JuSt My LuCk
New member
../images/Emo221.gif Bublle wrap פרק אהה...8../images/Emo221.gif
אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת שלא פירסמתי אתמול מקווה שאתם לא מעוצבנים
ואני ממש מצטערת שלא עניתי לתגובות שלכם אבל אני פשוט באמת נמצאת בלחצים ענקיים השבוע אני יוצאת ב-7 בבוקר מהבית וחוזרת ב-9בלילה וכל מה שאני עושה זה להיכנס לפורום ולקרוא את ההודעות פה פשוט אין לי כוח להגיב
סורי ... אז בקיצור אחרי חפירות רבות ומיגעות.... הנה הפרק!! (נ.ב --> אחרי שגם על זה חפרתי: מחר יום הולדת !!!!!
) ARE YOU RADY FOR THIS?
?...... XDDDDDD תהנו
הם בהו בי בפה פתוח בערך דקה עד שהפצרתי בהם להגיד לי על מה הם דיברו. "נו?!" שאלתי בקוצר רוח. "עדי את נראת נפלא!!" אמר טום "תודה" אמרתי "אבל אל תשנו נושא,תגידו לי איזו אמת" "עדי זה לא הזמן המתאים לספר לך,עדין" אמר הארי "הארי אתם הולכים לספר לי עכשיו את כל מה שאתם מסתירים ממני או שאני עוזבת" אמרתי בתקפות וקיוויתי שהם לא דווקא יקפצו על ההזדמנות שאני העזוב . "עדי אל תהיי כזו אנחנו רוצים לספר לך אבל זה לא הזמן המתאים!" אמר טום ורק דאגי ישב לו בוחש בשוקו (אנשים תפסיקו עם המוח הכחול שלכם !! ) "עד לפני דקה אתה ודאגי רציתם לספר לי את האמת אז נו.. אני פה אני רוצה לדעת!" "עדי..." פתח דאגי , הפנתי את מבטי אליו וקיוויתי שאולי הוא הקרן האור הקטנה שתסכים לספר לי. "הדבר היחידי שאנחנו יכולים לספר לך כרגע זה ש..." "דאגי לא!" אמר טום וקטע אותו באמצע. "מה?!" תקפתי את דאגי. "מה יש?!" הרגשתי דמעות זולגות מעיניי ומיהרתי לנגב אותם. "מגיע לה לדעת לפחות את זה ...." אמר דאגי "ככה או ככה היא תגלה את זה בערב ." "טוב" אמר טום שנראה רגוע יותר "ספר לה " "טוב עדי... היום בערב מתקיים נשף מסכות בבית של דני וג'ניפר..." "מה?!?!" קטעתי אותו "דני וג'ניפר גרים ביחד!?!??!" "כן" הוא אמר בעצב . "בקיצור היום מתקיים אצלם נשף מסכות לכבוד הסיליבסטר,אנחנו מבקשים ממך לבוא איתנו,אבל לא לחסוף מי את אם את מבינה אותי....את יודעת בסגנון 007" הסתכלתי עליו עושה תנועות עם הידיים שקצת הזכירו לי קונג פו , הסתכלתי על ההתרגשות שבו והתאפקתי שלא לצחוק , וכשהסתלכתי הצידה ראיתי את הארי צוחק צחוק אילם וטום נראה כאילו הוא בלע אבטיח שלם והוא מתאפק שלא לירוק אותו החוצה. "טוב" אמרתי צוחקת "נו עדי בבקשה!!!" אמר דאגי שכנראה לא הבין את מה שאמרתי "בסדר" ניסיתי מילה אחרת שאולי אותה הוא יבין "נו!! אהה אמרת בסדר אוקי " הוא הסמיק "באיזה שעה הנשף?" "בעשר וחצי הוא מתחיל."אמר הארי הבטתי בשעון , "מה!?!?! עכשיו 7 וחצי!!!איך אתם רוצים שאני אספיק להתארגן ?!?!?!? משוגעים!! אתם פשוט משוגעים שרק עכשיו אמרתם לי!! אני בחיים לא אספיק להתארגן בזמן!!!!" צעקתי בעוד אני רצה במעלה המדרגות שלי לכיוון החדר. "נשים...." שמעתי את טום ממלמל. חיפשתי בכל החדר מחליק שער שכמובן לא מצאתי "דאגי?!?!?" צעקתי מהחדר, "דאגי?!?!?!" צעקתי שוב "מה?" הוא עמד בדלת. "אהה אתה למעלה? " הסמקתי , "כן...מה רצית?" "יש לך מחליק שער? " שאלתי בתקווה "אממ כן" הוא אמר בחיוך ביישן והלך להביא אותו "תודה!" אמרתי וסגרתי במהרה את הדלת. החלקתי את השער , לבשתי שמלה מהממת שחשדתי שנקנתה לכבוד האירוע ונזכרתי את מסע מסיבת הסיום וממדידת מליון השמלות עם דאגי טום והארי. חייכתי לעצמי חיוך שובב.
אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת שלא פירסמתי אתמול מקווה שאתם לא מעוצבנים