ים ושאלות קטנות

notkok

New member
מחפש תרגום לעונות הראשונות של השרדות

מישהו יכול להביא לי/לקשר אותי לאתר שיש בו תרגום לעונות הראשונות? באתרי התרגום הישראלים המוכרים אני מוצא תרגום רק לעונה 11 ומעלה.

דיזוני

New member
שרשרת

בפרק הראשון, עוד על הספינה , אחד המתמודדים אמר שיש לו קרשרת עם טביעת אצבע של הוריו. היכן ניתן לעשות זאת?

hhh50

New member
בקשר להישרדות 15

היום בארה"ב ישודר פרק הגמר ופרק האיחוד של העונה, אולי מחר נוכל כבר להוריד...מי נראה לכם ינצח? ונשאר עכשיו לחכות שתתחיל עונה 16- אולסטארס 2

שאלה לגבי רופרט

בפרק האיחוד של העונה ה-8 (הישרדות אולסטארס) אמרו את שלוש העקרונות של רופרט, מישהו זוכר מה הן?

קופיפה82

New member
תגידו.. איפה צילמו את כל 14 העונות?

איפה צילמו כל עונה? האמת לא ראיתי שום עונה, רק עכשיו- מה שהתחיל בארץ.. (בורה שכמותי..)

KurtAngleWho

New member
הנה המקומות בהן צולמו 15 העונות:

עונה 1-האי בורניאו עונה 2-הערבה האוסטרלית עונה 3-קניה שבאפריקה עונה 4-באיי המרקיז עונה 5-באיים שבתאילנד עונה 6-יער האמזונס עונה 7-איי הפנינה שבפנמה עונה 8-באותו מקום של עונה 7 עונה 9-איי ונואטו עונה 10-איי פלאו עונה 11-חורבות המאיה בגוואטמאלה עונה 12-איי פנמה עונה 13-איי קוק עונה 14-איי פיג'י עונה 15-אגם בסין עונה 16 את המקום המדויק נדע מחר בפרק הסיום של עונה 15

neta333

New member
יש אולסטר 2?

יששששששששש... יש כל כך הרבה אנשים שאני מקווה שיגיעו לאולסטאר 2!! הלוואי שישדרו את זה ב-AXN בשנתיים הקרובות..

just adiki

New member
נגמרה העונה ה-10 ב-AXN-שאלה.

מחר תתחיל העונה ה-11? כי אמרו לי שיש איזה פרק שמדברים עם כולם ודברים כאלה... ככה זה בסוף של העונה ה-10? כי זה די מעפן
.

punky brewster

New member
כן

מחר יהיה האיחוד, יביאו את כל המשתתפים של העונה והם יזכרו וידברו על הכל וביום חמישי ישודר הפרק הראשון של העונה ה11

just adiki

New member
יש../images/Emo13.gif

ממש ציפיתי שיהיה אחד כזה. וסתם להוסיף, ביום חמישי אני יוצאת עם הכתה ליום בקו"ם. המורה:"יום חמישי יש יום בבקו"ם" אני:"אוף! יש שעתיים אנגלית!!" [אני אוהבת אנגלית
] המורה:"נחזור ב-4 וחצי" אני:"לאאא אני אפספס 'השרדות'!" ואני אוהדת הפועל ויש בערב משחק
. אני אצטרך להקליט.

punky brewster

New member
יום חיילות?

אם כן המון בהצלחהההההההההה ואם תפספסי וממש יבער לך דברי איתי במסרים "נטפל בבעיה"

למעלה