הכי הכי של האח הגדול

איתי בל

New member
גם מדן מנו ישכחו

את דן מנו עוד זוכרים בגלל שיש עוד תוכניות ריאליטי בסגנון מאותה סיבה זוכרים גם את נינט כי כוכב נולד המשיך למרות שלנינט יש גם עוד פרמטרים את האנשים האלה יזכרו בהנחה המאוד סבירה שהאח הגדול ימשיך אז ישכחו מהם ואז תהיה עונה שניה יבואו אנשים ואז יגידו הי אתה כמו שי או את כמו רנין וזו כמו שפרה וההוא כמו יוסי ידברו במושגים האלה אבל מעבר לכך... מישהו מדבר על דן מנו חוץ מלהגיד בתוכניות האלה הוא כמו דן מנו? הם קיימים אך ורק בפורמט

droriko

New member
דן מנו הפך לסמל

תשים לב שכל פעם שבכל דיון שני שמנהלים על אסטרטגיה באח הגדול דן מנו משתחל פנימה , הוא יותר מדי הטביע את חותמו בשביל להישכח כמו עוד פלאשר מצויי מתוכנית ריאליטי. קח לדוגמא את ריצ'ארד מהעונה הראשונה של הישרדות . 8 שנים עברו מאז שזכה ועדיין כולם זוכרים אותו , למה? כי הבן אדם סמל .

איתי בל

New member
מי זה ריצ'ארד?

בכל מקרה... זוכרים אותו רק בגדר התוכנית אם לא היה ריאליטי לא היית שומע עליו לא היו ממשיכים לעשות דמות שלו בארץ נהדרת לא היה מקבל תוכנית לא היה בעיתוני הריכוליות והוא לא היה נצפה בשום בר תל אביבי גם אם היה יושב בו 24 שעות כולה בתוכנית ריאליטי אומרים הנה זה הוא כמו דן מנו הכי הרבה שזה נותן זה תפקיד מגוחך באחות הקטנה של האח הגדול להגיד לאנשים למה הדיחו אותם זה לא סמל ואף אחד לא צריך לשאוף לדבר כזה

איתי בל

New member
התחלת?

ואשר אמר שהוא בא לתוכנית כדי שיאכלו חמין בשבת די לבלבל את הביצים

droriko

New member
הנה ציטוט של יוסי מילה במילה

"אחותי קראה לי בקלפים ואמרה שאני אהיה מפורסם ואני שמח לראות שהיא צדקה, אני באמת הולך ליהות מפורסם" זה נשמע לך כמו בן אדם שאור הזרקורים לא מזיז לו ?

איתי בל

New member
נעל!

עם אחותך מחר תקרא שאתה הולך לניות מפורסם אז זה אומר שחלום חייך זה להיות מפורסם? אם מחר תצא למרפסת לעשן סיגריה ותגלה שיש שם מתחת לבית מאה אלף איש צועקים נעל נעל!! לא תגיד הי באמת נהייתי מפורסם? אני יודע שאחותו קראה לו בקלפים שהוא הולך להיות מפורסם אם היית טורח גם להקשיב היית רואה שהוא אמר את זה על ההתחלה והיית רואה שהוא אמר לה שהוא לא מבין מאיפה היא מביאה את זה מה פתאום הוא יהיה מפורסם בגיל 56 ואז פתאום כשהוא הגיע לתוכנית הוא הבין שאולי היא צדקה זה אומר שבשביל זה הוא בא לתוכנית? זה אומר שזו השאיפה שלו בחיים? שזה מה גבר בן 56 עם ילדים עם פרנסה קבועה אומר לעצמו בא לי להיות מפורסם נראה לך שאחרי התוכנית תראה אותו מקבל תוכנית? שיתחיל לעשות קמפיינים? יוסי בובליל הולך להוציא דיסק או לצאת במופע סטנד אפ ברחבי הארץ? אתה חושב שתראה אותו בקיסריה או שיהיה חבר באקו"ם? כולה אחותו קראה שהוא יהיה מפורסם מפה ועד בא לתוכנית כי הוא רוצה להיות סלב זה שמיים וארץ

droriko

New member
נעל מי שהמציא אותך!

ואי איזה כיף זה לקלל וליהות וולגרי, אני ממש מרגיש יותר טוב עם האגו שלי בעקבות זה (NOT) יוסי לא היה מספר על אחותו אם לא היתה לזה חשיבות מסויימת (זה לא שהוא אמר את זה כדי לעשות פירסומת) והריקוד המגוחך שלו אחרי ההיארות השישית שכלל בתוכו גם קריאות "אוהבים אותי בבית" ו"אני מלך" די ממצה את מה שיוסי חושב על המעמד החדש שלו בתור כוכב.

Coral T

New member
אני לא מסכימה איתך

זה שהוא מצחיק את כולם, ומראה "בכאילו" שהוא אידיוט מושלם, הוא אולי הכי אסטרטג במשחק. זה שעוד לא הבנת את זה, זה כבר משהו אחר. הוא מצחיק את כולם ועושה "שיחות נפש" לכולם כדי להתחבר אליהם. לא כולם שמו לב ל"ריחרוחים" שלו סביב כמה וכמה אנשים. וגם אם מישהו גילה את זה (שי וצבר, אמרת?) אז מה הם כבר יכולים לעשות עם זה? האסטרטגיה שלו לא רק מופנת כלפי הדיירים, אלא גם כלפי הקהל, ועובדה שהקהל מפגין את אהבתו כלפיו בכל פעם שהוא ניצל מהדחה. כולם כבר יודעים שיוסי ועינב הם האנשים החזקים בבית (מבחינת הקהל שמצביע להם).

droriko

New member
אתה לא יכול ליהות אאוטסיידר מוחלט

ועדיין לקרוא לעצמך אסטרטג כל הקטע של אסטרטגיה במשחק הזה זה לדעת להשתלב בחבורה כדי שתוכל להרעיל אנשים כנגד מישהו מסויים, זה הרבה יותר אפקטיבי מלנסות להרעל נגדו כשאתה מוקצה. הדוגמא הכי טובה היא היום, תראי איזה חרם שי וצבר אירגנו על יוסי , אכלו אותו בלי מלח פשוט , את יכולה לתאר לעצמך את יוסי מארגן כזה חרם על מישהו בוילה? אני לא אומר שאתה חייב ליהות שופע כריזמה כמו שי אבל לפחות שיהיו לך כישורים חברתיים, שאנשים ידעו לתת לך כבוד ולהקשיב למילה שלך. עצם זה שכל הדחה והדחה יוסי על הגריל מראה לך כמה חוסר הכישורים החברתיים הולכים כנגדו .

איתי בל

New member
אז אתה לא יודע מה זה אסטרטגיה

מה שאתה חושב שזה אסטרטגיה זה נקרא מניאקיות זה לנסות להשתלב לאנשהו כמו נחש לרצות את כולם ואז להנחית עליהם כאפה אתה חושב שאסטרטגיה זה רעל... אז לא כשצה"ל יוצא במבצע אסטרטגי הוא לא עושה רעל הוא אומר או קיי נתקופף מפה ומפה וככה נקיף אותם לדוגמא הוא לא בהכרח יעשה הסכם עם רנין לדוגמא שתיכנס תהיה אחת מביניהם ואז נביא להם בהפוכה אסטרטגיה זו מילה יפה לתוכנית בנאדם אסטרטגי זה בנאדם שיש לו תוכנית להשיג את מה שהוא רוצה נוהל התוכנית יכול להיות כל דבר לא בהכרח להשתלב ואז להרעיל התוכנית של יוסי זה לקחת את המיליון איך הוא לוקח? יש לו תוכנית לקחת את המיליון או אסטרטגיה אם תרצה האסטרטגיה/תוכנית של יוסי זה להתחבב על הצופים בבית להיות שחקן וכל צעד שהוא עושה לחשוב איך זה נראה על מסך זו אסטרגטגיה לאון רוצה שכולם יאהבו אותו לא לריב עם אף אחד ולהיות חבר של כולם בלי הלרעיל בלי כלום זו גם אסטרטגיה גם אם לאון זה יוצא לו בטבעיות זה עדדין המשחק שלו עדיין התוכנית שלו עדיין אסטרטגיה האסטרטגיה של איתי לשתוף כלים ולהיות קדוש מעונה צבר בהתחלה שתק שתק הקשיב בעיקר הבין את החוקים והתחיל לפעול ערן ניסה לשכב עם האויב מיקי ניסתה להפיל את כולם ולסכסך כל אחד והאסטרטגיה שלו אבל המילה הזו אסטרטגיה זו מילה מופשטת ולא הגדרה חד משמעית להשלב בחבורה זה יכול להיות כל מיני דברים ואגב... אולי אתה לא שם לב כי באמת יוסי פועל באסטרטגיה יותר טובה משל שי ברמה שאתה לא מצליח להבין וגם לא תצליח אבל הוא זה שהפעיל את איתי הוא ועינב הם אלו שגרמו לאיתי לאכול את הסרט שהוא אוכל ובגלל נוצר כל הבלגן וכל החרם ובגללו שי מועמד להדחה אז אל תזיין ת'שכל שיוסי לא מסוגל לעשות את מה ששי עשה יוסי יכול לעשות לשי בית ספר

droriko

New member
לא יכול אפילו להתייחס למה שאתה אומר ברצינות

אתה משווה בין הברית בין שי לרנין לשלום הקר של ישראל עם מצרים? WTF ? ואני שואל , בשביל מה יוסי בובליל בכלל צריך לסכסך בין אנשים? מה אכפת לו ,ממילא הוא יגיד משהו ממש דבילי השבוע, ישדרו את זה בתכונית של ראשון והקהל יצביע לו על זה ויוסי לא עשה שום חרם, הוא הרעיל את איתי על שי זה נכון , אבל שניה אחרי שי הרגיע את איתי . שי לעומת זאת מרעיל את איתי על יוסי ואיתי כאחרון הנגררים מלכלך על יוסי בלי חשבון , ושום שיחה של יוסי איתו לא תעזור , כי מה לעשות , מה ששי מסוגל לעשות יוסי לא . אותו דבר לגבי ליאון , שי יכול לארגן את כל החברים של ליאון כנגדו והוא באמת עשה את זה ביום שבת בסוכה . אה כן , ולולא הגרידיות של ההפקה ,שבשבוע שמיקי הועמדה העלתה 4 אנשים להדחה , מיקי לא היתה צריכה ללכת הביתה נקודה .

droriko

New member
אה ועוד משהו על שי ויוסי

כתבתי את זה בפורום לפי יומיים והוא רלבנטי להודעה שלך שי בן אדם חכם , הוא מבין שבובליל הוא סוס מנצח עד הגמר והוא מחפש דרכים מקוריות למנוע ממנו לזכות . הכישלון במשימה וההורדה בחצי מהתקציב מתאימה לשי כמו כפפה(מישהו אמר שאולי שי הפסיד בכוונה,לך תדע) עכשיו שבקושי יש להם כסף ללחם עם מרגרינה שי מנצל את המצב כדי למנוע מיוסי לקבל סיגריות. שי מבין שהדרך היחידה להדיח את יוסי זה לשבור אותו ולגרום לו לעזוב מרצונו , תוסיף למחסור בבסיגריות את החרם של שי מארגן עליו, תוסיף לזה את אשר שלא נמצא לידו . שי רוצה לערער מנטלית את יוסי, אבל לגמרי.

למעלה