביעי: חג! קוראים את The Merlin Conspiracy של Dianna Wynne Jones (זו שכתבה את "הטירה הנעה"
). לישון.
יום חמישי: איסרו-חג. אולי לעבוד במשרד, ~בטוח~ להמשיך לכתוב את הבי.אד.
יום שישי: חל"ב (שיט, צריך למצוא רעיון מקורי ומעניין מתודית למערך שיעור על היגיינה. רעיונות, anyone?) ואולי נוסעים לרמת-בית-שמש-א' לחברה לשבת. D:
שבת: הלו, שבת. ישנים.
שבוע טוב, וחג שמח! ^^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתכננת

יום ראשון -ספרות מורחב בבוקר, פגישת מועצה, יומולדת לחברה, אגאדיר, טקס מצטיינים חברתיים עירוני ~וואו, היה לי יום עמוס~ יום שני - בגרות באנגלית
יום שלישי -ערב שבועות, אחרי הארוחה לצאת לשבת קצת עם כמה חברים, ללמוד לתיאוריה, ללמוד למתמטיקה יום רביעי - לישון לישון לישון, ללמוד לתיאוריה, ללמוד למתמטיקה יום חמישי - בית ריק לידיד, ללמוד לתיאוריה, ללמוד למתמטיקה יום שישי - מקווה מאוד לגשת לתיאוריה אם אני לא אהיה עצלנית חח, ללמוד למתמטיקה יום שבת - מתמטיקההההההההה שבוע טוב חברות :]

DannyMcFly

New member
מתכננת !! :)

ראשון - בצפר (מתוכו 4 שעות מהיום -מתוך 6- הייתה לנו סדנת מעברים) ארוחת צהריים בשיעור האחרון, לנסוע לצמח ואז אימון כדורעף שני - מיצב בלשון, בסוף בצפר נוסעת לשריד (איזה כפר ערבי מטומטם) יחד עם הקבוצה שלי ושל דגניה למשחק.. שלישי - חופש D: בטח ישנה מלאאא !! ישמצב לפגוש את קרן בכנרת :) רביעי - לחרוש את העיתון החדש של ראש 1, לעשות שיעורים, לנסוע לטבריה ולשים את הפלאפון המטומטם שלי בתיקון בפעם השלישית בתוך שבועים !!!!!, יש מצב לנסוע לראשון לציון (G ^@#^@%@#%&^*&^@&^!) חמישי - אולי לים עם חברות :) שישי - לנקות את הבית.. שבת - נתכנן כבר :)

DannyMcFly

New member
מתכננת !! :)

ראשון - בצפר (מתוכו 4 שעות מהיום -מתוך 6- הייתה לנו סדנת מעברים) ארוחת צהריים בשיעור האחרון, לנסוע לצמח ואז אימון כדורעף שני - מיצב בלשון, בסוף בצפר נוסעת לשריד (איזה כפר ערבי מטומטם) יחד עם הקבוצה שלי ושל דגניה למשחק.. שלישי - חופש D: בטח ישנה מלאאא !! ישמצב לפגוש את קרן בכנרת :) רביעי - לחרוש את העיתון החדש של ראש 1, לעשות שיעורים, לנסוע לטבריה ולשים את הפלאפון המטומטם שלי בתיקון בפעם השלישית בתוך שבועים !!!!!, יש מצב לנסוע לראשון לציון (G ^@#^@%@#%&^*&^@&^!) חמישי - אולי לים עם חברות :) שישי - לנקות את הבית.. שבת - נתכנן כבר :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתכנננננת. D:

יום ראשון: ללמוד למדעים, משחק של ברסה #@$%#$!@ העעהאעאעהאעהאעה. DDDDD:
יום שני: מינימינימיני מפגש בG
יום שלישי: אני נוסעת לכינרתXD
יום רביעי: כינרת [:
יום חמישי: להשלים את השעות שינה שאבדתי :X
יום שישי: אינלי מושג OO"
יום שבת: גם אינלי מושגXD

McMonkeys

New member
תכנון

יום ראשון:לחפש את הדיסקים מצאתי מלא ואני כל כך מאושרת מזה!*~* יום שני:מיני מפגש בG מי באה?:) יום שלישי:לישון!שבועות(אולי אני וסתיו ניפגשD:) יום רביעי:לישון!שבועות נכין פיצות לפי מה שהבנתיXD יום חמישי:לישון!ולא יודעת מה עוד.. יום שישי:עוד לא מתוכנן יום שבת:גם עוד לא תוכנן חחחחח המורה שלנו אוהדת הפועל וכל הכיתה לא סובלת הפועל ויש עוד ילד אחד בח'3 שמסתובב בכיתה וצועק הפועל לקחה אליפות משהו כזה בקיצור כל השיעור הילדים רבים עם המורה המורה:מה כתוב בעיתון בגדול? אחד הילדים:ילדים בצ'ילה ואז בצד בקטן כתוב נ.ב הפועל לקחה אליפות נשפכתי זה היה מצחיק באותו רגעXD נראה לי שזהו ותבואו מחר!

../images/Emo73.gif אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה ! >תכנון :)

יום ראשון : ללמוד להיסטורה יום שני : מבחן בהיסטוריה (הלך מעולה D: ) , אורטודנט, כמעט בטוח לפגוש את הבנותתתתתת !!
יום שלישי : חופפשששש , להכונן לספרות , כפ"ס עם חברות :) יום רביעי : אין לי מושג . יום חמישי: ים !! $^@#%!@#%&#$^ , להתכונן לספרות . יום שישי : מבחן בספרות . יום שבת : ללמוד לאנגלית .

למעלה