או שאת עסוקה מדי וקשה לך? אם זה מסובך מדי, אני אתאמץ לעקוב בעצמי אחרי השירים: Thunder In My Heart Again - Meck Ft. Leo Sayer 20:26 Hips Don't Lie - Shakira Ft. Wyclef Jean 20:22 20:20 אלה - היהודים Pump It - Black Eyed Peas 20:16 Freed From Desire - Gala 20:12 Sexyback - Justin Timberlake 20:08 20:04 לזוז - הדג נחש
יש לי תשיר הזה מוקלט על קלטת, ואת עומרי אומר אחרי זה שהרבה אנשים חשבו שזה "איף איי וור גרין איי ווד דיי וזה לא שומדבר כזה" אומשו כזה. חיחי! וכן קלי הזאת
הייתה מסיבה ממש טובה עם שירים שווים! וגם ה"בגלל המוזיקה...גלגלגלגלצ" היה בגרסת PAAAAARTY מגניבה
שעה ראשונה הדג נחש – לזוז Justin Timberlake – Sexyback Gala – Freed From Desire The Black Eyed Peas – Pump It היהודים – אלה Shakira & Wyclef Jean – Hips Don’t Lie Meck & Leo Sayer – Thunder In My Heart Again סמיר שוקרי – רונה Deep Dish & Stevie Nicks – Dreams מוניקה סקס – על הרצפה Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party שבק ס – תתקעו בחצוצרה Kylie Minogue – Love At First Sight Jay Z and Linkin Park - Numb מופע הארנבות של דוקטור קספר – בשמלה אדומה שעה שנייה הדורבנים – יצאנו לרקוד Pakito – Living On Video Aqua – Barbie Girl מוש בן ארי – יה The Boogie Pimps – Somebody To Love Rendex – Cotton Eye Joe Eric Prydz – Call On Me משינה – רכבת לילה שוטי הנבואה – הילדים קופצים The Source & Candi Staton – You Got The Love חדווה עמרני – בלב אחד Kelly Clarkson – Here I Am השוונג של הפיתה – אוכלת מהצד אבי מסיקה – תני לי אהבה Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee) Graffiti Project - Aline (Remix) אורי בנאי - הזמנה לחתונה