BUBBLE WRAP פרק 27 חלק ב ואחרון

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo221.gifBUBBLE WRAP פרק 27 חלק ב ואחרון../images/Emo221.gif

ארוך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
אני גאה בעצמי ! חעחעחעחע פרק 27 חלק ב' : לחדר נכנסו שלושה שוטרים גבוהים ושחורי שער, על פניהם התנוסס חיוך חושף שיניים וידיהן הותמנו בתוך כיסיהם. "כן" אמר טום והחל ללכת לקראתם. " תפוס את שלושתם וקחו אותם לתחנה אנחנו נבוא יותר מאוחר להסביר לכם למה" "אממ טום לא כדאי שנגיד להם עכשיו?" שאלתי עדין קבולה בחיבוק חזק עם דני. "לא,אני חושב שכדי שנחכה עד שהם יהיו מאחורי סוגר ובריח" ,"טום המשפט לא הולך ככה!!!!" צעק דאגי מהקצה השני של החדר, "הייי את! כן כן את הפקאצה שברמזור האדום!" הוא צעק מעבר לחלון. "דאגי אולי די כבר?" אמר הארי שנכנס לחדר ביאוש "זה בסדר קחו אותם" הוא אמר לעבר השוטרים. הוא הרים את אחד הכיסאות שנפלו על הריצפה בזמן הריב שלי ושל ג'וליה והתיישב עליו מתנשף. "מה הבעיה אחי?" אמר טום בדאגה, "למה אתה חושב שיש בעיה?" ענה לו הארי בכעס. "בוא נראה.. אולי בגלל שאתה כל כך לבן שיכולים להתבלבל ולחשוב שאתה קיר... או אולי בגלל שאתה רועד כמו לא יודע מה.. ואולי אבל רק אולי בגלל שאתה עצבני כמו איזה מרוקאית שגילתה שהבעל שלה בוגד בה עם שלושים גברים בו זמנית" אמר דאגי. באותו רגע הרגשתי כאילו משהו חונק אותי, משהו שחייב לצאת ומהר... ולפתע הוא יצא. גל צחוק משוגע שאם מישהו ישאל אותי עליו אני מייד אכחיש. בחיים שלי לא צחקתי ככה, עם נחירות וזה... ואז אחרי שצחקתי כולם צחקו, לא מדאגי ממני! "איי אייי עדי אל תעלבי אנחנו לא צוחקים ממך אנחנו צוחקים עליך " אמר דאגי וחשב שזה מעודד אותי. "אוי דיייי" אמרתי ותמנתי את ראשי בתוך חזהו החשוף של דני שרטט מרוב צחוק. "ומה אתה צוחק?!" צעקתי על דני כשהתקפי הצחוק עדין לא חלפו. "שמעי מה זה שווה חברה לא מצחיקה שאפשר לצחוק עליה ככה?" הוא אמר וכבר היה אדום מרוב צחוק. "בחורים.. אוי סליחה בחורות... אוי סליחה נו אמממ אנשים ונשות אני מצטער להפריע אבל..." נכנס אחד השוטרים ועל פניו הבעה של בהלה והפתעה. "מה קרה ג'ורדן?" שאל דני ,"טוב הן.... הן..ברחו דני ..אני מצטער! לא התכונתי לשחרר אותם אבל... שמע זאת אשת הנשיא! היא אמרה שהיא תוכל להפוך אותי למליונר! אתה יודע שאני צריך את הכסף הזה..." "אוי ג'ורדן... הכל על כסף נכון?" אמר טום בייאוש והתקדם לעבר ג'ורדן. "טום מ..מה אתה עושה" אמר ג'ורדן בחרדה והלך אחורה ונתקע בקיר,לפתע מנורה נפלה והוא איבד את ההכרה. "אוי נו מה הקטע עם המנורות האלה!?!?!?!? תמיד כל האקשן הולך בגללן..." אמר דאגי ורץ לבדוק מה שלום ג'ורדן. "טוב הוא לא הולך להתעורר בזמן הקרוב כדי שתזמין רופא לכאן דחוף" אמר דאגי לעבר טום שסימן להארי ללכת. בעוד הארי יוצא מהחדר טום תפס את מקומו. "טוב בחורים אהה ובחורות מה אתם אומרים?" אמר טום בקול חזק שהדהד בחדר. **אחרי שבועיים*** אישה זקנה החלה לחצות את הכביש, האור ברמזור ההולכי רגל היה ירוק,מה שכמובן אומר שהרמזור אצל המוכניות היה אדום. מכונית אדומה עם גג פתוח נסעה במהירות של מאה חמישים קמ"ש ואפילו לא הראתה כוונות להאט. האישה הזקנה הייתה בחצי הדרך כשזה קרה, המכונית דהרה,אנשים צרחו וקיללו כאשר הפכו כמעט לז"ל בגללה. המכונית כבר כמעט פגעה באישה כאשר איש מסתורי משך אותה מהמדרכה. "מה אתה חושב שאתה עושה?! חוצפן! חוליגן!" צעקה האישה הזקנה והחלה להכות את האיש המסכן עם תיקה. "הי הי תרגעי הרגע היצלתי אותך! ולא חבל להרוס חיקוי כל כך טוב של פרדה? תפסיקי להרביץ לי!" "זה לא חיקוי !"אמרה האישה וחיבקה את תיקה. "מי אתה?" היא שאלה לעבר העניים הכחולות והשער הזהוב. "אני דאגי, והרגע שתי מטורפות ניסו לדרוס אותך." "למה?" עיניה של האישה נפערו בבהלה. "כי את קרובת משפחה של דני..." "נו ברור שאני קרובת משפחה של דני! של מי אני אהיה אם לא של דני! רגע... איזה דני?" היא שאלה בבלבול. "דני ג'ונס גברתי..." אמר דאגי מיואש. "אהה... נו ברור...ולמה שהם ינסו לדרוס אותי בגלל זה יקירי?" היא שאלה במבטא בריטי כבד. "בגלל ש... טוב את יודעת מה אני אספר לך את כל הסיפור.. גם ככה את בטח תשכחי אותו אחרי שניה.." הוא מלמל יותר לעצמו מאשר לה. וכך דאגי התחיל לספר לה את הסיפור .."ואז ג'ורדן המפגר הזה שיחרר אותה ואת ג'ניפר ועכשיו בשבועיים האחרונים הן רק מנסות לפגוע בנו בכל דרך אפשרית! רק חסר עכשיו שהן יביאו רוצח שכיר..." "כבר לא חסר יקירי" היא אמרה והוציאה אקדח מתיק המזוייף שלה.

JuSt My LuCk

New member
חלק 2 של הפרק XD

דאגי התעורר בצרחות וקלט שהוא עדין בבית חולים,עברו רק חמש שעות מאז התקרית והוא הצליח באופן מוזר ביותר להירדם כשרגליו על טום,ראשו על הארי וידיו על עדי. "מה מה?!" קפץ טום בבהלה, "כלום סתם חלום רע.." אמר דאגי ושפשף את עיניו "תחזור לישון." "נראה לך ? אני לא יכול לחזור לישון עכשיו.... בקושי הצלחתי להירדם עם הרגליים שלך על הבטן שלי ועם הרגליים של הארי על הראש שלי... אני מתפלא שאני בכלל מסוגל לדבר אחרי זה.." "חחח טוב.. אז אתה חושב שהתוכנית תעבוד?" "כדי שהיא תעבוד..." אמר טום והלך לעבר השולחן שם הם שירטטו את התוכנית על טישו של בית חולים והתוכנית נראתה יותר כמו סדרת ילדים מצויירת באופן מוזר ביותר (מהסוג של עיגול בתור ראש קו בתור גוף ועוד קווים בתור ידיים ורגליים) . בבוקר למחרת כאשר כולם התעוררו ומצאו את דאגי וטום משחקים איקס עיגול בפעם המליון מאז שעברו על התוכנית שוב. "יאללה לעבודה.." אמר דני וקם מהמיטה בכאב. "אתה לא זז לשום מקום!" אמרה עדי ודחפה את דני בעדינות למיטה בחזרה. "נו עדי אני צריך לעזור! אחרי הכל.... הכל באשמתי.." "אתה יודע מה? אתה יכול דווקא לעזור לנו,אבל אתה צריך להישאר עדין במיטה." אמר הארי וקרץ לטום שהעביר קריצה לדאגי שהעביר קריצה לאחות שבחוץ אבל לא בטוח שמאותה סיבה... *****אחרי שעתיים(באמת אחרי שעתיים)*** "זוזו!!!קוד כחול קוד כחול!" צעק טום ורץ עם האלונקה של דני (כשדני עליה) "מה זה לעזאזל קוד כחול?" סינן דני לטום בזמן שטום רץ מחוץ לבית החולים(מלווה בהמון המון רופאים ואחיות וכמה שוטרים). "אני לא יודע... זה הדבר היחידי שעלה לי בראש..." הוא סינן בחזרה. וכך הם הגיעו לפארק,טום עצר את האלונקה והחל לפשוט את החלוק "אוי טומי שלי בחיים לא חשבתי שאני כל כך אתרגש לראות אותך מתפשט ככה!" אמר דני וצחק בקול. "חעחע מאוד מצחיק דני קח ותחליף בגדים" אחרי רבע שעה הם תפסו מונית לטיימס סקוואר. "אתה בטוח שהן כאן?" אמר דני לטום כאשר הוא מביט סביבו. "כן, דאגי והארי טיפלו בזה.." "הנה הם!!!" אמר דני והצביע לעבר הקצה השני שם נראו הארי ודאגי רצים כמו מטורפים ואחריהם ג'ניפר וג'וליה. "ישר למלכודת" חייך טום. הוא ודני החלו לרוץ(עם הרבה צעקות כאב מדני) לעברם. "אוי אלוהים אם הייתה אישהי דרך להוכיח את האמת" צעק דאגי מעבר לאיזהשהו שיח. "אויייי תמיד ידעתי שהוא שחקן גרוע.. למה נתנו לו את התפקיד הזה שוב?" אמר דני בעצבנות לעבר טום. "אוף סתום כבר ותסדר את המצלמה כמו שצריך!" אמר טום כאשר דני הוציא מצלמת ווידיאו מהתיק. "אוי חמוד שלי... באמת אין שום דרך..." אמרה ג'וליה בעוד ג'ניפר גיחחה מאחוריה. "תזכירי לי שוב למה את עושה את זה?" אמר הפעם הארי. "אוי לא הספיקה לכם ההופעה שנתתי בבית חולים?! על כל הקטע עם זה שג'ניפר תקבל תואר עצולה וככה גם אני ובלה בלה בלה בלה להרוג הרבה אנשים בלה בלה בלה כולם סובלים מה לא הספיק?" "אמממ הארי אני חושב שהיא שיכורה" סינן דאגי בשקט "אני חושבת שאתה צודק... אבל בכל זאת זה הספיק. שוטרים!!!"צעק הארי לעבר הקצה השני. ואחרי חודש, כשג'ניפר וג'וליה עברו משפט(ונכנסו לכלא)..."אז זה הסוף של ההרפתקה אה?" אמר דאגי בעצב ולקח עוד בירה מהמקרר. "כן.. כנראה שכן..."אמרה עדי "סוף סוף לא נשמע יותר מג'וליה הזאתי... ומג'ניפר ..." "לא בעשור האחרון לפחות " חייך טום שבדיוק נכנס מחובק עם ג'ונה. "אוי משהו כאן מריח מצוין!"אמר דני שבדיוק נכנס גם כן לחדר מחזיק מתנה בידו. "מזל טוב קוף"הוא אמר לעבר הארי שישב ליד השולחן ביחד עם עינב ונתן לו את המתנה. "תודה שימפנזה" "חעחע לפחות אנחנו קרובי משפחה" דני קרץ לעברו ועבר לחבק את עדי. "אתה לא תקבל שוקולד אתה יודע צריך את זה לעוגה" היא אמרה כאשר שמה לב לאן ידיו של דני מתקרבות(לקערת השוקולד לציפוי). "אז כנראה שאני אצתרך להסתפק במשהו מתוק יותר לא?"הוא חייך בשובבות, "כנראה שכן" "איכסססס די!! אל תעשו כאן פוצי מוצי ! נו... תשכרו חדר או משהו נדוש כזה..." אמר דאגי והלך לנשק את עינב. "איכס דאגי ! יא מגעיל!!!" החלו כולם לצעוק עליו. "הי לי מותר לכם לא תסבלו בשקט!" הוא צחק "טוב אז עם כל השנה ההזויה הזאתי... אני חייבת להגיד שאני שמחה שהכרתי אתכם" חייכה עדי "אנחנו גם שמחים שהכנסת לחיינו שתי בנות משוגעות" אמר הארי בצינויות. "טוב יאללה ו... היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת להארי!"

Charley XD

New member
>< הזוי ... מאוד !

אבל יפה ... סוף מהסרטים >< וכן ... סוף סוף דני מלכתנו הקטנה ... תפסה את ג'ניפר הזאת >< וגם את ג'וליה ! פיק ממש הזוי ומצחיק
חבל שהוא נגמר ... תהני ממש ממש בהופעה ! כיף לך ...

m o r 1 0 2

New member
איזה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

הפיק שלך זה כמו פיק מהסרטים... ממש כיף לדמיין את זה בראש
הייתי מתה לראות את הסרט של הפיק שלך,זה היה יכול להיות מגניב
דאגי היה ממש מצחיק בפרק
אהבתי את הסיום,מומולדת להארי
אהבתי מאוד את שתי העונות כל הכבוד

just orr

New member
חעחע האם אני ראשונה? ../images/Emo3.gif

פחח, לא הייתה לי כותרת. ><" פרק ממש יפה DDD: סופסוף ג'ניפר וג'וליה נתפסו חעחע
מגיע להן XDDD ואחרי כללל הפרקים ההזויים האלה שנראו לי כמו סרט [מדהים, אני חייבת לציין ^^] יש סוף טוב!!! וקטעים מצחיקים!!! XDDDD איך אני שמחהה DDDD: אני ממש ממש ממש אוהבת את הפיק שלך
וחבל שהוא נגמר
אני אתגעגע לזה
אה ותהני בהופעה!!!!!!
DDD:

m i c k e y 15

New member
חחחח את אמורה לפרסם מחר אבל לומשנה

כי זה תורי עהיום
סוף סוף הם נתפסו המגעילות האלה!! שנאתי אותם כל כךךךך בכל מקרה הפיק היה ממש יפה, הזוי ומצחיק ברובו חחחחח ומה זה הייתי בשוק שההיא הוציאה תאקדח!! זה היה פרק מהסרטים
חבל שנגמרר

OneStepCloser

New member
נראה לי שהיא פירסמה היום..

בגלל שהיא טסה לאנגליה... היא עכשיו בטיסהDD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחח ../images/Emo6.gif הזוי זאת לא מילה

אבל אהבתי
אני שמחה שהיה סוף שמח!
בהתחלה לא ראיתי שיש חלק נוסף והייתי בטוחה שזה הסתיים עם הזקנה, דאג והאקדח. ><" מזל שלא. עצובה שהסתיים אפטר אול אהבתי את הפיק שלך
אה, ואממ תהני באנגליה

DoLi it is Me

New member
איזה סוף יפה ../images/Emo99.gif

ומצחיק XD והזוי O.O דיי קרעת אותי עם דאגי XD חח ס'חמוד מזל טוב גמלך על הסיום
ובאמת עוד 18 יום יומולדת להארי..

M C F L Y 1

New member
חחח אייזה פייק הזווי XD

וככה בדיוק אני אוהבבת אותוו
יייאא .. אייזה באאסה שנגממר :// אבל בהחלט בפרקים האחרוניים צחקתתי ברמות קשות !! מילה אחחת > דאאגי
הווא כזהה כאפפותת מתוק
פייק מקסים מקסיים מקסייםם
טנקס שהנעמת לי את הזממן

lovemcfly1

New member
:,( זה לא נגמר זה לא נגמר!!!! לא רוצה!! לא!!!

אני לא מוכנה! אני דורשת עונה שניה! הפיק יותר מידי מושלם בשביל להגמר!!

M C F L Y 1

New member
אהה ו ..

עד כממה שכוואב לוממר >> תההני הכי הכי הכי בעולם באנגלייה
תצלמיי כמו מטורפת ותחקקי טוב טוב את ההופעה כדי שנקבל את כ ל הפרטיים
טייסה נעייממה !!!

למעלה