Bubble wrap פרק 22 ואחרון

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBubble wrap פרק 22 ואחרון ../images/Emo221.gif

בדיליי של יומיים אני שמה את הפרק האחרון לעונה ... את העונה השניה אני אשים.... מתי שאתם תרצו XD רציתי להגיד תודה לכל מי שקראה את הפיק שלי ותודה לכל התגובות שלכם
זה ממש נחמד מצידכם ואני ממש שמחה שאהבתם את הפיק
מקווה שתהנו מהפרק האחרון
המעריצות שהתאכזבו מהידיעה שהספורטאים הם לא באמת מקפליי צעקו בקול חזק ורועם. הסתובבתי לאט לאט ואז ראיתי אותו , הוא עמד שמה שלצידו דאגי טום והארי. רצתי אליו ,חיבקתי אותו,נישקתי אותו... זאת הייתה הנשיקה הכי מתוקה והכי נפלאה שאני בטוחה שאפילו לסינדרלה או לשלגיה לא הייתה אחת כזאת. "התגעגעתי אליך...."הוא אמר לי אחרי שניתקנו. חייכתי אילו.. לא היה צורך במילים. היה צלצול לסיום ההפסקה, לאף אחד לא היה אכפת. המעריצות צרחו,ג'ניפר והחבורה שלה בכו והספורטאים היו בשוק. "הארי! דאגי! טום!" קראתי "התגעגעתי איליכם!!!" חיבקתי אותם. "ברור שהתגעגעת אלינו!" אמר דאגי בנימה צינית שלמדתי כל כך להכיר. "אתם עשיתם את כל זה?!" שאלתי בהפתעה. "כן! היינו פה מאתמול אחרי הצהריים" אמר הארי "אבל אתמול דיברתי איתכם! התקשרתי לבית שלכם! איך עניתם לי?!" "אמ...נכון ג'יימס?" אמר טום "כן" "הוא מחכה אותי ממש טוב" "אז?" אמרתי למרות שכבר התחלתי להבין. "אז קבענו שאם הוא רואה את המספר שלך על הצג הוא מתחזה אלי ואז הקלטנו את דאגי ואת דני והוא היה צריך רק להשמיע את הקלטת." "ועשיתם את כל זה בשבילי?" שאלתי שוב בהפתעה "ברור!" עכשיו דאגי אמר וראיתי את דני מחייך לו בצד מבויש קצת. "טוב אז אנחנו נעלה שניה לבמה לשיר משהו ואנחנו כבר חוזרים" דאגי אמר עם מבט קצת מדאיג. הם עלו על הבמה ודאגי קרא "זהו השיר שהבטחתי לג'ניפר שאני אכתוב בשבילה (היא נראתה מרוצה) באותו היום שהיא אמרה שלא נגיע לכלום (הקהל צעק בוז , החיוך של ג'ניפר החליק מפניה) השיר הזה נקרא SILENCE IS A SCARY SOUND! והם שרו וניגנו במרץ. אחרי שהם סיימו לנגן הם ירדו מהבמה. הכרתי לדאגי את עינב. שניהם היו דיי בישנים עד שהייתי צריכה לערוך את ההכרות במקומם. בזמן שהם התחברו להם הלכתי לדני. לא האמנתי שאני באמת איתו , שהוא באמת כאן! חיבקתי אותו והתחלנו לרקוד לצליל הצרחות שמסביב שגם אחרי שעה לא נפסקו ולא האמנתי כמה מזליסטית אני.

Lex 1

New member
אאאווו! ../images/Emo7.gif

כל כך עצובה שנגמר... פרק מרגש במיוחד ציפיתי שייגמר בצורה משמחת
אהבתי מאוד!

יאיייי!!!!!

אהבתי את הרעיון של ג'יימס XD איזה אדיר!!! הפרק הזה כל כך עצוב אבל כל כך משמח! סופסוף ביחד!! :) עבודה טובה. טל

butbut

New member
וואו!מהמם=]חח את הכנסת את ג''יימס=]

גם אצלי הוא נמצא בתור תפקיד אורח=]

butbut

New member
כן חח..אני רוצה להעלות אותו מתישהו

אם יתנו לי=]

einavsinder

New member
הסיפור

למרות שכבר אמרתי את זה אולי אלף פעם, אז לפי דעתי הסיפור שלך יכול להתפרסם בחו"ל והוא יפה בטירוףףף! אני מתהההה עליך ואני באמת מקווה שתהיה עונה שניה. ותודה שהכנסת אותי

JuSt My LuCk

New member
עינבו'ש אני חולה עליך! ../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo6.gif

ואת יודעת שהסיפור הזה נכתב לכבוד יום ההולדת שלך ;) חחח

McFly rullz

New member
ואוווווווווווווווו!

זה היה מ--------------ה---------------מ---------------ם-----------! ממש!!!!!!! כל הכבודד לך!!&^%# ממש אהבתי את הפיק הזה!!! עוד עונה עוד עונההה

m o r 1 0 2

New member
וואו סוף מקסים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כל הכבודד.....אהבתי מאוד ת'פרקק
מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה

M C F L Y 1

New member
איןן לי מיילליםם ..

וואאו איזה מתוקים הם
ובמיוחחד דני בווי 3> הפנפייק > מרגש , מקסים ונוגעע
אפילו גרמת לי להזיל דמעה :]] עונה שנייהה > מ ה ר !!

למעלה