JuSt My LuCk
New member
../images/Emo221.gif BUBBLE ERAP פרק +10 8+9../images/Emo221.gif
תקשיבו אל תהרגו אותי אבל אני לא זוכרת איזה פרק שמתי ביום חמישי XDDD ואני ממש מצטערת אבל יש לי פיצוי
אני שמה את פרק 8 (שוב????) את פרק 9 ו.....את פרק 10
(טוב וזה גם כי אני טסה ביום חמישי ואני לא אהיה פה בשביל לשים פרק
טוב אז תהנו!!!
אהה ושוב ממש מש ממש סליחה שאני לא עונה לתגובות
אני לא מגעילה או משו אני פשוט ממש עסוקה /= אני בקושי מוצאת זמן להיכנס לפורום
טוב אז הנה
הם בהו בי בפה פתוח בערך דקה עד שהפצרתי בהם להגיד לי על מה הם דיברו. "נו?!" שאלתי בקוצר רוח. "עדי את נראת נפלא!!" אמר טום "תודה" אמרתי "אבל אל תשנו נושא,תגידו לי איזו אמת" "עדי זה לא הזמן המתאים לספר לך,עדין" אמר הארי "הארי אתם הולכים לספר לי עכשיו את כל מה שאתם מסתירים ממני או שאני עוזבת" אמרתי בתקפות וקיוויתי שהם לא דווקא יקפצו על ההזדמנות שאני העזוב . "עדי אל תהיי כזו אנחנו רוצים לספר לך אבל זה לא הזמן המתאים!" אמר טום ורק דאגי ישב לו בוחש בשוקו (אנשים תפסיקו עם המוח הכחול שלכם !! ) "עד לפני דקה אתה ודאגי רציתם לספר לי את האמת אז נו.. אני פה אני רוצה לדעת!" "עדי..." פתח דאגי , הפנתי את מבטי אליו וקיוויתי שאולי הוא הקרן האור הקטנה שתסכים לספר לי. "הדבר היחידי שאנחנו יכולים לספר לך כרגע זה ש..." "דאגי לא!" אמר טום וקטע אותו באמצע. "מה?!" תקפתי את דאגי. "מה יש?!" הרגשתי דמעות זולגות מעיניי ומיהרתי לנגב אותם. "מגיע לה לדעת לפחות את זה ...." אמר דאגי "ככה או ככה היא תגלה את זה בערב ." "טוב" אמר טום שנראה רגוע יותר "ספר לה " "טוב עדי... היום בערב מתקיים נשף מסכות בבית של דני וג'ניפר..." "מה?!?!" קטעתי אותו "דני וג'ניפר גרים ביחד!?!??!" "כן" הוא אמר בעצב . "בקיצור היום מתקיים אצלם נשף מסכות לכבוד הסיליבסטר,אנחנו מבקשים ממך לבוא איתנו,אבל לא לחסוף מי את אם את מבינה אותי....את יודעת בסגנון 007" הסתכלתי עליו עושה תנועות עם הידיים שקצת הזכירו לי קונג פו , הסתכלתי על ההתרגשות שבו והתאפקתי שלא לצחוק , וכשהסתלכתי הצידה ראיתי את הארי צוחק צחוק אילם וטום נראה כאילו הוא בלע אבטיח שלם והוא מתאפק שלא לירוק אותו החוצה. "טוב" אמרתי צוחקת "נו עדי בבקשה!!!" אמר דאגי שכנראה לא הבין את מה שאמרתי "בסדר" ניסיתי מילה אחרת שאולי אותה הוא יבין "נו!! אהה אמרת בסדר אוקי " הוא הסמיק "באיזה שעה הנשף?" "בעשר וחצי הוא מתחיל."אמר הארי הבטתי בשעון , "מה!?!?! עכשיו 7 וחצי!!!איך אתם רוצים שאני אספיק להתארגן ?!?!?!? משוגעים!! אתם פשוט משוגעים שרק עכשיו אמרתם לי!! אני בחיים לא אספיק להתארגן בזמן!!!!" צעקתי בעוד אני רצה במעלה המדרגות שלי לכיוון החדר. "נשים...." שמעתי את טום ממלמל. חיפשתי בכל החדר מחליק שער שכמובן לא מצאתי "דאגי?!?!?" צעקתי מהחדר, "דאגי?!?!?!" צעקתי שוב "מה?" הוא עמד בדלת. "אהה אתה למעלה? " הסמקתי , "כן...מה רצית?" "יש לך מחליק שער? " שאלתי בתקווה "אממ כן" הוא אמר בחיוך ביישן והלך להביא אותו "תודה!" אמרתי וסגרתי במהרה את הדלת. החלקתי את השער , לבשתי שמלה מהממת שחשדתי שנקנתה לכבוד האירוע ונזכרתי את מסע מסיבת הסיום וממדידת מליון השמלות עם דאגי טום והארי. חייכתי לעצמי חיוך שובב. פרק 9 וכך שעתיים וחצי לאחר מכן נכנסנו ללימוזינה ארוכה ,לבנה ומדהימה ביופיה. בהיתי בה באט שכולם נכנסו אליה , "את באה?" שאל טום משרבב את ראשו דרך הגג. הרמתי מבט בפה שמוט והינהנתי. "וואווו...." מילמלתי. אם אתם חושבים שהיא הייתה יפה מבחוץ... חכו עד שתראו אותה מבפנים. כל הדלתות זהרו מאורות. התקרה נראתה כמו מראה ובדפנותיה זהרו להם אורות אולטרה סגולה. "שמפניה?" הציע לי טום ושלף כוסות ובקבוק שמפניה ממיני מקרר שרק עכשיו שמתי לב אליו. "אהאה" מלמלתי וטום צחקק למראה המופתע שלי. "רוצה לראות משו בטלווזיה?" שאל הארי מעביר לי את כוס השמפניה מידו של טום. "כן" אמרתי , "ערוץ MTV" "מה מזה את לא מופתעת?" שאל דאגי כאשר על פניו מבט משועשע. "לא, האמת שלא. בוואן של בוריס הייתה גם טלווזיה" מלמלתי את החלק האחרון של המשפט,נזהרת לא להזכר יותר מדי. וכך הידהדו צללי הטלוויזיה כשכולם שקעו בעצמם. "כל הלהיטים של מקפליי! מייד אחרי הפרסומות!" מסר הקריין בטלוויזיה. "וואי!!! תראווו!! כל הקליפים שלכם!!! וואי מגניב!!!" השתגעתי מהתרגשות. והם רק הסתכלו עלי מוזר ולאחר מספר שניות, כאשר נרגעתי והסתכלתי עליהם בחשש הם התפקעו מצחוק. "מה???" שאלתי בבישנות . "את פשוט כל כך חמודה! איך שאת מתרגשת" נשנק טום מחזיק בצלעותיו. נסענו כרבע שעה כשבהם נשמעו כבר 4 שירים של מקפליי שבהם למרבה הפלא היה לכל אחד מה להגיד על עצמו, ואז הגענו. "רגע...לפני שאני שוכח" מלמל לעברי טום, "זאתי המסכה שלך" הוא שלף מסכה מדהימה, לבנה...נראית כמו המסכות השוויצרות שתמיד מראים בסרטי המאה ה-17. על המסכה היו איתורים בזהב ותכלת. שמתי אותה, הסתכלתי במראה. עיניי הכחולות נראו דרך חורי המסכה, היא חיסתה את אפי ואת כל מה שמעליו. וכך יצאתי מהלימוזינה. כשראשית אני מוציאה את רגלי המעוטרת בנעלי עקב שחורות ואז הוצאתי את שארית גופי, עליו התנוססה שמלה שחורה עם חתך עד הברך ומחסוף עמוק בגב.השמלה הזכירה באופן מוזר מאוד את השמלה שטום אהב מבחירת השמלות למסיבת סיום. צעדתי בביטחון אך פרפרים עפו להם בביטני. הסתכלתי מעלה לעבר הבית הענק, לא תיקון טעות.הסתכלתי לעבר האחוזה הענקית. היא הייתה מדהימה. ובחוץ....היו שם שיחים בצורות!!! וורדים ונרקיסים בכל עבר. ולא יכולתי להמנע מהמחשבה שאילולי ג'ניפר....אולי גם לי היה את כל זה. "הזמנות?" קרא השומר ליד דלת מתכת מרהיבה. "הנה" שלף טום כרטיסים מכיסו ודחף אותם לשומר. מסתכל עלי במבט רב משמעות. "מה?" אמרתי בלי קול לטום. "אחר כך " הוא סינן. "רגע!" הוא אמר כשפנינו לעבר הדלת. טום נעצר בפתאומיות והביט בשומר בפחד. "מסכות חובה!!!" ראיתי את טום נושם לרווחה. "כן כמובן" הוא חייך. ומיד כולם שמו מסכות, ואין ספק שלא הם בחרו לי את המסכה. אני מתכוונת ... למה ששלושה בחורים עם מסכות של:באטמן,ספיידרמן ווונדרוומן (האם דאגי), יבחרו לי מסכה כל כך מדהימה. ולא טעיתי. איך שנכסנו ראיתי את ג'ונה ,עינב ועוד בחורה שלא היכרתי שותות שמפניה. אני מבינה שהבנים הזהירו אותם לא לחשוף מי אני. כי עינב לא רצה אלי בצעקות כמו שבדרך כלל קורה. רק כאשר התקרבנו היא סיננה לעברי "אני מקווה שאת אוהבת את המסכה...ואני מצטערת על הכל" חייכתי, "אין לך על מה, ואני אוהבת אותה ממש! תודה" . ואז כשהשעון הורה על 10 וחצי נכנסו לחדר דני וג'ניפר , מחזיקים ידיים. (פרק 10 בהודעה חדשה)
תקשיבו אל תהרגו אותי אבל אני לא זוכרת איזה פרק שמתי ביום חמישי XDDD ואני ממש מצטערת אבל יש לי פיצוי