BUBBLE WRAPפרק 14

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBUBBLE WRAPפרק 14 ../images/Emo221.gif

אל תהרגו אותי!!!! אני יודעת שלא פרסמתי ביום חמישי אבל אני מפרסמת היום!!! ואני אפרסם גם מחר
ואין יותר דיליים
פרק קצת מותח ואין עדין תשובות אבל אל תדאגו הכל יתגלה בסוף
אז הנה הפרק
אני ודני החלפנו מבטים מבוהלים, סליחה אני העברתי לדני מבטים מבוהלים והוא פשוט צחק לי בפנים! החוצפן... "מי אתה?!" שאלתי את האיש בתקיפות,חשה כמה צביטות של אשמה על טון הדיבור שלי. "אני הוא..." האיש אמר והסתכל על דני במבט מעט מופתע בעוד דני גמע חצי בקבוק מים בלי לנשום אפילו פעם אחת "ג'ון רולסטר,"הוא המשיך מנסה להתעלם מדני "אני עובד בסוכנות החשאית" טוב ברגע זה דני השפריץ עלי מטר של מים וצחק כמו מטורף.האמת שהבנתי למה הוא צוחק, זאת אומרת זה כאילו נכנסנו לאיזה סרט כמו אלכס ריידר , או ג'יימס בונד. וואי דני בתור ג'יימס בונד! ניסיתי לא להזיל יותר מדי ריר בזמן המחשבה הזאתי ואז כשקלטתי שאני יותר מחמש דקות שקועה במחשבות אמרתי "אה?" והשאלה המאוד עמוקה שלי זכתה לתשובה עמוקה עוד יותר "אהאה". "טוב כנראה ששכחת לקחת את הכדורים שלך כי אתה מדבר שטויות!" אמרתי מנגבת את המים מהפנים שלי ומעבירה לדני מבטי כעס ,"ס....ל....י....ח....ה..." הוא צחק, "סלחי לי אבל אלו לא שטויות ,אני עובד בשרות החשאי במשטרה!" באותו רגע אני נשפכתי על הריצפה (באופן מטפורי כמובן כי קצת קשה להישפך ועוד על ריצפה של אוטובוס). "זה לא מצחיק!!!!" הוא צעק ונעמד בקושי רב במקום "הציבו אותי לעקוב אחר בוריס יגוסלביצקיס המואשם בהעסקת קטינות ומואשם בהעסקת זונות ו..." הוא לא סיים את האישומים כי באותו הרגע דני שפך שוב פעם מים , ולא לא עלי אלה על הזקנות שישבו מאחורה והקשיבו לכל מילה שהוצאנו. "סללללללליחה" הוא צחק להם בפנים. "אז אם אתה עוקב אחריו....מה אתה עושה כאן איתי? ולמה הסעת אותי לבית ההו?" שאלתי מנסה להתעלם כמה שיותר מהצחוק המתגלגל של דני. "בואי רק נגיד שאני חייבת לחברה האלה טובה,ואני כאן עכשיו מכיוון שיש לי מידע לגבי בוריס,וגם כי אני מחוייב לעקוב אחריך 24 שעות ביממה" הסתכלתי עליו במבט של 'WTF?' והוא החזיר לי מבט של 'FTW?' ובסופו של דבר אמרתי "מה זאת אומרת עוקב אחרי 24 שעות ביממה?" , "זאת אומרת שאני מחכה מחוץ לבית עד שאני רואה אותך יוצאת,כשאת יוצאת אני עוקב אחריך." "אז אם אתה עקבת אחריה..." ציחקק דני "אז איך לא ראיתי אותך?" "כי עקבתי גם אחריך גאון!!!!" הוא נהם. "עצירה ראשונה 'קינג סרייט'" נהם הנהג במקרופון. הזקנות שישבו מאחרי ירדו בהקלה אני חייבת להגיד,דני נופף להם לשלום בדיוק לפני שהאוטובוס החל לנוע שוב. אם לא היינו מרוכזים כל כך בעצמינו אולי היינו שמים לב לאיש שעלה באותו הרגע לאוטובוס,אולי היינו שמים לב למזוודה שבידיו,אולי היינו שמים לב שהוא אומר לעצמו תפילות, ואולי היינו שומעים את התקתוק הגורלי. אבל מכיוון שלא שמנו לב, ומכיוון שהאוטובוס כבר החל לנסוע לא הייתה לנו שום דרך לעצור את זה. וכן חמש דקות לאחר מכן נשמעה צווחה ולאחר חילופי מבטים ביני ובין דני,מחזיקים ידיים, האוטובוס התפוצץ.

JuSt My LuCk

New member
אני לא חולת נפש ../images/Emo11.gif ואני הסברתי לך גם למה ../images/Emo3.gif

Sivan McFLY

New member
נכון... את לא לגמרייי חולת נפש..

יש לך קצת הפרעות, בעיות... שריפות של תאי מוח חיוניים... קיצר את פסיכית

שוליטה

New member
אמא'לה!!!

אין מילים בפי חוץ מזה שאני עכשיו יושבת מול המחשב עם פה פתוח.... אני ממש במתח! טמטמטמטם...

just orr

New member
../images/Emo2.gif

או מיי גזר. אני לא מאמינה. איזה מזל שמחר יהיה את ההמשך... לא יכולה לחכות!!!!!!!1 אעאעאעאעאעאעעעעע!!!!!!!!@#$%^&*&#@ חיח איזה חמוד דני איך שהוא צוחק XDDD אני כלכך מדמיינת את זה.

Charley XD

New member
../images/Emo2.gif @%$&)I)&%$##!&)I*&*$@@^*%#

את מטורפת .... לא שפוייה !!! למה את עושה לי את זה??? לא יכולה לחקות למחר !! את לא בסדר לא עושים כאלו דברים !!!!!!! בקיצור אני בשוק ... ואהבתי ביותר למרות שאת משוגעת !!

Lex 1

New member
../images/Emo11.gif

מה זה???!!! חחחחחח בשוק מטורף, פרק חדש, מהר.
אבל אהבתי.. חחח דני.. ><

m i c k e y 15

New member
מה פיצוץ??? שום פיצוץ שמיפוץ../images/Emo11.gif תשני../images/Emo7.gif

לא לא..אני כבר מדמיינת..אותם..מתים XD עוד עוד

Yu vi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאת לא נורמלית../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

מה פיצוץ ?!
לאלאלא
אוווח אני לא יכולה כבר לחכות למחר ];

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואטפאק?מה פיצוץ??@לאאאאאאאא ;[

אאאאאאאאאאאאאאא אני לא יכולה לחכות למחר !!!!!!!!!11111111

m o r 1 0 2

New member
דיר גאד../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif....יא מטורפתת../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

פיצוץ...די עד לפההXD כרגיל אני במתח בלתי רגיל!!! אחלה פרק וחלה מתח

roni poynter

New member
WWWTTFF??!! פיצוץץץ

OMG...רק ששפחד לא ימותת אויייי!!! אחלה פרקקקקקקקקק!! כרגיל אני קוראת קבועה שלךך!! ובאמתת היה קשה שלא פירסמת ביוםם חמישיי!! אבל היהה שווה לחכותתתת!! יאללה מה קרה אינ מחכה לפרק הבאא..אעאעאעא

למעלה