BUBBLA WRAP פרק 18

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBUBBLA WRAP פרק 18../images/Emo221.gif

חעחעחע טוב אז עוד 5 פרקים נגמרת העונה/סדרה אני עדין לא החלטתי אבל נראה לי שאני אסיים את הסדרה חפרתי לכם כבר מספיק XDDD חחחחח טוב אז תהנו
(סוף סוף יתחילו לתת פה תשובות
XD) אני ודני החלפנו מבטים חוששים כאשר האישה קמה ונשקה להארי על הלחי. הוא כנראה לא שם לב אלינו,עדין. "חשבון בבקשה" שמעתי את דני אומר בכעס לכיוון המלצר החמוד. באותו רגע מבטו של הארי זע במהירות אלינו , הוא הסתכל ,מבוהל,חושש לא יודע מה לעשות עם עצמו. הסתכלתי עליו ביאוש,בעצב הוא החזיר לי מבט הוא עשה צעד כאילו לעברי אבל דני משך אותי ביד,חזק וגרר אותי אחריו. יצאנו מהמסעדה מבוהלים ומופתעים. "מ..ממ...מה זה אמור להביע!??!?" צעק דני וחבט בעץ שעמד לו לידינו "בן ****!!!!" הוא קילל אחרי שהוא הבין שהעץ לא עשוי מקלקר. עמדתי והסתכלתי עליו,לא יכולתי להגיד דבר,לא ידעתי מה להגיד. החברים שחשבתי שיש לי בגדו בי כל כך הרבה פעמים כבר,על מי לסמוך?אין על מי..... דמעות ירדו מעיניי מחיתי אותם במהריות לפני שדני ישים לב. אבל הוא שם לב,הוא בא וחיבק אותי,חיבוק חזק,אוהב. הסכר נפרץ והדמעות זלגו בהמוניהם על כתפייו של דני. שמעתי דלת נטרקת הסתובבתי וראיתי את הארי יוצא במהירות,הוא התעסק בכפתורים בפלאפון,כאילו הוא שולח הודעה למישהו. הוא שם לב אלינו ורץ במהירות לעברינו,דני עדין לא שם לב אליו. "זה לא מה שאתם חושבים!" הוא אמר לנו במהירות ורק אז דני שם לב אליו. "מה שתגיד אחי..."הוא אמר לו בחוסר אמון והסתובב בכוונה ללכת. "אל תלכו!" הוא צעק אך דני לא הקשיב לו ושוב גרר אותי אחריו, "בבקשה!" דני נעמד במקום אבל עדין לא הסתובב אליו, "תנו לי להסביר...." הארי התחנן. "טוב" אני אמרתי הפעם , "נילך לפארק" קפצתי על ההזדמנות לקבל כמה תשובות, "כן כן אני מבטיח!!!" הם אמר במהירות נחוש להסביר את עצמו. הלכנו כרבע שעה לפארק, דני היה נחוש לא להסתכל על הארי,או עלי. הוא הלך במהירות כמה שיותר רחוק מאיתנו. אחריו אני הלכתי, מזווית העין ראיתי את הארי מתעסק בפלאפון שלו,קיוויתי שהוא לא עושה את מה שאני חושבת שהוא עושה. נכנסנו לפארק וישבנו על הדשא, בתחילה אף אחד לא דיבר,ישבנו דוממים הסתכלנו כל הזמן אחד על השני מחכים שמישהו יתחיל לדבר. "נו?" אמר דני להארי בקול תקיף, "נו מה?" אמר הארי בנאיביות. "תתחיל להסביר" דני ירה בזעם.

butbut

New member
אני לא יכולה להגיד "מתאים לדני"..אבל זה באמת

נראה מתאים לו להתנהג ככה כשחבר בוגד בו:]]

../images/Emo54.gifאוה, יופי. ><

כן, תשאירי אותנו במתח!! זה מזה לא בבסדר, במיוחד שעוד מעט חג ואני אשאר במתח... ;; וואו. זה כזה חמוד! ^^ [יש לי קונספירציה! ה... שרה? אשת שר? מה-שלא-יהיה, אז היא בעצם האימא החורגת של הארי, והוא נפגש איתה על כוס קפה, ואז הסתבר שהיא בכלל אחותו התאומה שהופרדה ממנו בלידתו, ושהחברה של הארי - ליהיא? - רוצה את החתימה שלה כי היא כוכבת קולנוע מפורסמת, אבל אף אחד לא יודע את זה כי היא משחקת תחת מסווה ושם אחר. איך אני?
]

The Psycho Girl

New member
אז בסוף זה לא הארי פוטר אה

נו טוב פרק יפה כתוב ממש יפה אני חייבת לציין וביקורת בונה למה זה כל כך קצר !?

butbut

New member
XDD כי בוורד זה נראה דף וחצי שלם!או רק דף אחד

וזה די הרבה:]]]

m i c k e y 15

New member
נו בדיוק!! בגלל זה אפעם לא חשבתי שהפרקים שלי

כאלה קצרים כי בוורד הם נראים ארוכים XD

Charley XD

New member
מה הולך פה ??

הארי הארי במה אתה מתעסק ??! איפה התשובות..... אני עדין מחקה לזה... אהבתי מאוד !! אוףףף למה זה קצר ...

DoLi it is Me

New member
די כ"כ "מתאים" לדני להיתנהג ככה

יוו אני מתה לפרק הבא אני חולעע על הפיק שלך באמת!! את כותבת יפהה :]..

McFly rullz

New member
אווו...אולי תשימי עוד פרק?../images/Emo9.gif הוא היה קצר...

הארי המסכן...
עוווווווווווד!

just orr

New member
באמת היה פרק ממש קצר =/

אבל יפה
הו, סוף סוף תשובות. אני מקווה. >< עדיין לא הבנתי מה היה עם ג'ניפר
[וואי זה היה כבר מזמןןןןן XDDDDD] אחלה פרק

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקצר >:

אבל אחלה פרק!! אני מתה לדעת מה קרה ביניהם! גםכן את והמתחים שלך
אהבתיD:

Lex 1

New member
אני מנסה לחפש את התשובות בפרק אך ללא הצלחה.

לא אמרת שנקבל תשובות..? ><" טוב בכל אופן היה מעולה! אולי עוד אחד..?
*פאפיפייסהכיחמודיםשאנייכולהלעשות*
.

Yu vi

New member
זה כל כך יפה../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אוף נו למה עצרת דווקא במתח? }: אני רוצה עוד פרק

למעלה