5 המתלבשות הטובות בישראל הן..

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif5 המתלבשות הטובות בישראל הן..

מגזין GO מפרסם את רשימת המתלבשות הטובות ביותר והן: גלית גוטמן מיה דגן אמילי קרפל [לא מכירה אותה...] אפרת גוש לינור אברג'יל אז מה דעתכן? מסכימות או לא? למי לדעתכן מגיע להופיע ברשימה הזו שנשכחה?

היא כזאת ידועה בארץ?

שכבר נכנסה לרשימה של המתלבשות הטובות ביותר? פעם ראשונה שאני רואה תמונה שלה

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאני לא ממש יודעת איך הן מתלבשות אבל

איך עדי אשכנזי לא מופיעה ברשימה הזאת?!? עדי המתלבשת הכי טובה פה!

אולי היו צריכים להכניס אותה

במקום לינור אברג'יל שחושבת שאם היא קונה מותג וזורקת על עצמה אז זה מספיק היא לא מביאה שום דבר ממנה לבגד

שאפולי

New member
אפרת גוש מדהימה על רמת הגאונות בעניי

היא משלבת דברים הזויים וניראת מעולה. לגבי השאר, קצת קשה לדעתי לדרג אנשים שמסתובבים עם גיזרה מושלמת וסטייליסט צמוד........ מיה דגן
מתלבשת על הפנים.

כן ולא

קודם כל , בל נשכח שגלית גוטמן ולינור אברג'יל הן דוגמניות\מלכות יופי בעברן, כך שנורא קשה לבגד להיות מונח עליהן לא טוב, כמו שעלינו הנשים הרגילות שאינן במימדי דוגמניות... < הגם שאני מתה על לינור אברג'יל ובעיניי היא, הכי מייצגת את היופי הישראלי, האמיתי, זה שרואים ברחוב!> לגבי אפרת גוש, אני מתה עליה כזמרת, באמת, אבל ממש לא מבינה את ההתלהבות סביבה כ"מיוחדת" וכ"בעלת אמירה" סורי, ללבוש קימונו יפני <שיש לי כזה אגב מתאילנד..> למסיבה או אירוע בחוץ , לא נראה לי ... אבל זו רק אני ומה אני מבינה... גם אני לא שמעתי אפ'פם על אמילי קרפל ולא נותר לי אלא לשאול - אמילי WHO??? היחידה שאני מסכימה עם הבחירה שלה, היא מיה דגן. קודם כל אישה אמיתית שכמונו נאבקת פעם בקילו עודף או שניים.. לא כל דבר מחמיא לה- כי אין לה גזרה של דוגמנית שדופה, אלא היא אישה , וטוב שהיא לא נכנעת למראה האנורקסי.

קשה לי עם הרשימות האלה

כן. זה מעיק הרשימות האלה. לבוש הוא טעם אישי, אז מי בעצם מחליט? עורך של עיתון? אני חושבת שכל אחת מדהימה בפני עצמה ויש לא מעט כאלה שלא ברשימה הקצרצרה הזאת. מילים מדברות - ברכות בהתאמה אישית www.sharon-barel.com

למעלה