עונה 11 פרק 1

היה מוזר

ראיתי את העונה הזו ממש מזמן, ופתאום הפרצופים מוכרים, אבל חלקם אני לא ממש זוכרת אם אם לטובה או רעה. מה שבטוח זה שאת ג'אד אני לא סובלת. ואת הקטנטונת עם השיער הקצר (בשבט של סטפני) אני אוהבת. איזה מפחיד בובי ג'ון היה, כאילו הולך להחזיר נשמתו לבורא עוד דקה. מסכן ג'ים אבל...סה לה וי. היה מאוד נחמד סה"כ, ואפילו קצת התרגשתי שג'ף הציג את סטף ובובי.

Princess110

New member
וואי חשבתי שבובי גון הולך למות עוד דקה..

איזה פחד..אבל מעניין..מוות בטלוזיה
חח סתם אבל איך העיניים התגלגלו לו..אמאאא איזה מזל שהייתה שם רופאה אחרת..ביי ביי בובי.. ואיזה שרירי הוא נהיה איזה גועל נפשש איכככ...מזכיר לי את מייקל לואיסס [איוווווווווו] היה יפה לו רזה טיפה שרירי ופנים של מלאך.. אוףף למה הייתי צריכה לראות אותו באיחוד...וגם עכשיו איזהה מעצבןןןן אוףף למה הוא לא יכל להישאר חתיך?! ובקשר לכל הפרק היה נחמד..איזה קטע שהוא אמר "השרדות 10 שכחתי את השם הייתה קייטנה לעומת 11..לא יודעת לרשום את השם...ובאמתת זה היה ממש קשה כל ההליכה הזאת... ואיזה חלשלושים הבנים הבנות כבר החזיקו מעמד יותר טוב..! ואיזה חמודה סטפניי היא המנהיגה כאילו של הקבוצה...איזה כיף שלפחות עכשיו היא לא בקבוצה המפסידה...! מחכהה לפרק של מחר[זאת אומרת היום]!

CoolBoy 17

New member
דאני דומה לקייט מאבודים וברנדון לקולין

מגולשים בזמן מת על עונה 11

Fairywitch

New member
איזה פרק טוב! ../images/Emo13.gif

גברים הם המין החזק- פחחחחחחחחחחחחח
אוטומטית הייתי בעד יאשה(נו, כי סטפני שם)- כמה טוב לראותא תסטפני בצד המנצח סוף סוף!
אני מאוד אוהבת גם את רייף ואת סינדי. לידיה דומה להפליא למרצה שהנחתה אותי פעם בכתיבת סמינריון על סיילם
מסכן ג'ים
אבל זה היה ברור שהוא היה חייב ללכת. מבחינת נופים- אני אוהבת יותר צילומים באיים למיניהם מאשר במקומות כמו גואטמלה או אפריקה או אוסטרליה, אבל זה ממש לא משנה

n o g a m o o n

New member
היה נחמד ומרגש

בהחלט התרגשתי כשג'ף הציג את סטפני ובובי. הפעם נראה שהולכים לקרוע להם את הצורה , מסכנים . היה ברור שיעיפו את ג'ים , גם זקן וגם שריר קרוע. אולי בובי הוא באמת ג'ינקס (יענו מביא מזל רע) ? היה מפחיד עם גילגול העיניים. ושוב כמו תמיד הנשים הן החזקות באמת
מחכה כבר להמשך, סוף סוף עונה שמתחילה כמו שצריך

גיאcho

New member
נראת עונה טובה אני מקווה שלא יחלו או משהו

כי על הפרק הראשון הם נראו מפורקים(מכווצים ומיובשים),וגם הראו בתקציר לפרק הבא שמישהו חולה.

למעלה