שרשור שבוע

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif שרשור שבוע

[נו, כי צריך לעשות משו כדי לעורר את הפורום קצת =/] אז: שירי השבוע? ספר השבוע? סרט השבוע? הפתעת השבוע? עצבון השבוע? תמונת השבוע? אובססית השבוע? [*אהמ*לי*דהאני*אהמ*] משו שהכי הזכיר לכם את הרקיע השבוע? [וסתם הערה - כשאני אומרת "השבוע", הכוונה היא לאו דווקא כל השבוע, אלא יכול להיות גם רק בכמה ימים האחרונים. זה לא משנה במיוחד
] יומטוב לכולם

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif

שירי השבוע? ממ... יש הרבה... Eric Clapton - Tears In Heaven Eric Clapton - Change The World Eric Clapton - My Father's Eyes Eric Clapton - Lady In Red Eric Clapton - Layla Eric Clapton - Wonderful Tonight Elvis Costello - Oliver's Army Elvis Costello - She The Monkees - Hey Hey We're The Monkeys The Monkees - Daydream Believer The Monkees - Last Train To Clarksville Erasure - A little Respect Paul McCartney - Fine Line Julian Lennon - OK For You ספר השבוע? המשחק של אנדר סרט השבוע? ממ... אין הפתעת השבוע? פאקינג [סליחה
] 96 בכימיה D= עצבון השבוע? כאב בטן מיומחמישי >< תמונת השבוע?
אובססית השבוע? [*אהמ*לי*דהאני*אהמ*] ממ... שירים ישנים, כנראה משו שהכי הזכיר לכם את הרקיע השבוע? הפורום, איי גס

שבוע ..

שירי השבוע? ררבות הדרכים- דניאל סלומון ודנה עדיני ספר השבוע?הארי פוטר- זה נהפך אצלי כבר ספר חודש.. סרט השבוע? סוף העולם שמאלה הפתעת השבוע? פורום ג'ובי פורום ג'ובי!! פאינה עשית לי את החודש! עצבון השבוע? בגרות בצרפתית:- [תמונת השבוע? אובססית השבוע? [*אהמ*לי*דהאני*אהמ*] ג'ובי! משו שהכי הזכיר לכם את הרקיע השבוע? ראיתי איזה סרט עם קווין.. אתמול, ושוב פעם לא זוכרת איך קראו לו
תמונה!

archer girl

New member
אוי, דהאני../images/Emo99.gif../images/Emo152.gif../images/Emo79.gif

שירי השבוע? כל השירים מ X&Y של קולדפליי
וכמה של הביטלס
ספר השבוע? שר הטבעות. נו, נו, הם סיימו את השליחות אבל אני לא מצליחה לסיים את הספר
סרט השבוע? דווקא השבוע? אממ... rain man אני מניחה... הפתעת השבוע?לא משהו גדול. בעיקר כל ההפתעות הקטנות על הביטלס קידס.
פאינה
. שיאו, את פופולרית, הא?
עצבון השבוע? יותר מדי דברים
תמונת השבוע? דווקא לא דהאני לשם שינוי
. פול הכוסית
. אובססית השבוע? [*אהמ*לי*דהאני*אהמ*] אמרת דהאני מה? ובכן, לא ממש. דהאני זו אהבה אמיתית
. אובססיה... השבוע קניתי קצת [מאוד הרבה] מדבקות של השמינייה
משו שהכי הזכיר לכם את הרקיע השבוע? ברור הפורום
וגם יש לי קלסר של הרקיע שאני מסתכלת בו כל יום

עונה:

שירי השבוע? "זאת את היית"-של תמיר חיטמן ספר השבוע? אין סרט השבוע? "מת לצעוק 1,2,3. וגם "יומני הנסיכה 1,2. הפתעת השבוע? לא היה. עצבון השבוע? רופא שיניים.. תמונת השבוע? כל יום משתנה אצלי תמונה אחרת במחשב
אשים את זאת הפעם
(אוהבת את התמונה הזאת) אובססית השבוע? לא אוהבת ת'מילה הזאת
משו שהכי הזכיר לכם את הרקיע השבוע? מתגעגעת אליהם בכל יום.. אבל לא היה משהו שהזכיר לי אותם.

למעלה