bubble wrap עונה שניה

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifbubble wrap עונה שניה../images/Emo221.gif

אוקי את העונה הזאתי היא קצת שונה בסגנון מהעונה הראשונה אני מקווה שבכל זאת תאהבו
פרק 1 חודשיים וחצי עברו מאז אותו יום שמקפליי באו להפתיע אותי בבית ספר. מה שקרה מאז.... אני לא יכולה אפילו לדבר על זה. שום דבר כבר לא אותו הדבר. אני כבר לא אותו הדבר. מדהים כמה בן אדם יכול להשתנות בחודשים וחצי. את השער החום החלפתי לבלונד,את הסגנון הפאנקי שלי החלפתי בחצאית קצרה שמראה את כל התחת ובחולצת בטן שאפילו לבטן היא לא מגיע. איך זה קרה לי....אני לא יודעת. הכל נראה כל כך מושלם באותו יום שבו ניצחתי,ביום שבו שוב הייתי עם דני. מאז סיימתי כבר בית ספר,חזרתי לאנגליה בלווית עינב שהיא ודאגי היו בלתי נפרדים מאז אותו היום שבו הכרתי ביניהם. נשף הסיום המחודש (שבא בשביל לפצות על הקודם) היה מדהים. דני שוב שר בשבילי ואני התרגשתי בדיוק כמו פעם. אבל ג'ניפר, הכל התחיל ונגמר בגלל ג'ניפר. האובססיה שהיא פיתחה לדני....האובססיה שהיא פיתחה כלפי הרצון העז להרוס אותי. אובכן היא הצליחה בזה אני חייבת לומר. היא הרסה את החיים שלי ואת כל מה שהיה ביני לבין דני. אני רואה אותם כל יום אתם מבינים, במכונית החדשה של דני נוסעים בכביש המהיר. הוא מפורסם עכשיו, הרבה יותר מאז. הם הוציאו אלבום. והיא נדבקה להם לתחת. אני לא מאמינה שהאמנתי לה, אני לא מאמינה שבאמת חשבתי שהיא נרגעה כבר,אבל אחרי חודשיים של אשפוז בבית חולים פסיכיאטרי...הייתי בטוחה שהיא בסדר. היא עבדה עלי ובגדול. אבל איך היא סחבה אותו את זה לעולם לא אדע. כמובן שהיא יכולה להשיג כל מה שהיא רוצה, את זה היא כבר הוכיחה לא פעם. ושוב עכשיו כשאני עומדת בבגדים הללו ובשער הצבוע והנעלי הפלטבורמה הלבנות שמגיעות על לברכיים והגרביוני הרשת השחורים,ראיתי אותו שוב. נוסע לאיתו במכונית האדומה שלו הוא הסתכל עלי. אבל לא נראה שהוא זיהה אותי . הוא התמקד בי כמה שניות ואז המשיך לנסוע. ראיתי אותו צוחק מאיזה בדיחה שג'ניפר סיפרה לו. ועלה בי גל חם של שנאה גל חם של חשק לרוץ אחרי המכונית ולצעוק על דני "למה אתה משאיר אותי פה!? למה אתה לא מציל אותי?!למה אתה לא זורק אותה מהמכונית אחרי כל מה שהיא עשתה לך ?! אחרי כל מה שהיא עשה לי!?" אבל התאפקי. ידעתי שאם העשה כך... עונשי יהיה חמור ביותר.

Sivan McFLY

New member
מהמהמה?? רגע רגע..

אאאאעעע מה למה איך מתי מה קרה???? הכל לא אמור להיות בסדר?? מה היא כבר עשתה הכונפה מפילת מנורות הזאת?? נווו עדי עודדדד נ.ב- ממש יפה! אבל עצובב

butbut

New member
אבל איך אפשר לשכוח בנאדם בחודשיים וחצי?><?...

אולי תשימי עוד פרק=]]

JuSt My LuCk

New member
חחח הוא לא מזהה אותה כי היא נראת ממש שונה כבר

היא שינתה את כל המראה שלה . ועוד פרק ביום שני
חח

MoVe AlOnG

New member
מהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהממהמהמה???????

ווואוווו מה זה הפרק המפתיע הזה?????? פרק מעולה.אבל עצובי =[ גם כן הג'ניפר המעצבנת הזאת. מחכה להמשך ^^

The Psycho Girl

New member
מה מה מה מה מה !?

צעד אחד אחורה *קוראת את זה שוב * וואו ! מה קורה פה ? בכל מקרה ממש יפה כתיבה יפה

JuSt My LuCk

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo140.gif

הסבר: (אם את צריכה
) עברו חודשיים וחצי וג'ניפר סידרה אותה ובגללה נדפקו לה החיים -(הסבר מלא בפרק הבאה
) ועכשיו ג'ניפר עם דני וכאילו עדי כבר לא אותו דבר היא נראת שונה לגמרי וכן החיים שלה בזבל

The Psycho Girl

New member
חחח הבנתי את זה

לא הבנתי איך זה קרה נכון שאת תגלי לי לפני כולם ? נכון
נכון !!!!!! חחח אל תשימי לב יותר מידי קולה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכבר הספקתי להתגעגע :)

ממש יפה, אני אוהבת את הכתיבה שלך ^__^

m i c k e y 15

New member
תגידו לי בבקשה....

מה היא חשהההההההההה?!?! הג'ניפר הזאתי! ..שככה היא לקחה את דני... לא הבנתי איך הוא נהפך לשלה בכלל חחח אני הייתי זורקת לו משו על המכונית חחחח כדי שישים לב! וזה אחלה דבר לעשות מייקאובר חחח

Lex 1

New member
יופידוו! עונה שנייה!../images/Emo6.gifטחח אל תשימו לב אלי../images/Emo11.gif

טוב אני עדיין בשוק. מה זה אמור להביע?! ביץ' הג'ניפר הזאת אה? טוב לסיכום נהנתי מאוד מהפרק הראשון הפכת את עדי לפאקצה רשמית? חח הכיצד זה קרה? מחכה לפרטים נוספים והמשך מעודד ומשמח יותר, בטוחה שתהיה עוד עונה מעולה!

מה?!!?

קודם כל -ייייייייאאא יש עוד עונה!!!! אבל איך הוא עכשיו עם ג'ניפר בענה הקודמת הכל היה כל כך שמח דמיינתי פרחים וציפורים!!!! אהההההההההה אני במתח עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד!

למעלה