מי שלא זורם, מעפן!

../images/Emo221.gif../images/Emo19.gifמי שלא זורם, מעפן!../images/Emo19.gif../images/Emo221.gif

טוב אז גנבתי את השאלון הזה מפורום ג'נגו
עם רשות כמובן. אז יאללה חמודימדים, זה שאלון ממש ממש מגניב ומצחיק
תעשו טובה, תכתבו גם שמות של אנשים מהפורום
שיהיה מגניב.. רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? מה לדעתכם הכי מייחד את 19? אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? כמה זמן אתם מכירים את 12? איזה מוזיקה 8 שומע? מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? האם הייתם יוצאים עם 20? האם ל6 יש פירסינג כלשהו? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? האם 3 יותר גבוה מכם? מהו שם המשפחה של 15? האם אי פעם נמשכתם ל2? האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? האם 18 בנאדם מצחיק? מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? איך הכרתם את 9? מה משותף בינכם לבין 2? האם 6 רווק? מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? מה אתם הכי אוהבים ב1? האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? האם ל20 יש חיות מחמד? מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? שיהיה לכולכם שבוע משעשע וכיפי במיוחד.. לאב יו אולללל

אני לא מעפנה, אני זורמת

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. נעמי 2. יוליה 3. דניאל 4. דורין 5. שירז 6. עשהאל 7. ענבל 8. גלית 9. מור 10. עידן 11. הילי 12. יעל 13. עידו 14. תומר 15. נעמה 16. עודד 17. ברק 18. קרן 19. אילת 20. איילת כמה זמן אתם מכירים את 13? שנתיים עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? 11 איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? מנהיגות - יש לו את זה האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? האמת?!, לא! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? יום חמישי... היא בחו"ל עכשיו (איזה כיף לה) מה לדעתכם הכי מייחד את 19? היא ממש חכמה... באמת באמת חכמה... אין דברים כאלה אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? 1 - אין בכלל ספק כמה זמן אתם מכירים את 12? 17 שנה.... איזה מוזיקה 8 שומע? פפפפפפפפפפ.... שאלה קשה.... מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? אין לי מושג האם הייתם יוצאים עם 20? כן... היא ממשד אחלה האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? לא יודעת.... אולי גובה... גם היא לא כזאת גבוהה אבל כל סנטימטר חשוב מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לנגן... היא מנגנת קלרינט האם 3 יותר גבוה מכם? כן.... ואני אומרת את זה בלי לבדוק את מי כתבתי ב-3. מהו שם המשפחה של 15? שמואל האם אי פעם נמשכתם ל2? לא האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? ממש ממש לא מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? אין מצב מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? אין סיכוי האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? יש מצב מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? דיסק של הביטלס... או כרטיס להופעה הבאה של פול מקרטני בארץ האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? לא נעים להגיד, אבל לא האם 18 בנאדם מצחיק? כן ולא..., זה יותר מצחיקים מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? סיכוי קטן מאוד איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? על הבמה בבארבי איך הכרתם את 9? היא הייתה הצלמת בסרט על נועם שיש ביו טיוב... ככה הכרנו מה משותף בינכם לבין 2? צבע תכלת האם 6 רווק? כן מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? בלש... הוא יודע בדיוק מה כל אחד עושה כל רגע מה אתם הכי אוהבים ב1? הכל... אין על נעמי... צריך להכיר אותה בשביל להבין האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? אני לא חושבת שהיא נסתה אבל אני אשאל אותה מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? לא עולה לי כרגע משהו ספציפי האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? למה לא האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? כן מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? כוח השקט... לא יזיק לו לסתום קצת את הפה האם ל20 יש חיות מחמד? לא מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? אין לי מושג מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? אין מצב

עונה:)

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. שירה 2. לירן 3. הילי 4. מיכלי 5.ספיר אלון 6. אתי 7. רוני 8. סיוון 9. ליהי 10. ליל 11. ניבי 12. מתן 13. קרן בכר 14. תומר צדקיהו[כי באלי] 15. עינב 16. נופר 17. גל זיגל 18. אושרי 19. קרן שליט 20.שירלי דרוקר כמה זמן אתם מכירים את 13? קרן? מכיתה ח' מהנוער העובד עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? 5 .. למרות שהיא תחפור לי :) איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? לב טוב האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? לא חח מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? לפני שלושה שבועות... מה לדעתכם הכי מייחד את 19? שתמיד תהייה בשבילך אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? ברור שעם תומר צדקיהו!!! חחחחח סתם שירה אל תקחי אישית.. כמה זמן אתם מכירים את 12? מגיל שנה. איזה מוזיקה 8 שומע? מוסיקה טובה :) שלומישבן,אביב,נועם צריך יותר מזה?:] מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לבוא למרכז אוף חחח שיבוא כבר האם הייתם יוצאים עם 20? אם הייתי זכר.. האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא שידוע לי.. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? שום דבר:| מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? ללכת להופעות של היהודים ואביב גפן
האם 3 יותר גבוה מכם? כן חח מהו שם המשפחה של 15?ימין [מבחינתי שמאל] האם אי פעם נמשכתם ל2?פחחחחחחחח..... האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? לא! מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? לא נראלי.... מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? לא לא
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? גם לא נראלי מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? חחחחחח אני מעדיפה שזה ישאר אצלי :) האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? תאמת שכן האם 18 בנאדם מצחיק? כן.... מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? לא נראלי.. איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? חחחחחחחחח בבית איך הכרתם את 9? בשנת 2006 בהופעה של אביב.. מה משותף בינכם לבין 2? כמעט אותו שם רק עם שהיא עם ה בסוף.... ויש בניינו הרבה דברים משותפים. האם 6 רווק?כן מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? גרפיקאי מוצלח מה אתם הכי אוהבים ב1? שהוא באותו ראש כמו שלי האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? אולי מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשבורכם? בואו נגיד שהיא הייתה בשבילי מספיק בחיים מכיתה א'.. האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו ביתה ע? ברוררררררררררררררררררררררררררר האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? 29.11.90 מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? שיואו יש לו כל כוחות על אפשריים! האם ל20 יש חיות מחמד? כלב מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? שש..:) מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? לא נראלי

inbarIL

New member
בא לי../images/Emo3.gif

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1.עמית 2.עמיתשי 3.מיכלי 4.הילי 5.נטע 6.טרגר 7.שרון 8.נופר[ץ] 9.שחר 10.עפרי 11.טאובר 12.דור 13.אתי 14.אור 15.עדי 16.איתי.. 17.אדם 18.רותם 19.תומר 20.סער כמה זמן אתם מכירים את 13?בערך חצי שנה
עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?שתיהן
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?שהוא האדם הכי מדהים שפגשתי אי פעם?
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?ברור
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?לפני חודשיים
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?ממ..חתיך? אחד הנגנים המעולים שאני מכירה? אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1?כנראה ש-1 כי אני לא ממש בכיוון של בנות
כמה זמן אתם מכירים את 12?מאז שאני בת 5 נדמה לי
איזה מוזיקה 8 שומע?עברי, כפיר
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?לרקוד נדמה לי
האם הייתם יוצאים עם 20?ממש לא
אבל טאובר לא נראה לי הייתה מתנגדת
האם ל6 יש פירסינג כלשהו?לא:) איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?אף אחת
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?התעמלות קרקע האם 3 יותר גבוה מכם?בערך אותו גובה
מהו שם המשפחה של 15?אלעני האם אי פעם נמשכתם ל2?ברור
אפילו אנסתי אותה איזו פעם האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?היא מסוגלת להכל
הבנתי את זה בימים האחרונים[
] מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?אין ממש כזו
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?אין כזה:) היא האדם הכי תמים שיש בערך האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?האמת שכןD: מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?הממממממ זה מתקרב האמת..צריך לחשוב:) האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?תהרגו אותי וזהו
טוב? האם 18 בנאדם מצחיק?הכי בעולם..ממש כאבה לי היום הבטן מרוב צחוק
מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ?יש מצב
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?.. איך הכרתם את 9?ועידות
מה משותף בינכם לבין 2?עשינו פעם רשימה, לא עמיתשי?
האם 6 רווק?כן מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17?שאלה טובה..משהו של חכמים כזה
רופא או משהו מה אתם הכי אוהבים ב1?את החיבוקים שלו
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?לא חושבת מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?"בואי נעוף מפה". האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?ברוררררררר
האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12?14.1 מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אני אחשוב על זה
האם ל20 יש חיות מחמד?כלבה:) מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?לא יודעת:| מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?הלוואי

המחצללת

New member
זורמת רצח ../images/Emo3.gif

היליי, אני מתה על השאלון הזה!! חח.. ענקק! רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. איקו 2.מיכלי 3. בר עמיאל 4. שיר ליאונוב 5. הילייי 6. הודי 7. אתי 8. אשד אש 9. יעל גליקשטיין 10. לוט 11. צרי 12. תמיר 13. הדס 14. ליקו 15. ספיר חן 16. סיוון 17. יובל 18.אנדריי 19. מתן עמר 20. עדי לוינזון כמה זמן אתם מכירים את 13? 4-5 שנים.. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? עם 5!!! :) איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? אכפתיות, מגניבות יתר... :) האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? ברור, אני מתה עלייה :p מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? 8.8 מה לדעתכם הכי מייחד את 19? השיער שלו!! אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? 1 כמה זמן אתם מכירים את 12? כמעט 5 שנים איזה מוזיקה 8 שומע? חחחח..ענק. את המוזיקה שלו? מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? ללמוד האם הייתם יוצאים עם 20? אם לא היינו מאותו מין, אז כבר ממזמן היינו יחד! :) האם ל6 יש פירסינג כלשהו? הליקסים, ובטבור איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? אולי קצת גובה.. מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לצחוק, להשתגע, לחייך.. האם 3 יותר גבוה מכם? נראלי אנחנו באותו גובה, או שאני קצת יותר גבוהה ממנה.. מהו שם המשפחה של 15? חן האם אי פעם נמשכתם ל2? כמובן, ברגע שראיתי אותה!! D: האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? חח...לא נראלי.... מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? יש סיכוי... מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? אין סיכוי האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? כןןן, סיכוי גבוה! :p מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? זמן איכות עם אורית שחף..כמובן. האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? למען האמת, הכי בעולם. האם 18 בנאדם מצחיק? קצת. מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? יש סיכוי, ואולי בכל הופעה שהיא הולכת היא חוקרת סמויה!! איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? רופאה כמו אבא שלה?.. איך הכרתם את 9? מהבצפר.. מה משותף בינכם לבין 2? שיער ארוך חלק, הפורום, נועם.., אביב.. האם 6 רווק? יאפ מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? קונדיטורית מה אתם הכי אוהבים ב1? את היכולת להקשיב, לשעשע, להצחיק, לחבק, לאהוב... האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? וואו אין לי שמץ למושג.. :O מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? ברכה, והמילים שהוא אומר... האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? כןןן :) האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? כמובן, 30.9 מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? ממ..להפוך אנשים לקרחונים? האם ל20 יש חיות מחמד? כן, כלב ושמו בוקי! :p מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? חח..אני לא אכתוב כאן את הדעה שלי..היא עוד עלולה לראות את זה איכשהו.. מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? סיכוי קטנטן, אבל ישנו סיכוי! :D

פלדלמן

New member
אני מעפנה בכל מצב ../images/Emo9.gif

1. רותי 2. נינט 3. צונאמי (כנרת) 4. ורד 5. שלומי 6. יוני 7. שירן 8. שני 9. יעל 10. ברק 11. מיכל 12. שחר 13. ארבל 14. אריק 15. טלי 16. רועי 17. שרית 18. שר 19. דניאל 20. אוון כמה זמן אתם מכירים את 13? מאז חודש אפריל עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? את 11 המושלמת!!! מי ייקח את שלומי לאי בודד?? הוא יאנוס אותי!! חחחח איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? הוא פקידות לפניםםם והוא סובל אותי ואת השטויות שלי
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? אם הייתי גבר, ברור!!! אני מתה עליה!! שתהיה בריאה!! אמן!!!! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? מזמן...ביום הולדת שלי
היא אי שם בצוות בידור בחדרה!
מה לדעתכם הכי מייחד את 19? היא שרוטה על כל הראששששש ומצחיקה אששש אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? 14
אין על החמודיקו הזהההה!!
כמה זמן אתם מכירים את 12? מממ...שנה וחודש וחצי? היא הפכה לקצינה שלי באוגוסט 07' איזה מוזיקה 8 שומע? הכל. מטאל, קלאסי, פופ, ישראלי, אופרה...הכל!
גם אני
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לשמוע ממני כמה היא דומה למישהי אחרת
או לשמוע אותי אומרת "דנה?" כשהיא מתקשרת אליי
האם הייתם יוצאים עם 20? ברור!
האם ל6 יש פירסינג כלשהו? היה לו.....היה עגיל בכל גבה ואם אני לא טועה גם מתחת לשפה... איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? ממממ...את הגובה שלה? ככה היה לי יותר קל למצוא בנים
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לקנות בגדים, לנגן על החליל צד ולהציק לאחיה הגדול
האם 3 יותר גבוה מכם? לא
אני 1.72 והיא סביבות ה1.60 :-|
מהו שם המשפחה של 15? מטלון כפרעליה האם אי פעם נמשכתם ל2? פחח לא. היא "קצת" לא הסטייל שלי.... האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? אולי בשביל לקנות עוד לק אדום....
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? פחחח לא מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? כן...למאפית המטלונים...כולם (אבל כולם!!!) מנגנים בתזמורת!! מזההההה האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? ישמצב.....לא חשבתי על זה אף פעם... מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? קונדומים
סתם! כפרעליו! מממ...מכונית עם דלקן
האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? כן
האם 18 בנאדם מצחיק? לא ממש....חמודה, אבל לא ממש.. מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? ורד היא חיידק.... איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? עדיין מתלוננת על חבר שלה וכן...גם עדיין בתולה(סורי על הבוטות..) איך הכרתם את 9? היא:"היי, אני מחפשת את יעל מהחוליה..." אני: "אני יעל" היא: "היי יעל, אני יעל" מה משותף בינכם לבין 2? שתינו נואשות למצוא עבודה, למדנו בכיתה י-י"ב ביחד, ושתינו מחפשות חבר איכותי האם 6 רווק? נראה לי שכרגע כן... מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? קצינה בצה"ל...אבל זה מה שהיא...אז....ראש מחלקת ב"מ
מה אתם הכי אוהבים ב1? את השיער שלה
את העובדה שהיא מצחיקה אותי כל פעם מחדש מהחרדות שלה לגביי איציק ואת זה שהיא פשוט לא מסוגלת להיות אדישה למשהו
היא תמיד לוקחת ללב, גם דברים לא חשובים במיוחד
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? אף אחד לא מסוגל ללקק לעצמו את המרפק....גם לא ברק והלשון באורך המטר שלו מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? כתבה לי את הפתק הכי מדהים בעולם כשבכיתי בזמן הצבא... האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? הייתי מתה לגור איתה!!!!!!!!הלוואיייי האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? כן....נראה לי ה20 לאוקטובר
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? יכולות לריפוי עצמי על המקום האם ל20 יש חיות מחמד? יש לו איזו חתולה שכל הזמן בורחת... מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? היא רוצה להשתלט על העולם
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? ידעתי!!! יש לי אח אבוד??? מצאתייי אותווווווווווווווווו כפרעליוווו!!! הוא באמת האח האבוד שלי!!!

אני ממש ממ-ש לא מעפנה!../images/Emo41.gif

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. מיכלי 2. יעל אהרוני 3. טרגר 4. ענברי 5. אליעדי 6. ניר 7. ענבל 8. רוני 9. עמיתי 10. טאובר 11. שירושש 12. יוני 13. בופי 14. אתי 15. דנה 16. ספיר אלון 17. יעל פלדלמןןן 18. בקסטר 19. בוטינקה 20. מעייני כמה זמן אתם מכירים את 13? 4 וחצי שנים :) עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? אי אפשר שניהם?
אבל תכלס שיר כפרעליה. איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? שהיא נששששמה ומצחיקה
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? איזה שאלה באמת.
ברור שלא, רק אם היא תגיד שכן.... מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? ממ שבוע שעבר מה לדעתכם הכי מייחד את 19? שהיא הילדה הכי מלכה שפגשתי!
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? מיכליייי
כמה זמן אתם מכירים את 12? בערך חצי שנה איזה מוזיקה 8 שומע? ת'אמת שאני לא סגורה על זה, אבל יש לה טעם טוב
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? צבא. חח סתם
אין לי מושג האם הייתם יוצאים עם 20? גילוי הריות משו
לא. ממש לא האם ל6 יש פירסינג כלשהו? כן יש לו הרחבה באוזן, והיה לו עגיל באף
איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? שום דבר.חח
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לשמוע מוסיקה אני משערת? האם 3 יותר גבוה מכם? חח לא מהו שם המשפחה של 15? לייפציגר! האם אי פעם נמשכתם ל2? חחח ברור
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? אין מצב. היא לא יכולה לפגוע בזבוב! מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? דיי גבוה
סתם סתם. מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? לא גבוה במיוחד. האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? חח עם כל המושלמות הזאת, לא הייתי מתפלאת! מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? מממ... לתת לה הזדמנות להקליט שיר שלה באולפן.. האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? בחיים לא ראיתי אותה, אבל בטח למה לא
האם 18 בנאדם מצחיק? חחח קורע XD מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? חח כן! יש מצב! ענבר היא חיידק!
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? חיה במרכז, עושה מה שהיא אוהבת, מתקשרת אלי כל יום כדי להגיד לי כמה היא אוהבת אותי, עם איזה בעל חתיך..נו מושלמת כמובן
איך הכרתם את 9? דרך שיחות ועידה עד אור הבוקר
מה משותף בינכם לבין 2? אנחנו אוהבות את אותו סגנון מוסיקה, ואנחנו מתות אחת על השניה! האם 6 רווק? לא מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? מפיקה של אומנים או משו חח לוידעת. מה אתם הכי אוהבים ב1? הכל. שהיא החברה הכי טובה שיכולתי לבקש.
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? לא נראה לי
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? ממ.. להקשיב לי, להכיל אותי, לתמוך בי.. מדהימה. האם הייתם מוכנים לגור עם 3 באותו בית? ברור. יפה שלי! האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? לא
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? אמממממ אתי אומנים סופר על
חח סתם, אין לי מושג האם ל20 יש חיות מחמד? כן, כלבה! מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? חחח דיי אין לי שמץ
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? וואי יש מצב! ההורים שלי במקור מהקריות

פלדלמן

New member
תמיד רציתי להפיק מוזיקה ../images/Emo13.gif

ואהבתי את הצבא...אני שונאת להכניס למדים :-|

יפה../images/Emo70.gif כתבת נכון את השם משפחה שלי

אגב, יותר מלשמוע מוסיקה אני מעדיפה לעשות מוסיקה...... הרבה יותר כיף

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

1.אריאל 2.שני 3.אביטל 4.הילה 5.יוגב 6.מאיה 7.אורפז 8.זהר 9.עוד יוגב 10.ליאור 11.שרון(!!) 12.רותם 13.מיכל 14.הילי 15.אלדר 16.שיר 17.דנה(?)-מאוהבת בשירים שלה 18."פריצי" (שני) 19.ניסים 20.אייל כמה זמן אתם מכירים את 13? אממ..קצת פחות משנה.. אולי 10 חודשים.. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? 11! חחח (יש אנשים שלא צריכים לדעת מיזה!) איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? ממ.. אני לא כ"כ מכירה אותה..
אבל היא משעשעת אותי לפעמים..
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? לאאא! חחח הוא חמוד והכל.. אבל לא! חח מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?
למה להזכיר?! ביומולדת של ליאו.. כשהיה לי חרא מצברוח! מה לדעתכם הכי מייחד את 19? הסטייליסטיות שלו! מרוב סטייל הייתי בטוחה שהוא הומו בהתחלה..
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? 1...
כמה זמן אתם מכירים את 12? אממ.. 3-4 שנים בערך.. אולי יותר..
איזה מוזיקה 8 שומע? הובסטנק (אם ככה כותבים..), סינרגיה!! היהודים.. קיצר רוק.. מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?ממ.. לא יודעת..
האם הייתם יוצאים עם 20?באאארור!!!
|מזילריר|[בחיים לא אמרתי את זה, טוב?! חחח] האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא עד כמה שידוע לי..
איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? האמת שכלום..
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? ללכת להופעות של ג'וזי כץ..?
האם 3 יותר גבוה מכם? יאפ מהו שם המשפחה של 15?ברח לי השם! האם אי פעם נמשכתם ל2? וואי!! חחח איזה מתאים זה!! אני אשמור על זכות השתיקה..
חח סתם.. לא.. האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? לעע.. מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? נו צ'אנס!! מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? חחח אין יכוי! הוא אוהב את ג'וזי!
מה הקשר?!
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?זנ יכול להיות מגניב!~ מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? סיכות לתיק של אבריל לבין?
חחח אבל הרבה!
האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?אף פעם לא ראיתי אותה..
האם 18 בנאדם מצחיק? לגמרייייי
מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ?
חחחחחחח איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? וואל... זה מעניין! נשוי לי עם ילד/ילדה באיזה ישוב שקט בבית קטן על ערסל חח איך הכרתם את 9? בתי לקחת סרט מהDVD הוא התחיל עם אחותי ואני ביקשתי עבודה, הוא היה איתי בשלושה ימי חפיפה ובסוף אחר שהם כבר לא צריכים כי הוא לא מתפטר!
מה משותף בינכם לבין 2?החוסר מודעות לגבי הזהות המינים מידי פעם..
!! סתם.. אממ כל מיני דברים.. די הרבה.. לפעמים.. האם 6 רווק?לא! היא אישתי..
מאיה, התינשאי לי?? מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? שכחתי איך קוראים לזה אבל כמו מה שאורית עושה לנועם..
מה אתם הכי אוהבים ב1?וואוו.. אממ.. את העיניים.. והשפתיים.. ו.. הרבה דברים..
יופי ! עכשיו אני מתגעגעת
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?לא! אף אחד לא יכול..
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? הזמין אותי לשתות משהו כי חברות שלי מעפנות..חח האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? בטח! זה בתיכנון..חחח
כל יום אוכל איטלקי.. מתאים לי!! האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12?שיט! לא! חחח מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אאה..לעוף! חחח האם ל20 יש חיות מחמד? נראה לי שלא..
מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? אני לא יכולה לגלות אותו..
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? אפסי.. היא כ"כ יפה..

אני הכי שונאת ללמוד

אני יכולה להתיישב ללמוד ולקום 17 פעמים למליון דברים שונים לפני שאני מתחילה ללמוד... מה שאורית עושה לנועם נקרא הפקה.... והאמת, מתאים לי בול
את אפילו לא יודעת כמה

שלי פאר

New member
ומי שלא מוחא כפיים !?

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. שמרית 2. מיתר 3.הדר 4. שרית 5. אליאור 6.רובי 7. אליעד 8.דניאל 9.דינה 10. ענבל 11.יאיר 12.שרה 13.אלעד 14.ליטל 15.תמי 16.דודו 17.נעם 18.הראל 19.ארז 20.עידן כמה זמן אתם מכירים את 13? כמעט חצי שנה עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? עם 5 איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? לא אוהבת בו תכונה או משהו האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? עם דינה !? אבל היא דפוקה . חח מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?שבוע שעבר מה לדעתכם הכי מייחד את 19? שהוא חושב שהוא מלך אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת עם 14 או עם 1? עם 1 . בטח היינו עושות רק עולם של בנים . כמה זמן אתם מכירים את 12? חצי שנה בערך . איזה מוזיקה 8 שומע? לא יודעת . מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לא יודעת . חח האם הייתם יוצאים עם 20? יצאתי איתו . האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא . איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? שום דבר . מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?לצבור חובות . האם 3 יותר גבוה מכם? כן . אבל ממני כולם יותר גבוהים אז זה בסדר . מהו שם המשפחה של 15? טל . האם אי פעם נמשכתם ל2? אחותי הקטנה אוי וואי . האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?לא נראה לי . מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? גבוה . מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? יש מצב . האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? חחח לא . מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? קונדומים . האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? לא . האם 18 בנאדם מצחיק? לא . מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? אפסי . איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?בארומה . איך הכרתם את 9? היא קרובת משפחה שלי . מה משותף בינכם לבין 2? שאנחנו אחיות ואנחנו מהממות . האם 6 רווק?כן . מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? לעסוק במוזיקה . מה אתם הכי אוהבים ב1? הכל ! האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? נראה לי שכן . מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? חח אותי . האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?כן . האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? יודעת שהיא מזל כמוני . מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? לא יודעת האם ל20 יש חיות מחמד? נראה לי שכלב מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? אני יודעת היא מסתירה משהו . אני גם נראה לי יודעת מה . מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? אפסי . וטוב שכך .

אע, איך אני אוהבת../images/Emo9.gif

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1. סטוצ' 2. יפעת 3. נועם 4. עומר 5. ספיר 6. עמיתש 7. מור 8. יארדן 9. ענבריל 10. מנטה 11. היליק 12. מיכלי 13. טרגר 14. תמרה 15.שאלי 16.כוכב 17.יולה 18.יאממ 19. עפריש 20.ספירט כמה זמן אתם מכירים את 13? וואי, בערך שנה!
עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? אני חושבת שלהיליק יש יכולות הישרדות יותר טובות אז היליק
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? צוחקת מהבדיחות שלי צחוק היסטרי
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? אע
בטח. מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? ביום... שישי שעבר. מה לדעתכם הכי מייחד את 19? השלמות
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1? אין לי שמץ!
כמה זמן אתם מכירים את 12? אמ, אני מניחה שבסביבות החצי שנה?
איזה מוזיקה 8 שומע? רוק קלאסי וקצת מטאל מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לא יודעת:) היא לא שונאת! האם הייתם יוצאים עם 20? לא ><" האם ל6 יש פירסינג כלשהו? עמיתש?
כולך ילדה טובה כפר ורדים! איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? יש לה שיער כהה
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? למות עליי
[סליחה, להעריך אותי!] האם 3 יותר גבוה מכם? נו ברור
מהו שם המשפחה של 15? קוקו!
האם אי פעם נמשכתם ל2? לא
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? יש מצב...
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? סבירות ש... לא
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? די גבוה
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? אמג, עכשיו שאתם אומרים
... מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? חוויית מימוש למה שלא היה עם אבי בבארבי... האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? קצת
האם 18 בנאדם מצחיק? כן
מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ? די קלוש
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? סטודנטית למשהו פלצני
איך הכרתם את 9? 26.1.08
מה משותף בינכם לבין 2? לא יודעת.. אנחנו חברות כבר המון זמן. האם 6 רווק? כן?
מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17? עורכת דין! מה אתם הכי אוהבים ב1? את הכיף איתה:) האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? הא, לא!!! אבל אני יכולה!!!! מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? אין על הילדה הזאת, היא תמיד משמחת אותי... האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? בכיף! האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12? 18.3.90
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? הכוח לרגש?
האם ל20 יש חיות מחמד? לא חושבת... היא מפחדת מכלבים. מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? היא בעצם אחותי האבודה והופרדנו בלידתנו! מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? יש מצב..

../images/Emo126.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יו את לא מבינה איך הצחקת אותי. ואת יודעת איפה

האאאאאאא

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים: 1.הילי 2.ענברי 3.גלו 4.מורי 5.טרגר 6.לי 7.גל 8.נועםP= 9.אביב גפן 10.אוריה 11.גיא 12.שיר 13.אוריה 14.מעיין 15.עומר 16.זהר 17.עמיתי 18.יעל טאובר 19.נטע 20.מיא כמה זמן אתם מכירים את 13? מכיתה ח' בערך. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?אמממ 5 מצחיקה ומדהימה ו11 גדול וחזק ויכול להוריד לי אננס מעציםXD אבל עדיף 5.. מתה עלייך!! איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?מצחיקה! האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?אממ חחח לא מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?אתמול. מה לדעתכם הכי מייחד את 19?הקול המממם שלה אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 1?אמממ 1. הילייי3>אבל גם 14 מדהימה..!!3>3> כמה זמן אתם מכירים את 12?כמה חודשים לא?:) איזה מוזיקה 8 שומע?אמממ..נראה לי אביב..שלום חנוך וכאלה?:)..עברי? חח מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?לרקוד זה בטוח לא.. אין לי מושג אני יודעת אבל מה היא אוהבת:) האם הייתם יוצאים עם 20? ברוררר נשמתיי:p[ האם ל6 יש פירסינג כלשהו?אוזניים רק. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?שום דבררר מהמממת3> מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?אמממ מכון כוושר?:p לא יודעת חח האם 3 יותר גבוה מכם?כן מהו שם המשפחה של 15?אמממ טל אאל''ט האם אי פעם נמשכתם ל2?חחח אממ לא אבל האנשים באזרעלי אומרים אחרתXD האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?חח לא. מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?אפסית מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?חחח נמוכה מאד האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? לאאאO: אין מצב חחחחחחח מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?ארנק לבן!:] האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?כן=\ האם 18 בנאדם מצחיק?כן! מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חיידקים שבא לחקור את כדור הארץ?-_- איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?אמממ במאית\מעצבת אופנה..אמרגנית של אומנים מדהימים?3> איך הכרתם את 9?חע..רדיו?P= אנאערף מה משותף בינכם לבין 2?אמממ המון..אחד זה האהבה לשוקולד עם סוכריות. האם 6 רווק?כן מה לדעתכם המקצוע שהכי יתאים ל17?רקדנית.. מה אתם הכי אוהבים ב1?שהיא אחת שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?יש מצב. מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?הודעת שנה טובה לפורום!]כפרהה האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?הלוואי האם אתם יודעים את תאריך יום ההולדת של 12?27.12.90 מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?לדעת לעוף.. האם ל20 יש חיות מחמד?לא מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?לא נראה לי שיש לה כזה:p מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?אמממ יש מצב:p שיהיה לכולכם שבוע משעשע וכיפי במיוחד.. לאב יו אולללל

למעלה