רונה במרתף10- כרטיסים

nogag7

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif רונה במרתף10- כרטיסים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היי! אז רונה החליטה לבוא לבקר אותי בחיפה ב-23.8 ורציתי לשאול מאיפה אני משיגה כרטיסים?!| כן. זה דיי מאוד דחוף וחשוב. תודות

nogag7

New member
תיקון הודעה

(בגלל שמאוחר ומעצבן לי לראות את זה ככה. פרפקציוניסטית או משהו כזה.) היי! אז רונה החליטה לבוא לבקר אותי בחיפה ב-23.8 ורציתי לשאול מאיפה אני משיגה כרטיסים?! כן. זה דיי מאוד דחוף וחשוב. תודות
.

מיץ פזי

New member
למרתף 10 יש נוהל

אי אפשרות להזמנת כרטיסים. החדשות הטובות- לא צריך לדאוג להזמין כרטיסים, החדשות הרעות- צריך להגיע כמה שיותר מוקדם כדי לקנות כרטיס ולמצוא מקום טוב. עניתי על השאלה? ואם את שואלת את עצמך שאלת המשך של "טוב אז מתי להגיע?" אז אענה לך מראש שאני מתכוונת להגיע בערך ברבע ל-9 מקסימום ב- 9 (בערב, כן?) כי הם פותחים את הקופות חצי שעה לפני ההופעה. לילה טוב לכולנו!

nogag7

New member
ענית ../images/Emo13.gif.

רק שאמרת שהם פותחים קופות חצי שעה לפניי... וההופעה מתחילה בעשר. ואת באה ברבע לתשע
למה? וגם.. רשמת שכדאי למוא מקום טוב. זה בישיבה?
תודה על התשובה
נתראה בהופעה.

מיץ פזי

New member
תקראי לי פרנואידית

אבל אני רוצה להבטיח לעצמי כרטיס ומקום :) עכשיו עוד לא הייתי בהופעה של רונה במרתף אז אני לא יודעת כמה תור היא מצליחה למשוך, אבל אני מנחשת שאם נגיע כשהם פותחים את הקופות, בתשע וחצי כבר יהיה תור.. אז אולי הגזמתי קצת ורבע לתשע זה באמת קצת מוקדם אבל הכוונה שלי היא לבוא לפני שהם פותחים את הקופות.. ההופעה היא אכן בישיבה, זה מקום קטן ואינטימי אז בכל מקרה את תראי כן? אבל ומבחינתי למצוא מקום טוב זה אומר קרוב לבמה.. בהחלט ניפגש בהופעה!

ההופעה של רונה בחמישי במרתף10

אין הזמנת כרטיסים מראש. ניתן לרכוש כרטיס בקופת המרתף בסביבות 21:30. כל הקודם זוכה אבל נראה לנו שאם תגיעו ב-21:15 לא אמורה להיות בעיה. המופע יחל בסביבות 22:00 חיזקו!

למעלה