המלצות

GnG17

New member
המלצות חדשות

הרבה זמן לא המלצתי פה על דברים גם כי לא היה לי זמן (צבא) וגם כי לא היה לי חומר חדש. the drill - the drill works [tomer maizner remix].mp3 עוד גירסא לשיר החרוש ביותר ב 2005 לדעתי אחת היפות. Liz Mcclarnon - Woman In Love (Tomer G. Remix).mp3 תומר חוזר ברימקס מטורף שווה ביותר. Adam Y and Dor Melody ft. Renana - Fame (Radio Edit) עוד אחד מבית היוצר של אדם ורננה. שלא ייגמר לעולם. Amir.M & Gal.M Feat. Luz Divina - In Your Eyes (Club Mix 2006).mp3 הווקאל אחד הטובים ביותר ששמעתי.. המקיס קצת פחות אבל עדין שווה ביותר. Inaya Day - Hold Your Head Up High (Gil P. Remix).mp3 מדהים!!! וכל מילה נוספת מיותרת. Miss Sin - Ladys Light (RnM Project 2006 Club Remix).mp3 אין לי מה לומר אפילו על זה rnm בעוד רימקס מפוצץ לאחד השירים היפים ביותר חובה בכל פלייליסט!!!!! Amir.M & Gal.M Feat Schiller & Heppner - I Feel You (Original Mix).mp3 זה השיר שבעיקר בגללו פתחתי את השרשור הזה. ווקאל ענק ומיקס עוד יותר ענק. שווה ביותר!! מי שלא שומע לא יודע מה הוא מפסיד. זהו.. עוד שעתים חוזרים לבסיס נקווה לצאת ביום הזיכרון לאיזה אפטר חמוד. מי שלא משיג את השירים שיבוא לאייסי 243204202. שבוע טוב -אלעד

beatman

Member
../images/Emo165.gifחג שמח58../images/Emo166.gif

Akcent - Kylie (Sielce Records Remix) Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes (Sielce Records Remix) Lunaspace - Show me the light והחדש של groove coverage(מצטער אמנם על האיכות,זה כל מה שמצאתי).

X Slider

New member
תודה רבה רבה !!!

יש את ladys night אחד הטובים של RNM, נתת לו קצת יותר מדי כבוד
אבל הוא עוד יגיע רחוק.

Olla K

New member
מישהו מכיר אולי?

יש עוד גירסה לשיר Kylie והיא לא של Akcent משמיעים אותה במסיבות. תודה למזהים.

GnG17

New member
לא יותר מדי

בתור אחד שמכיר את הבנאדם יותר משנתים, הוא פשוט תותח!!

אלעד

קודם כל תודה על השירים!
לגבי השיר האחרון, SCHILLER זה אחלה הרכב עם סגנון מדהים. דוגמא + המלצה: Miles And Miles (Schiller Mit Moya Brennan)

fuckingcactus

New member
הודתי הכללללל

ורק שתדע שאני הילד הכי עצלן בארץ אני שונא להוריד סתם שירים , אבל בכל זאת הורדתי , מקווה שאני ישמע אותם חצי שנה לפחות .

Roi 22

New member
Sahara - Offer Nissim - 1991 הדיסק.

טוב למרות שכמה אנשים כאן עצבנו אותי עם התגובות שלהם, אני בכל זאת משחרר את התקליט המלא של עופר ניסים משנת 1991. תקליט נחמד מאוד שניתן לשמוע גרסה מגניבה ל"ירושלים של זהב", טראקים של מדונה וכמובן ליווי של אילנה אביטל. אל תצפו לאיזה טריבל. ב1991 עדיין הדיסקו שלט. ואל תשכחו להגיב. אנשים עושים כאן עבודת קודש (אני מדבר בכללי) ומביאים לכאן דברים כדי שלכולם יהיה מושג במוזיקה עולמית. אה ודרך אגב אם אתם שומעים כל מני רעשים זה מהתקליט (חרשתי עליו מ1991). ואללה תקליט אספנים ! קישור להורדה : http://rapidshare.de/files/19104425/Offer_Nissim_-_Sahara_The_Vinyl_by_DJ_JEX.rar.html תהנו....

GnG17

New member
אחלה..

טוב שלא העתקת בדיוק את ההודעה הזאת ממישהו אחר..

למעלה