סקר חדש!

../images/Emo221.gif../images/Emo17.gifסקר חדש!../images/Emo17.gif../images/Emo221.gif

אני לא יודעת עד כמה הייתן מודעות לזה, אבל יש בפורומים אפשרות של סקרים אז חשבתי למה לא להחיות אותה D: בתור התחלה שמתי סקר די פשוט- מהו האלבום האהוב עליכן עד היום? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1238&pollId=0 אתן מוזמנות להצביע, אפשר גם לכתוב פה את ההצבעה שלכן ולהסביר למה בחרתן בה
כל שבוע-שבועיים אני אפרסם את התוצאות של הסקר הקודם ואשים אחד חדש
תהנו!

../images/Emo109.gifואני הצבעתי לרדיו אקטיב../images/Emo9.gif

הייתה לי התלבטות עם וונדרלנד, כי באמת שיש בו כמה שירים מדהימים, אבל אני מרגישה כאילו הוא באמת אלבום ה"אימו" שלהם (
) והוא יותר מדי דיכאוני כזה, למרות אייל בי אוקיי חחח לעומת זאת (אני מרגישה כמו בחיבור בלשון XD) ברדיו אקטיב יש מלא סגנונות באלבום אחד ואני פשוט מסוגלת לשמוע אותו עוד ועוד ועוד. ואי אפשר לוותר על אלבום עם FIL וקורפטד

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifמסכימה!!!

ברור ש-R:A זה האלבום הכי טוב שלהם!! אני ממש אוהבת אותו!!! אני הכי מתחברת לשירים בדיסק הזה..

m o r 1 0 2

New member
Motion In The Ocean../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

התקופה הכי טובה שלהם בעייני
אני כ"כ אוהבת את האלבום הזה והשירים בו!@#$ והדיוידי בכלל מושלם
!! הייתי מאוד רוצה שהם יחזרו לתקופה של מושן, למרות שאני מאוד מעריכה את רדיו אקטיב,בהחלט זהו שינוי משמעותי עבורםD:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifנכון אני מסוגלת לחפור על R:A

שבוע שלם וזה עדיין לא יספיק לי
וונדרלנד אלבום אימו? אין לי מושג איך הגעת לזה..מה שבא לך אבל

../images/Emo109.gifלא רק האלבום,גם המראה שלהם

כולם צבעו לשחור (סגול במקרה של דאגי) וגם התלבשו כזה במראה "אימואי", וגם כל השירים בו הם מדכאים כאלה (לדוגמא: The Ballad Of Paul K, Lonely, Too Close For Comfort, She Falls Asleep, Don't Know Why...)

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifLONLY זה לא שיר כזה עצוב אבל

הבנתי למה התכוונת

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif ברור שרדיו אקטיב! ../images/Emo6.gif

זה האלבום הכי סוס ששעמתי חוץ מהשירים הקיטשים
דו יה וסמייל - את שניהם אני לא סובלתת :-S

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני דווקא כן אוהבת אותם

לדעתי דו יה ממש מגניב! וסמייל גם שיר טוב,אבל הוא באמת מאוד קיטשי לא אמין בגרושXD אם הם ישירו לי אותו(Yeah Right.תנו לי לחלום
),אני פשוט לא יאמין להם!כי המילים שלו ממש לא אמינות.בקיצור הוא לא אמין XDDD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif כה , סמייל לא אמין בשיט XD

ברור שזה יהיה נחמד שהם ישירו לי אותו
~ כמובן שאין לי התנגדות למופע פרטי אישי וסקסי ביותר XD ~ ובכל זאת, הם נורא קיטשיים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifRADIO:Active

כי זה האלבום שאני יכולה לומר שהוא באמת שלהם.אני יודעת שהם אחראיים על התוכן היצירתי,הם כתבו והלחינו ועשו נטו מה שהם רוצים,לא כמו בתקופה שהם היו באיילנד שהם עשו פול קאברים (שהם הודו שהם שונאים לעשות)ולא היה להם חופש מלא על יצירות.ברדיו אקטיב והיה להם את החופש יצירה,מה שהביא אותם למקום די טוב.והוא גם יותר עמוק,לא סתם שירי פופ טיפשיים שכיף לשמוע חודש ואז זהו.ורואים את זה,ומרגישים את זה שהם שלמים עם האלבום וגאים בו.והשם גאוני! וכל הכבוד להם!

sweet shir

New member
לדעתי וונדרלנד..:)

כי אמנם השירים ברדיו:אקטיב ממש טובים, אבל הם נמאסים די מהר.. כאילו, הייתה תקופה ארוכה שלא הייתי מסוגלת לשמוע אותם יותר.

../images/Emo73.gif נראלי.. רדיו אקטיב.. :] ../images/Emo99.gif

השירים שם פשוט ממכרים! אבל הייתה לי התלבטות בינו לבין וונדרלנד גם שם יש שירים מדהימים! בכל הדיסקים שלהם יש שירים מדהימים
אבל פשוט ברדיו אקטיב יש כמה סגנונות ואני מאוהבת בשירים שם :)

למעלה