הפרק היומי

yoavn19

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo27.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

פרק 173 ! פותח שרשור לפרק היומי : ספוילרים או כל מיני דברים אחרים לפה!!!!!! וגם אחרי הפרק עוד כמה פרקים הסוף?!? מישהו יודע?

stavi555

New member
כזה מוקדםםםם../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif???!?!!?../images/Emo210.gif

לא הגזמת קצת?

yoavn19

New member
סורי! ../images/Emo10.gif

בטעות.. ת'אמת שלא שמתי לב לשעה!

stavi555

New member
חח זה בסדר../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

זה פשוט ממש ממש ממש מוקדם
... אז בפעם הבאה תשים לב לשעה
!

פלורותם

New member
זה ממש מקודם!!!

עליי התעצבנו שפתחתי ב-5 וחצי ואתה פותח ב-3 וחצי?!? וחוץ מזה רציתי לפתוח היום והרסת!

yoavn19

New member
ואו! אמרתי שאני מצטער ../images/Emo10.gif

לא שמתי לב לשעה ... אז תרגעו קצת ... אפשר לחשוב מה עשיתי...

../images/Emo181.gifצפייה מהנה../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif

תקציר הפרק
לורנסו נפצע ונלקח לבית החולים. פלור נלחצת עוד יותר, ומשגעת את כולם. מרטין מחליט לעזוב את הבית. ניקו ופטו מסרבים ליטול חלק בתכניתה של ולנטינה ששניהם יהיו החברים שלה. ניקו מנסה לעורר בה קנאה, אך רק מצליח לשכנע את ולן לחזור לפטו. אך הוא לא מוותר, וקובע תאריך לחתונה לו ולוולן, ללא ידיעתה. פלור ומקס מקשיבים סוף סוף לתומס ורוברטה כשהם מספרים להם כי מרטין עזב את הבית. מקס מחזיר אותו הביתה, וכולם מיישרים את ההדורים. פלור משתפת את הילדים בטיפול בתינוקות, וההרמוניה שוררת שוב בבית. בינתיים, סופיה מבקרת את דלפינה. היא מספרת לה שהמלכודת שלה לא פעלה, ומראה לה תמונות של התינוקות. דלפינה נסערת מאוד, ומחליטה לברוח מהכלא ו"לטפל" בהם באופן אישי. שיהיה פרק מעולה לכולנו
והחלמה מהירה ללולו

תרגעו קצת באת ! אפשר לחשוב !

מה הוא עשה?~ הרג מישהו??.. חעחעחע.. תפייה מהנה !:] ותודה לבתדודה כוש :) +
תות|

yoavn19

New member
איזה פרק !!!!!!!!!

איזה התרגשות... שמתם לב שדלפינה התחילה להיות טובה? חה איזה מרגש היה הקטע שדלפינה בכתה וראו את הילדים מאושרים שמתם לב שהתינוקות ג'ינג'ים!!!

עם הכתום זה פדה, הטורקיז זה

אנדרס :] סופסוףףףף אפשר לדבר על היצורים הקטנים ולקרוא להם בשמותם

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיזה מתוקיםםםםםםםםםםםם

טוב שהם לא התינוקות הכי חמודים בעולםםם
אוף, אנה כל כך מעצבנת אותי
שתעוף כבר וזהו
נכון הם היו צריכים לקרוא לילד השני אדוארדו? על שם "אבא" של פלור... זה יותר יפה מ"אנדרס":S פרק יפה, מחר אני לא אוכל לראותתתתתתתתתת כי אני נוסעת
תקצירים מישהו?

למעלה