../images/Emo203.gifהשיר בשלמותו ../images/Emo3.gif
הטעם של דיו: האם זה שווה את זה אתה בכלל יכול לשמוע אותי? עומד עם הזרקור שלך עלי לא מספיק כדי לספק את הרעב אני עייף והרגשתי את זה כבר כמה זמן בים של הבדידות הטעם של דיו מתיישן עכשיו 4 בבוקר המזו**ן כל יום נהייה יותר ויותר כמו היום הקודם עדיין אני יכול לראות את זה בא בזמן שאני עומד בנהר טובע זה יכול להיות הצ'אנס שלי לברוח זה יכול להיות הצ'אנס שלי להגיד להתראות סוף סוף זה כבר נגמר לא יכולתי להחזיק את זה עוד הרבה חצי מת זה לא מש שתכננתי להיות עכשיו אני מוכן להיות חופשי אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה ואת לא תחשבי שאני יפה כשאני עומד בראש העיר הזוהרת ואני אקח את ידך וארים אותך ואשאיר אותך שם כדי שתוכלי לראות כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם ונשתה ונרקוד עד סוף לילה נשתה ונרקוד עד סוף לילה אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה כל עוד את בחיים הנה אני אני מבטיח שאקח אותך לשם כל עוד את בחיים הנה אני אני מבטיח שאקח אותך לשם ואת לא תחשבי שאני יפה כשאני עומד בראש העיר הזוהרת ואני אקח את ידך וארים אותך ואשאיר אותך שם כדי שתוכלי לראות כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם כל עוד את בחיים ואכפת לך אני מבטיח שאקח אותך לשם אז הנה אני, זה בידיים שלי ואני אתענג על כל רגע של זה אז הנה אני, חיי סוף סוף ואני אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה אתענג על כל רגע של זה