Bubble wrap פרק 23

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBubble wrap פרק 23 ../images/Emo221.gif

אני יודעת שאתמול היה היום שלי... אני מצטערת שפרסמתי היום אבל האינטרנט שלי נדפק ורק היום תיקנו לנו אותו.... אני מצטערת
טוב בכל מקרה אנחנו מתקרבים לסוף... וטוב רציתי להגיד לכן תודה שאתן קוראות את הסיפור שלי ותודה על כל התגובות אני ממש מעריכה את זה
אז תהנו
דני קפץ על בוריס שבדיוק הסתובב עם גבו אליו. בוריס נפל על הריצפה. דני תפס בחוזקה בפרק ידו של בוריס והוציא ממנה את הסכין. הם זזו כל כך מהר שכמעט ולא הצלחתי לעקוב, דאגי עמד לידי תופס אותי באחיזה רפויה כאילו שכח היכן הוא. "טוב התקשרתי למשטרה הם אמרו למנוע פציעות ודברים כאלה עד שהם יגיעו...." אמר טום "אחי... אני חושב שכבר מאוחר מדי לזה" אמר דאגי בקול קצת משועשע... בנים,נהנים מכל דבר. "אולי תעזרו לו!??!?!!?" צעקתי בהיסטריה כאשר דאגי ובוריס המשיכו להתגלגל על הריצפה כאשר דני אוחז בסכין. "צודקת!" הם אמרו ונעלמו לכמה שניות, בסוף הם חזרו עם דלי מים והחלו לשפוך אותו עליהם. "מה לעזאזל בנים?!" צעקתי, כמובן שהמים רק הרתיחו את בוריס ואת דני והם נלחמו ביותר אגרסיביות. כעת כבר היה אפשר לשמוע את הסירנה של המשטרה. "אז קראתם למשטרה אה?!" צעק בוריס מעבר לאגרופיו של דני. "כן אז מה אתה הולך לעשות עם זה?!" שאל הארי בציניות. "את זה!" אמר בוריס והוציא עוד סכין מהכיס ותקע אותה בבטנו של דני שניסה בכל כוחו להאבק. "איה!!!" צעק דני ושטף של דם זרם מפציעו. "דני!!!!!!!!!!!!!!!!"צעקתי ורצתי לעברו ובדיוק לפני שהגעתי אליו הרגשתי משיכה, סובבתי את ראשי וראיתי את הארי אוחז במותני. "הארי עזוב אותי!" צעקתי בכעס ונאבקתי בו מתבוננת בדני מסתובב על צידו ובבוריס שעל פניו התנוסס מבט של ניצחון. "יא #@$#%$^%&^%*&^$%%^#$%@%$#$$##^&%....." שטף של קללות זרמו מפי לעבר בוריס. בוריס רק צחק וצחק בלגלוג. לפתע דני התרומם על ברכיו לקח את הסכין ותקע אותה באיזור הצלעות של בוריס. בוריס בעודו צוחק נפל על הריצפה והחל גם הוא לדמם. המשטרה הגיעה והחלה ישר לתחקר אותנו לפתע הם הבחינו בדני ובוריס שניהם כעת מחוסרי הכרה. "כאן ג'יימס אני צריך נט"ן לשני פצועים דחוף בפארק מידנייט בבקשה עבור" אחד השוטרים אמר במכשיר הקשר "בדרך, עבור" אמר קול נשי מהצד השני. שני אנבולניס הגיעו למקום, הם לקחו את דני ואת בוריס, התקושרת הגיעה גם כן ואנשים הצטופפו לראות יותר טוב את המחזה הנורא. עליתי לאנבולנס לצד דני, צוות המטפלים עבד במרץ וניסה לייצב אותו עוד לפני ההגעה לבית החולים. כאשר הגענו שלחו אותי לחדר ההמתנה אליו מיהרו להגיע השאר. חיכינו שם במתח שעות על גבי שעות עודדנו אחד את השני ואמרנו כל הזמן "יהיה בסדר". לפתע הרופא יצא "מה שלומו דוקטור?" שאל טום בשקט "אני מצטער לומר ש... איבדנו אותו.

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo7.gif ככה את רוצה להרוג אותי? ... אבל ...

אם אני אמות איך תדעי את הסוף?
חחחח

l i t a l 369

New member
יש לי הרגשההה ש..

הרופא חושב שהם מדברים על בוריס, ודני בעצם בסדר.... בערך :\\ D:D:D:

The Psycho Girl

New member
את סדיסטית ברמות מטורפות !

זה מדהים אבל קצר !!! ( קולות מחאה ברקע ) מה דני עשה לך רע ? נו אז מה אם הוא לא מחליף חולצה אף פעם זה לא סיבה להרוג מישהו!! מה את ג.ק רולינג ?!

m o r 1 0 2

New member
אם דני מת,אני מפסיקה לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

גאשש הלוואי באמת שהרופא מדבר על בוריס!! איזה מתח,אני מכורה לפיק הזה
יש לך כתיבה מדהימה,מושלמת!! באמת,את יכולה להיות סופרת

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif

אוקי אוקי אוקייי #@%#%&^$&^%*^%*%^ היית צריכה לראות את הפה שלי כשקראתי את השורה האחרונה XD את משוגעת!??!!? [אבל ישלי הרגשה שהוא יחזור לחיים >_< ואולי לא
]

Yu vi

New member
%&$%&#../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

אאאאאאאאאאא את לא נורמלית!! [למרות שישלי תחושה שהרופא לא התכוון לדני בכלל. אהמ.
] אני רוצה כבר לקרוא תפרק הבא$@%$# אעעאעא זה לא הוגןןןן אני במתח

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif אספרגוס יא חתיכת פסיכית!! *)&%$%#^#$

^*&$%^#$%@#%@!#*&*)*_+&*&^&*%^$@#@#@%&)^&)(*+()*U)^*&%%#$@@# תגידי לי.. את.. את..חולה???!!!!!! נוטשים אותך למעט זמן ואת מתחילה לרצוח דניים יפים שמגיע להם לחיות ואם הם מתים אני ישר חותכת תורידים???!! אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעע גאד דאמעט יא חתיכת סאדיסטית!!! את פשוט מנסה לרצוח אותי! זה הקטע שלך! הא! הבנתי
*מחטיפהלעצמיסטירותבנסיוןלהירגע*

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifגוד לורד!!!!!!!!!!!!!!מזה אמור להיות?!!?!?

בבקשה תעשי שזה יהיה רק חלווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אמאלההההההה למה דני למה

mcfly danna

New member
את גורמת לכל הפורום התקפי לב...

דני בסדר נכון?!?! יואו אני צריכה כאפה וירטואלית דחוף.. זה מדהים... ובגלל שלא כתבת הרבה זתן אנחנו רוצות עוד פרק... חחח סתם.. יאללה כבר פרק הבא...

Charley XD

New member
מה ???? #%%$@

משוגעת ... !! לא עושים לי דברים כאלו וגם לא לדני !! את נורמלית ? לא !! עכשיו עוד פרק... זה לא טוב להשאיר אותי במתח... אוהבת כמו תמיד ...

את רוצה להרוג אותי../images/Emo2.gif

כאילו לא מספיק לך את דני.... את לא יודעת עד כמה אני מחכה לפרק הבא....

butbut

New member
לא.

הוא של שתינו.. הוא במעגל שלנו..יחד עם דאגי-שהוא בשמרטפות אצליXDD

למעלה