שרשור הכרות^_^

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifשרשור הכרות^_^

כי סוף סוף יש חדשים! =O אז תהיו נחמדים ותענו, כי החדשים צריכים להכיר אותנו, ואנחנו את החדשים^_^ [היי, אתם לא חייבים לענות על הכל, אבל תענו
] אז: שם: גיל: תאריך לידה: [נו, אנחנו צריכים לדעת מתי לחגוג לכם, לא? ^_^] מקום מגורים: מסנג'ר: אייסי: מסר לאומה?^^

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif^^

שם: פאינה/פאי/ג'ורג' ^^ גיל: 16 וחצי ^_^ תאריך לידה: [נו, אנחנו צריכים לדעת מתי לחגוג לכם, לא? ^_^] 13.09.89 מקום מגורים: נצרת עילית >< מסנג'ר: [email protected] אייסי: איכס
מסר לאומה?^^ חם פה

archer girl

New member
לא חדשה אבל ווטאבר^^../images/Emo79.gif

כה פאי, גמני מתלהבת שיש חדשים ^_^ שם: לילצ'
מקום מגורים: שוהם.:X מסנג'ר: אני לא מאמינה שאני מפרסמת
: [email protected] תוסיפו או משו ^_^ אייסי: איכ. מסר לאומה?^^ כואבת לי הבטן
. וקלפטון זה טוב ^.^ כה, חדשים, תענו

עונהה

חהחה אכן גם אני לא חדשה... אבל אני אוהבת שאלונים כאלה!!! שם:עדי גיל:17 תאריך לידה: [נו, אנחנו צריכים לדעת מתי לחגוג לכם, לא? ^_^]1.3.89 מקום מגורים:חולון מסנג'ר:[email protected] אייסי:גם אני לא מתה על אייסי... אבל יש לי... 158278104 מסר לאומה? מסר?!?!?! איזה מסר כבר יש לי... אמממ *קהילה יהודית זה מגניב* *מתמטיקה זה נורא* והמסר הכי חשוב--> ***צפו ברקיע השביעי*** (אני הזויה- תסתכלו על השעה ותבינו)

וול גמני למה לא../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

שם:אפרת גיל:21-למה תמיד צריך להזכיר את עניין הגיל?
תאריך לידה: [נו, אנחנו צריכים לדעת מתי לחגוג לכם, לא? ^_^]-21.4 מקום מגורים:חור מסנג'ר:בכיף אבל במסרים אייסי:לא ממש שם..רק קצת.. מסר לאומה?^^החיים קצרים וטוב שכך

עונה

שם: ליאת גיל: 24 תאריך לידה:[נו, אנחנו צריכים לדעת מתי לחגוג לכם, לא? ^_^]28.9 מקום מגורים: חולון מסנג'ר:מי שרוצה שיפנה אלי במסר אייסי:כנ"ל מסר לאומה?^^תהיו פשוט אתם!

K o K i L i D a

New member
../images/Emo204.gif גם אני

שם: לי /קוקי .....
(ועוד משהו ללי , מאמי את מיוחדת השם שלי זה לירון פשוט קיצרתי אותו ) גיל:נו אני ממש גדולה לא לצחוק עלי שאין לי חיים (כי אין לי) אני בת24 זקנת השבט תאריך לידה: [נו, אנחנו צריכים לדעת מתי לחגוג לכם, לא? ^_^]13.10 מאזניים שולטים... מקום מגורים:ב"ש מסנג'ר:אין אייסי:לאסובלת מסר לאומה?^^ארוחת בוקר הארוחה הכי חשובה ביום

archer girl

New member
יופידו../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אני מיוחדת
אחת ויחידה ^^ ויש פה אנשים בגילך ^^ שוב, ברוכה הבאה
.

נמש164

New member
עונה! ופעם ראשונה שאני פה!!! XD

אתם יכולים ליקרוא לי נמש!
ומקווה להישתלב! נ.ב. מכורה לרקיע השביעי!

למעלה