הכי הכי של האח הגדול

KroKodil1

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gifהכי הכי של האח הגדול../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif

בפעם הקודמת בפינה הדיירים התמודדו על הקטגוריה של הדייר הכי הכי מנהיג
התחרות היתה די צמודה במיוחד בין שני הראשונים שקיבלו את מירב הנקודות. במקום ה-3....איתי וצבר עם 13.79% מהקולות כל אחד מהם. במקום ה-2....שי עם 24.13% מהקולות. ובמקום ה-1...
אשר
עם 27.58% מהקולות. בפעם הראשונה שלו בתחרות
בינתיים רשימת הזוכים היא
הכי הכי חמוד - לאון הכי הכי אינטליגנט - צבר הכי הכי רגשן - רנין הכי הכי סקסית - קרן הכי הכי סקסי - צבר הכי הכי אסטרטג - שי הכי הכי מצחיק - יוסי הכי הכי אמין - עינב הכי הכי מעניין - שפרה הכי הכי חברותי - לאון הכי הכי עקשן - עינב הכי הכי מנהיג - אשר והיום בפינה הקטגוריה היא הדייר הכי הכי מהחדשים. מי שלדעתם הוא הדייר הכי מושך לצפייה מבין הדיירים החדשים. לשרשור הזה אתם מוזמנים לשרשר שם אחד של דייר אחד מבין 4 הדיירים החדשים שמבחינתכם הוא/היא הכי מושך לצפייה. בהצלחה

droriko

New member
חחחחחח אתה רציני תגיד?

סתם הסתלבטו עליך פה (גם אני ) אעלק אשר הכי מנהיג , טוב שלא כתבת בוריס

droriko

New member
אז בוא נגיד כזה דבר

אם אני עכשיו אומר לך שכתבתי "אשר" בצחוק ואני חושב ששי הוא הכי מנהיג, אז תכלס זה משנה את המאזן ביניהם לא? שי לוקח ת'מקום הראשון לא? חוץ מזה שאנשים כאן כתבו לך "בוריס ואשר" או "שחר ואשר"(אני) , זה לא בעיה לראות שהם מסתלבטים .

KroKodil1

New member
יהיה תיקו במקום הראשון...

בכללי אני לא תמיד יכול לדעת אם מסתלבטים או לא... לכן אני לוקח הכל. אני מניח שאם מישהו מסתלבט אז בתוכן ההודעה הוא כותב את השמות האמיתיים (וזה קרה כבר כמה פעמים בתחרות). הפעם היחידה שבאמת לא לקחתי הצבעה זה כשמישהו פה כתב בקטגוריית ה"סקסיות" את לאון. בכל שאר המצבים קשה לדעת אם התשובה יכולה להיות אמיתית, ובמיוחד כשמלה כותבים לך אותו הדבר ואז אני חושב שאולי זה באמת הדעה הכללית.

ordiki

New member
אבל רשמו

גם בבחירות אנשים הצביעו לגמלאים בתור מחאה ולא ציפו שהם יגיעו ל-7מנדטים. בדיחה או לא, זה מה שנקלט.

KroKodil1

New member
אינה

די ברור למה... יהיה די מעניין לראות אותה מתחילה עם צבר ורבה עם שפרה
אולי אפילו היא תיזום משהו

למעלה