JuSt My LuCk
New member
../images/Emo221.gifBUBBLE WRAP פרק 21../images/Emo221.gif
טוב מסתבר שיש עוד 4 פרקים עד לסוף
והפרק הזה מתחלק ל-2 חלקים XD ובגלל זה אני לא מפרסמת היום 2 אני אפרסם ביום חמישי 2 כדי לא להרוס לכם
(אני שוב מצטערת שלא פרסמתי!!!!!! ) טוב אז תהנו
פרק 21 צעדי ריצה ,צעקות,דם ,סכין מונח בצד שני אנשים פגועים,אחד קשה השני קל. בכי עז נשמע,צעקות כעס והמון כאב נראה. הכל נראה כמו סיוט נוראי,אך הוא היה אמיתי. "דני!!!!!!!!" צעקה נערה נאבקת בכוחות הביטחון כדי להגיע לאחד הנפגעים. "עדי דיי,הוא יהיה בסדר!" אמר אחד מהגברים שעמדו בקהל. "לא!!! הכל בגללה !!!" הנערה המשיכה להאבק. האמבולנס העמיס את שני הפגועים,הנערה עלתה לאחד האמבולנסים.עיניה אדומות מדמעות. היא אמרה משהו לחבורת גברים שהיו עימה והדלתות נסגרו. בבית חולים ישבו האנשים הללו מחכים. שעה עברה,ועוד אחת ועוד אחת אחריה כל אחת נראתה יותר ארוכה מהשניה. לבסוף שש שעות אחרי התקרית יצא איש לבוש בחלוק לבן,הוא נרא שחצן,סתם עושה את העבודה שלו.הוא לא מבין כמה כאב יש בכל אדם,הוא לא מבין כמה אנשים תלוים בכל מילה שיוצאת מפיו. הוא התקרב לעברם. "מה שלומו דקטור?" שאל בחור גבוה עם שער בלונדיני וסנטר בולט. ********* 12 שעות לפני כן. ******* "דאגי טום מה אתם עושים פה?!" קראתי בפליאה כאשר הסתובבתי לראות מי עומד מאחורי. "לא באמת חשבת שניתן לך ללכת ככה נכון? עוד כשבוריס מת למצוא אותך אחרי שברחת לו ככה מתחת לאף" "מה הוא עדין מחפש אותי!?" אמרתי בבהלה. "מסתבר..." אמר דאגי בנימה עייפה. ישבנו ככה אחד ליד השני מצופפים על ספסל וחושבים,ישבנו ככה לא יודעת כמה זמן,אבל השמש כבר שקעה וכוכבים התחילו לזרוע את השמיים. "אז...." אמר הארי "אז..." אמר דני "אז...." אמר טום "אז...." אני אמרתי "אז.....תגיד הארי מה עם הפריחה הזאתי שיש לך בתחת הצלחת כבר לטפל בה?" אמר דאגי בציניות "למה דאגי אתה מתגעגע אליו?" אמר דני וצחק בעוד דאגי קפץ עליו והתחיל להחטיף לו "בחיי דאגי אתה מרביץ כמו מעודדת!" אמר דני למרות שהיה מלא בסימנים אדומים. "או כן?!" אמר דאגי והרים אגרוף "אולי תרגעו כבר?!?!?!?" אמרתי בכעס וקמתי מהספסל "מה יש לה?" שמעתי את דאגי שואל את האחרים. התרחקתי מהם לעבר ספסל אחר,עדין יכולתי לראות אותם,ידעתי שהם רואים אותי.אבל הם ידעו שאני צריכה קצת זמן לבד. "עשית לי הרבה מאוד בעיות בזמן אחרון....ג'ולי"
טוב מסתבר שיש עוד 4 פרקים עד לסוף