אפטר פארטי!!!!!

chen010189

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo202.gifאפטר פארטי!!!!!../images/Emo41.gif

יאללההההה...

limors2

Active member
אולי בהמשך../images/Emo3.gif

הקלטתי תאירוח של דפנה והעוגיות מהמצלמה של גל"צ, אז אלך לצפות בהם

tkuihehr

New member
חן, יהיה פלייליסט?

או שאת עסוקה מדי וקשה לך? אם זה מסובך מדי, אני אתאמץ לעקוב בעצמי אחרי השירים: Thunder In My Heart Again - Meck Ft. Leo Sayer 20:26 Hips Don't Lie - Shakira Ft. Wyclef Jean 20:22 20:20 אלה - היהודים Pump It - Black Eyed Peas 20:16 Freed From Desire - Gala 20:12 Sexyback - Justin Timberlake 20:08 20:04 לזוז - הדג נחש

limors2

Active member
השיר של אמצע סוף הדרך../images/Emo2.gif

שלום! מישהו עדיין פה?

chen010189

New member
ועכשיו יש קלי../images/Emo99.gif

יש לי מלא קליפים שלה על המחשב
והייתי אמורה ללכת להופעה שלה, הכל הסתבך במשך שבוע שלם ובדיוק יומיים לפני חברה שלי אמרה לי שאבא שלה יסיע אותנו ופתאום היא ביטלה
דמאט

limors2

Active member
ועכשיו בלו!

יש לי תשיר הזה מוקלט על קלטת, ואת עומרי אומר אחרי זה שהרבה אנשים חשבו שזה "איף איי וור גרין איי ווד דיי וזה לא שומדבר כזה" אומשו כזה. חיחי! וכן קלי הזאת
אני הייתי אמרוה ללכת ל2 ההופעות!!!!!

chen010189

New member
שתיהן?

חחח לקח לי מלא זמן ללמוד את המילים של זה פייי. כנראה שבאותה תקופה עברה על החנות מכשירי כתיבה הצלחה מסחררת במכירות, אה? וגם איזה טיפים פה ושם לכיס שלך

chen010189

New member
../images/Emo41.gifועכשיו באמת האפטר! פלייליסט!../images/Emo41.gif

הייתה מסיבה ממש טובה עם שירים שווים! וגם ה"בגלל המוזיקה...גלגלגלגלצ" היה בגרסת PAAAAARTY מגניבה
שעה ראשונה הדג נחש – לזוז Justin Timberlake – Sexyback Gala – Freed From Desire The Black Eyed Peas – Pump It היהודים – אלה Shakira & Wyclef Jean – Hips Don’t Lie Meck & Leo Sayer – Thunder In My Heart Again סמיר שוקרי – רונה Deep Dish & Stevie Nicks – Dreams מוניקה סקס – על הרצפה Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party שבק ס – תתקעו בחצוצרה Kylie Minogue – Love At First Sight Jay Z and Linkin Park - Numb מופע הארנבות של דוקטור קספר – בשמלה אדומה שעה שנייה הדורבנים – יצאנו לרקוד Pakito – Living On Video Aqua – Barbie Girl מוש בן ארי – יה The Boogie Pimps – Somebody To Love Rendex – Cotton Eye Joe Eric Prydz – Call On Me משינה – רכבת לילה שוטי הנבואה – הילדים קופצים The Source & Candi Staton – You Got The Love חדווה עמרני – בלב אחד Kelly Clarkson – Here I Am השוונג של הפיתה – אוכלת מהצד אבי מסיקה – תני לי אהבה Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee) Graffiti Project - Aline (Remix) אורי בנאי - הזמנה לחתונה

limors2

Active member
המסיבות ממש שוות!

חוץ מדברים כמו הזמנה לחתונה שאני לא אוהבת
תודה!!

למעלה