סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע)
שבוע מצויין

Worth Dying For

New member
משעמם..../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Passion's Killing Floor Kiss Of Dawn The Funeral Of Hearts שיר השבוע כללי: The Red Jumpsuit Apparatus- Face Down Silverstein-If you could see into my soul Charon- All I Care Is Dying The Used-Pretty handsome awkward להקת\אמן השבוע: HIM MCR TRJA אלבום השבוע: כל האלבומים של MCR אדם שעשה לכם את השבוע: כרמל
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי הארי פוטר5 ויצאתי עם חברים עד הבוקר
משהו רע שקרה השבוע: לא ישנתי לילה שלם ואני עדיין עייפה [למרות שישנתי 15 שעות רצוף היום
] ורבתי עם חברה \: מאכל השבוע: פופקורן? משהו חדש השבוע?: שרוכים עם גולגולות, משקפי שמש וחולצה. ציטוט שמאפיין את השבוע: "Until this empty place is filled, I’ll keep pretending" ציטוט שעשה לכם את השבוע: מהספר "מלך החומוס, מלכת האמבטיה"- "היא אמרה לי שהיא התחתנה איתי רק בגלל הכסף שלי. אבל זה בכלל הכסף של ההורים שלי. אז שתדע שאני התחתנתי איתה רק בגלל שהיא יפה וזה רק שלה (ואולי קצת של ד'ר וייס)."
לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Oe_iyvjbsAw סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר 5 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: בריזר, אקסל וגלידה ביחד לא עושים טוב לבטן
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של חברה ות"א משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה: הממ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כרמל :] שיר שפתחתם איתו את השבוע: Negative- Stop Fuckin' Around סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין תמונת השבוע:

milkshakit

New member
מה זה השיר של נגטיב../images/Emo12.gif?

ובתמונה זה נראה כאילו שהוא שואב לו את כל הפה

Rose131

New member
../images/Emo122.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM: אממ.. דה הארטלס נראה לי שיר השבוע כללי: The zephyr song של רד הוט. סתם כי האח הקטן שלי[שנה ו9 חודשים] ממש אהב אותו
אממ.. ואולי כולופיום פרפיום של פרום אוטום טו אשס. או איך שלא כותבים את זה
להקת\אמן השבוע: לאדעת
אלבום השבוע:הממ. אדם שעשה לכם את השבוע:הממ! משהו טוב שקרה השבוע:המ משהו רע שקרה השבוע:המחשב שלי מת!
מאכל השבוע:הממ. משהו חדש השבוע?:שני ג'ינסים ותיק של HIM
ציטוט שמאפיין את השבוע: "שני כרטיסים למופע הבא?" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "את אוהבת איזה להקה שקוראים לה HIM?" "נו עידו!!!1" "יש לך תיק שלהם?" "יש לך תיק שלהם?" "לא, יש לך תיק שלהם!" "יאאא עידו!!1" [נו, אז מה אם זה לא משיר\ספר\וואטאוורXD] לינק/אתר השבוע:תפוזתפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:אמ. "הספר הזה יציל את חייך" סתם כי סיימתי אותו. דווקא היה חביב. וגם שמש נצחית בראש צלול, כי סוף סוף ראיתי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:כואבת לי הרגל. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שישי, היחיד בלי משמרת
והטכנאי מחשבים מחר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה משהו שאתם מקווים שיקרה:המחשב יחזור לחיים אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:וילה? שיר שפתחתם איתו את השבוע:skylines and turnstyles של MCR סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:הממ. ו...תמונת השבוע! המחשב די מת אז אמ. אני במחשב בלי התמונות שלי בכלל
*מחפשת תמונה* [זאת בכלל לא תמונה רגילה של ווינדוז!]

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : The Funeral Of Hearts שיר השבוע כללי: אממ הרבה אבריל מהדיסק הראשון, והרבה GGD להקת\אמן השבוע: Goo Goo Dolls אלבום השבוע: Avril Lavigne - Let Go אדם שעשה לכם את השבוע: איתי והחברות
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת משהו רע שקרה השבוע: העצבים שבאים עם זה [כאילו, עם הניסיונות לארגן יציאה] מאכל השבוע: עוגות[?]
משהו חדש השבוע?: יש לי הרבה דברים חדשים
... טבעת, בושם, בגדים, דיסקים, הרבה כסף
... ציטוט שמאפיין את השבוע: מזל טוב ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: - סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ כלום
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כנ"ל משהו שאתם מקווים שיקרה: למצוא עבודה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: איתי
[נו לא חוכמה, זה תמיד
] שיר שפתחתם איתו את השבוע: Extreme - More Than Words סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כלום ו...תמונת השבוע! אין...

FFTL

New member
אם אתם לא קוראים אני..זה../images/Emo11.gif עד שאני משקיעה!#%

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : הוווווו.
Passion's Killing Floor Kiss Of Dawn And Love Said No שיר השבוע כללי:יש כמה
עברי:
אישה לויתן על קו המים ואולי יותר טוב כלום ג'סי האנשים החדשים אלף בנות דתיות - עברי לידר
כמה כוכב לאונרדו מלטף ומשקר מתחמם פנסים. ועוד כמה של פאראמור:] להקת\אמן השבוע:עברי!#@$
ופאראמור. אלבום השבוע: הכל של פאראמור אדם שעשה לכם את השבוע:אבי ושני@!#^@
משהו טוב שקרה השבוע:כרטיסססס חיננננננננננםםםםםם לווליום כנרת
, חברה חזרה מחו"ל, ווליום בדרכים...וכאלה:] משהו רע שקרה השבוע:קנאה.
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:כרטיס לווליום
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אחלה:] שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:כפר המוזיקה..:O ויומולדת לבס שלי:] בתשנה. כפרותעלייה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:חברים טסים לחול
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:כאלה עברי לידר:]
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:יהיה טוב. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) ישלי מלא תמונות, אז נשים כמה.

R o t e M C R

New member
../images/Emo25.gif אני!!! ../images/Emo25.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : The Funeral Of Hearts
שיר השבוע כללי: Paramore- Misery Business Bob Marley - Is This Love
להקת\אמן השבוע: MCR, HIM, Bob Marley
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: שירן ורימון שסוף סןף גררו אותי לכותל!
משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לכותל בפעם הראשונה!!
(איך נתתי לזה לקרות? 17 וחצי שנה ואפילו לא פעם אחת שם!
)
משהו רע שקרה השבוע: שומדבר מיוחד...
מאכל השבוע: גלידה
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "יצאת גבר" ו"טרנסאמריקה"!!! סרטים ממש יפים, כולם בכיכובו של קווין זגרס!
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ......... לא!
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: הפרק הבא של "אבודים"
ולפגוש ת'חברה הכי טובה שלי שלא ראיתי אותה כבר שבוע!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אלך כבר לסרט של הסימפסונס!!!
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: החברה הכי טובה שלי....
שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ... לא זוכרת...
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונת השבוע: אז חוץ מפרארד, שבר כבר שמה את התמונה שלהם ביחד, גם קווין די עשה לי ת'שבוע...

The Fantasy

New member
הולי וילה../images/Emo99.gifקווין../images/Emo99.gif!!עשה אותי../images/Emo99.gif

מדHIMה

New member
קצת מאוחר אבל חייבים להכנס ביגלל התמונה

שיר השבוע של HIM :VENUS DOOM שיר השבוע כללי:לא יודעת כנראה אין להקת\אמן השבוע:אין אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:אקוש !! משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בימית 2000 היה כיף משהו רע שקרה השבוע:בעע ריב מאכל השבוע:גלידה משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:גם אין סרט/סדרה/ספר השבוע:אררם האוס ,ועקרות בית נואשות חבלז איזה פרקים אה וגם גיבורים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אררם לא אין ממש אבל מרגישה רע לגבי עצמי אני והפה הגדול שלי שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללכת לסופרלנד משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:להשאר בריב משהו שאתם מקווים שיקרה:להשלים עם האנשים האלה וליסוע לתל אביב אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:יגאלושקה ואהההם אין מישו מיוחד עוד שיר שפתחתם איתו את השבוע:STEO YO UP או משו כזה מהסרט "אדוני הסרסור" סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:זה מהיום אין מי ש ראה את "אדוני הסרסור" הסרט מפגר ברמות אבל מצחיק איןןןןן אני ניקרעת ממנו כל פעם מחדש חהחהחהחהחהחחהחהחהחחהחהח ו...תמונת השבוע!פאק התמונה אין הרגה אותי

The Fantasy

New member
וואווווו איזה תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאמאלה../images/Emo99.gif

למעלה