תרגומי שירים

whatascene

New member
../images/Emo221.gif תרגומי שירים ../images/Emo221.gif

מתחשק לכם אולי לעשות המשך לפוסט הקודם? השירים שתרגמו: Poetic Tragedy A Box Full Of Sharp Objects All That I've Got Take It Away כפי שאתם יכולים לראות, אין לנו הרבה שירים מתורגמים, ויהיה נחמד אם נוכל לתרגם עוד ואז להעלות הכל למאמרים :) ואם יש לכם תיקונים לתרגומים וכו', תרגישו חופשי

Hand Of Blood

New member
../images/Emo115.gifאני אתרגם את השיר שאני הכי

אוהבת
On My Own - לבדי רואה את כל האנשים על הקרקע בזבוז זמן אני מנסה להחזיק הכל בפנים אבל רק הלילה בפסגת העולם יושב כאן ומייחל הדברים שנהייתי שמשהו חסר אולי אני...אבל מה אני יודע אבל עכשיו נראה שמצאתי כלום בכלל אני רוצה לשמוע את קולך חזק תאט את זה בלי הכל אני נחנק על כלום זה ברור לי בראש ואני צועק למשהו לדעת כלום זה יותר טוב מלדעת הכל לבדי מצטערת אם יצא לי עילג מידי

bitter end

New member
../images/Emo45.gifהפעם זה לא עילג

ואת יודעת כמה אני אוהבת להשתמש במילה הזו

Rose131

New member
הה! יש לי ניתוח בשבילו!../images/Emo29.gif

אני וספיר ניסינו...

Hand Of Blood

New member
../images/Emo115.gifמז"א?

ניתחתן את השיר
לול...פירשתן הכל
אני רוצה לראות
זה יהיה נחמד

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

זה היה שהיא ישנה אצלי אז בלילה ניסינו... זה לא בדיוק מפרש את הכל אבל זאת תיאוריה... אבל אני אשים אותה רק אחרי הפרוייקט של אדום בעיניים כי נראהלי שמישו רוצה לנתח אותו ואני לא רוצה להרוס לו..

Rose131

New member
אז שבוע הבא אני או ספיר נעלה את זה

+
ניסינו לעבד את זה במסנג'ר, שיהיה כוח לפתוח את ההיסטוריית הודעות נעלה..

D a r k B o y

New member
קברתי את עצמי בחיים

*חלק מהדברים לא בדיוק הבנתי, או שבעברית אי אפשר להגיד אותם [כן יש דברים כאלה..
] אז אמ.. שיהיה* אתה כמעט תמיד בוחר את הזמנים הכי טובים לזרוק את השורות הכי גרועות כמעט גרמת לי לבכות שוב הפעם עוד הזעקת שווא אורות אדומים מהבהבים הפעם אני לא הולך לצפות בעצמי מת אני חושב שעשיתי את זה משחק לשחק את המשחק שלך [
] ולתת לעצמי לבכות קברתי את עצמי בחיים מבפנים כדי שאוכל לסגור[
] אותך [...?] ולתת לך ללכת להרבה זמן אני מנחש שזה בסדר שקאתי[
] את היום הרחק אני מנחש שזה בסדר שכלאת את עצמך בדרכך אבל אם את\ה רוצה אתי בזרה את\ה תהיה\י חייב\ת לבקש אני חושב שהשרשרת נשברה והרגשתי את זה ביום שהיה לי זמן משלי לקחתי ייתרון על עצמי והרגשתי בסדר אבל זה היה שווה את הלילה תפסתי טיסה מוקדמת והגעתי הבייתה אני מנחש שזה בסדר שקאתי את היום הרחק אני מנחש שזה בסדר שכלאת את עצמך בדרכך אבל אם את\ה רוצה אתי בזרה את\ה תהיה\י חייב\ת לבקש יפה יותר מזה יפה יותר מזה עם הרגת שלי על הצוואר שלך סוף סוף אתה נמצא בדיוק איפה שאני רוצה אותך [X4] אני מנחש שזה בסדר שקאתי את היום הרחק אני מנחש שזה בסדר שכלאת את עצמך בדרכך אבל אם את\ה רוצה אתי בזרה את\ה תהיה\י חייב\ת לבקש יפה יותר מזה אני מנחש שזה בסדר שקאתי את היום הרחק (יפה יותר מזה) אני מנחש שזה בסדר שכלאת את עצמך בדרכך (יפה יותר מזה) אבל אם את\ה רוצה אתי בזרה את\ה תהיה\י חייב\ת לבקש יפה יותר מזה יפה יותר! יפה יותר!

D a r k B o y

New member
הטעם של דיו

האם זה שווה את זה אתה בכלל יכול לשמוע אותי? עומד עם הזרקור שלך עלי לא מספיק כדי לספק את הרעב אני עייף והרגשתי את זה כבר כמה זמן בים של הבדידות הטעם של דיו מתיישן עכשיו 4 בבוקר המזו**ן כל יום נהייה יותר ויותר כמו היום הקודם עדיין אני יכול לראות את זה בא בזמן שאני עומד בנהר טובע זה יכול להיות הצ'אנס שלי לברוח זה יכול להיות הצ'אנס שלי להגיד להתראות סוף סוף זה כבר נגמר לא יכולתי להחזיק את זה עוד הרבה חצי מת זה לא מש שתכננתי להיות עכשיו אני מוכן להיות חופשי אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה ואת לא תחשבי שאני יפה כשאני עומד בראש העיר הזוהרת ואני אקח את ידך וארים אותך ואשאיר אותך שם כדי שתוכלי לראות כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם ונשתה ונרקוד עד סוף לילה

D a r k B o y

New member
../images/Emo203.gifהשיר בשלמותו ../images/Emo3.gif

הטעם של דיו: האם זה שווה את זה אתה בכלל יכול לשמוע אותי? עומד עם הזרקור שלך עלי לא מספיק כדי לספק את הרעב אני עייף והרגשתי את זה כבר כמה זמן בים של הבדידות הטעם של דיו מתיישן עכשיו 4 בבוקר המזו**ן כל יום נהייה יותר ויותר כמו היום הקודם עדיין אני יכול לראות את זה בא בזמן שאני עומד בנהר טובע זה יכול להיות הצ'אנס שלי לברוח זה יכול להיות הצ'אנס שלי להגיד להתראות סוף סוף זה כבר נגמר לא יכולתי להחזיק את זה עוד הרבה חצי מת זה לא מש שתכננתי להיות עכשיו אני מוכן להיות חופשי אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה ואת לא תחשבי שאני יפה כשאני עומד בראש העיר הזוהרת ואני אקח את ידך וארים אותך ואשאיר אותך שם כדי שתוכלי לראות כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם ונשתה ונרקוד עד סוף לילה נשתה ונרקוד עד סוף לילה אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה כל עוד את בחיים הנה אני אני מבטיח שאקח אותך לשם כל עוד את בחיים הנה אני אני מבטיח שאקח אותך לשם ואת לא תחשבי שאני יפה כשאני עומד בראש העיר הזוהרת ואני אקח את ידך וארים אותך ואשאיר אותך שם כדי שתוכלי לראות כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה

just orka

New member
יש לי את כל השירים שלהם מתורגמים

בערך. את רובם בעיקרון אני אעלה מחר.. פשוט עכשיו אין לי זמן מתורגמיםלא מנותחים

למעלה